Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sallanma etkisi yapmıyor. Hipnoz da değil. Tekrarla çocuğu rahatlatıyor. Ne gibi bir zararı olacak. Çocuğu sürekli arabayla gezdirerek uyutmak çok yararlı haklısınız araba durunca uyanıyor sadece uyukluyor ram uykusuna geçemiyor çocuk. Kaliteli uyku uyuyamadıpı için huysuzlanıyor belki de.
Gece 23te uyuyan bir çocuk ertesi gün zaten huzurlu olamaz.
Baştan sonra ebeveynlikte çuvallayıp hala dünyanın en berbat çocuğunun size denk geldiğine bizleri ikna etmeye çalışıyorsunuz.
İddialıyım çocuğunuz benim çocuğum olsa ben onu yatağında huzurla uyutmaya alıştırırdkm. Çünkü yürüyen bant almazdım.

Valla yatak ayırmak zaten hata hem de 3 yaş çocuk için. Cinsellik cinselliğin mayasidir. Yapmaya yapmaya ortada maya kalmamış maalesef. Bence siz çocuğu bir okula verin artık 3 yaş zaten özel bir durumu yoksa uygun. Siz de evliliğinizi toparlamaya çalışın çünkü ortak payda kalmamış

Benim ikizlerden biri de altı ay kiloduna yaptı. Beş gün kaka tuttu. Canım çıktı alıştırana kadar. Ama bence hata bendeydi. Ben daha sakin olunca o da değişti. Hiç onu suclamadım. Tam terapi almaya niyetlendik. Çok şükür alışmaya başladı.

eğer bir anne ,başka bir annenin anneliğini cuvallamissiniz şeklinde etiketleyorsa tek kelime dahi etmem.haklısıniź derim.

Hangi uzmanlar o kitabın zararlı olduğunu söyledi?
Ben de bakayım

Ablacim senin artik zararli gordugun seyleri uygulaman lazim. Onlara yönel, yararli gordugun seyleri uygulama. Konuda 1.000i askin yorum var kimse ikna edemedi

Bu sadece bi blog yazısı. Yazan kişinin uzmanlığına dair bir şey göremedim. Ve de şu kısımda güldüm açıkçası.

‘’I haven’t been able to get them to stop since. I’ve taken them to an array of medical professionals to no avail. It appears the hypnosis is irreversible. They won’t talk, they strut about in their rooms, and I can only get them to eat bird seed that I’ve spread out on the floor.’’

Kitapla alakalı hiçbir bilgim yok ama inandırıcı gelmedi bana.

Bence dalga gecilmis, evde ki kuslari mi hipnotize etmis, onu mu anlatiyo vfvhdhdh

Birisi agir dalga gecmis, tivoli sen buna inandin mi?
Bu site yurtdisinda bu konularda popüler bir site.Sizin konular ile ilgili bilginiz olmaya bilir.ama kitap varsa elinizde deneyebilirsiniz.ama vurgulara ,ses tonuna talimatlardaki gibi uyacaksin8z.ben şahsi fikrim kitaptan hoşlanmadım.hakkinda böyle iddialar olunca da devam etmedim.icinde xcok fazla büyü kelimesi geçiyor ve cümleleri aşırı uzun geldi.s

Siz israrla cocuk psikiyatristine goturun onerisini gormezden geliyor hic cevap bile vermiyorsunuz. Bence siz cozum istemiyorsunuz. Sendromun adini unuttum, cocugunun hasta olduguna inanip turlu turlu hastalik uyduran anneler var. Sizde o sendromdan var galiba. Psikiyatra gitmeniz gerekiyor. Israrla gormezden geldiginiz seyleri gormeye baslamaktan mi korkuyorsunuz? Cocugunuza yazik ediyorsunuz, lutfen yardim alin. Cocuk 2 seneye okula baslayacak, en kisa surede cozmeniz gerekiyor sorunu. Neden neden cocuk psikiyatristine gitmiyorsunuz?? Rapor almak icin gidin numara yapin Allah askina, doktor hanim belim tutuldu kipirdayamiyorum deyin surune surune gidin, rol yapin gerekirse. Cocugunuzu da kendinizi de tedavi ettirin.

Bi deve sahiplenip önüne hendek kazsak işimiz daha kolaydı
Bu konudan sonra anladim ki bizi fasulye gibi pamuga koymuslar, oyle buyumusuz surekli bir etkinlik, oyun grubu degisik isler var, dinazor isimlerini alfabetik sirayla sayma becerisine sahip(boyle miydi emin degilim, biseyler siraliyordu), tilki ile tilki taklidini ayirt edebiliyor ama kendisine cikolata verilince karni tok diye agliyor. Tek yapmasi gereken mhrs yi acip cocuk ve ergen ruh sagligi bolumunden randevu almak halbuki

İçim şişti 50 sayfadır. Bazı şeyleri oturtamıyorum. Ya ciddi ciddi bi problemi var çocuğun acil teşhis edilmeli ki onun için de bi psikiyatr lazım. Ya da tivoli artık bazı şeyleri abartıyor anlatırken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…