Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık psikiyatr da bu çocuk normal der diye korkuyor. O, çocuğun problemli olduğuna inanmak istiyor çünkü.

Site bu konularda popülermis, cocuklar kitabi okuyup tavuga döndüler diyosa tavuga dönmüşlerdir, bunu sizinle tartisacak degilim lütfen.
Farkındaysanız onu o anlamda söylememiş. İstenilen komutları hipnozla yapabiliyorlar demiş.Siz sığ bir dille ifade ediyorsunuz.Hipnotik.dil kalıpları kullanılmış. Bu yüzden zararlı bulunmuş.ve bu bilimsel birseydur

Ben asıl kendisinin ve esinin psikologa ya da psikiyatriste gitmesi gerektigini düşünüyorum. Cocugun değişik tepkiler vermesinin sebebi anormal ebeveyn davranislari gibi gorunuyor. Cocuguda goturmeliler tabi

Ben asıl kendisinin ve esinin psikologa ya da psikiyatriste gitmesi gerektigini düşünüyorum. Cocugun değişik tepkiler vermesinin sebebi anormal ebeveyn davranislari gibi gorunuyor. Cocuguda goturmeliler tabi
Asla kabul etmiyor kendisi gitmeyi. Katil olma konumuna gelmiş çaresiz yılmış ama psikolog deyince yok. Neymiş online almış beğenmemiş e olabilir başka dene önce kendi mental ve ruhsal sağlığını düzelt demi ama yok.
Garip ve gerçek üstü bir yaklaşımı var çocuğa maalesef. Ama kabul etmiyor. Onlarca insan ne diller döktü her seferinde ikna etmek için üstüne koyarak anlatıyor bir şeyleri.

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz. Özel çocuk doktoru muayene edemedi diyorum size.Bahce kati bir apartman dairesiydi. Burada herkesin gözden kaçırdığı olay çocuk girmiyor o tarz yerlere. Devletten randevu aldım.sonra.onu o binaya nasıl sokacağız o kadar insan içine.Devlet hastanesi demek kalabalık bir insan grubu demek.Cocugu bu davranışları gösteremeyen için o.kadar basitki.Biz Avm ye giremiyoruz diyorum.Karsi komşu camdan ne yapıyorsun diyor bizimki krize giriyor.Sakinlesince soruyorum neden ağladın diye.korkuyorum diyor.Bu çocuk karanlıktan korkmaz,pelustan korkmaz, hayvandan korkmaz,yüksek sesten korkmaz,teleferige bindik. Icerude bizden başka kimse yoktu yüksekten korkmaz. İnsandan korkuyor.

Hanım efendi bu mu yani çocuk çok ağlıyor giremedik. Tıp ilmi bitti şuan. Bir sürü özel çocuk var bir çok etkenden tetiklenip ağlayan kriz geçiren. Hiçbiri terapi falan alamaz o zaman. Mantıklı mı bu şimdi

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz. Özel çocuk doktoru muayene edemedi diyorum size.Bahce kati bir apartman dairesiydi. Burada herkesin gözden kaçırdığı olay çocuk girmiyor o tarz yerlere. Devletten randevu aldım.sonra.onu o binaya nasıl sokacağız o kadar insan içine.Devlet hastanesi demek kalabalık bir insan grubu demek.Cocugu bu davranışları gösteremeyen için o.kadar basitki.Biz Avm ye giremiyoruz
İşte o yüzden online mantıklı geldi.Cocuk kusarak ağlıyor doktor neye bakacak.Oyun terapisine gittik kaç seans.Ayni oda aynı terapist hiçbir şey yapamadı .Çocuk kadınla iletişim bile kurmadı. Haftalarca gittik.Direncli çocuk dedi.O istemedikçe ben birsey yapamam,agalamdan iletişim kurması lazım dedi.Ilk haftalar gittiğimizde alışır demişti,son haftalarda çocuk kapıyı tırmaladi çıkalım buradan anne diye.

Oyun terapistiyle PSİKİYATRİ uzmanını bir tutuyorsanız artık diyecek bir şeyim yok

Sende var mi ailede genetik olarak?

Ayni ulkede yasamadigimiz kesin. Psikiyatrist cocugu sakinlestirecek belki neden denemiyorsunuz?
Cocugu bu davranislaro gostermeyen birisi derken? Kizima iki kez sakin bir ses tonuyla hayir deyince morarana kadar agliyor, nefesini tutuyor, dikkati dagilsin diye verdigim herseyi firlatiyor, kendi ellerinde iz kalana kadar ısırıyor. Daha dun bu yazdigim seyi yasadik. Benim bebek 1 yasinda oldugu icin dr dikkatini dagitmaya calis, direkt hayir demektense caktirmadan yapmasini istemedigin seyden uzaklastir dedi, baska müdahalede bulunamiyoruz. Bende artik her aglamaya oyuncakla müdahale etmek yerine kucagima alip sariliyoeum bir muddet agladiktan sonra susuyor.
Gercekten cocuga o kadar acayip davraniyorsunuz ki ben olsam bende aglarim. Biraz yalniz birakin su cocugu, kendi kendine oyun kurmayi ogrensin. Agliyor mu? Birakin aglasin, ne kadar ağlayabilir yani. Acin biraz tv ye baksin cocuk. Aksam haberleri izlemiyor musunuz evde? Ses olsun ona. Surekli cocukla beraber biseyler yapmak zorunda degilsiniz.
Cocuk buyudukce aliskanliklarini kirmak dahada zorlasiyor ve siz basladiginiz yerden bir adim oteye gidemediniz.

Ya benim çocuğum yok, gerçekten ilgilendiğim konular da değil ama meraktan kaç haftadır okuyorum
Rica ediyorum benim çocuğum da böyle, çocuktur ne olacak, her çocuğun farklı derdi var, ben olsam çocuğu aglatmam vs vs diyen birisi şöyle bir haftalığına çocukları değiştirip baksa mi gerçekten kim haklı kim haksız bir öğrensek

Ay evet ya.

Dur zaten ortalık karışık

Onlara aglayip kusmadi mi hosarttadanak?

Bisure bakmadim konuya. Bıraktığımda en son online bisey yapacakti, geldim cenaze çıkmış. Hep bisey var

Benim de çocuğum yok, hamileyim. Bu konuları okudukça korkuyorum biz de mi bunları yaşayacağız diye. Bakıyorsun evde çok iyiyiz hiçbir problemimiz yok diye başlıyor konular, sonra bi bakıyorsun ne sevgi ne saygı var aslında, birbirinin yüzüne bakmayan hiçbir şey paylaşmayan bir çift. Başka bir başlıkta da çok severek evlendik diyor kadın, sonraki yorumu evlendiğimizden beri hakaret var… o yüzden inanmıyorum artık. Mutlu aile mutlu çocuk demek gerçekten.

Oyun terapistiyle PSİKİYATRİ uzmanını bir tutuyorsanız artık diyecek bir şeyim yok
Bir tutmuyorum. Siz yukarıdaki yazıdan bunu mu anladınız.Cocuk yabancı bir kişiyle iletişime geçmiyor. Yani bu ister terapist olsun ister psikolog ister psikiyatrist. Gözleri kapalı avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor .duymuyor. Defalarca gitseniz de bu böyle oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…