- 14 Haziran 2019
- 14.447
- 69.968
-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.181
18 ayda zor. Bu uzun ve anlaması gereken bir öykü. Ama oğlum seviyor ve hala anlattırır beş yaşında.Ay ben de alayı bunu
18 aylık işe yarar ı?
kucakta dolaşarak uyuyor, sonra yerine yatırıyoruz
Ailecek fıtık olduk
Sallanma etkisi yapmıyor. Hipnoz da değil. Tekrarla çocuğu rahatlatıyor. Ne gibi bir zararı olacak. Çocuğu sürekli arabayla gezdirerek uyutmak çok yararlı haklısınız araba durunca uyanıyor sadece uyukluyor ram uykusuna geçemiyor çocuk. Kaliteli uyku uyuyamadıpı için huysuzlanıyor belki de.Biz aldık ise yaramadı ne yazık ki. Kaç çeşit hamak,salıncak, pilli salıncak,uyumak isteyen tavsan.sakin bir ses tonu ile defalarca okumaniz lazim.sallanma etkisi yapıyor sözde.hipnoz tarzı birsey ama bizde ise yaramadı.bazi uzmanlar zararlı olduğundan bahsedince bıraktık biz.
Valla yatak ayırmak zaten hata hem de 3 yaş çocuk için. Cinsellik cinselliğin mayasidir. Yapmaya yapmaya ortada maya kalmamış maalesef. Bence siz çocuğu bir okula verin artık 3 yaş zaten özel bir durumu yoksa uygun. Siz de evliliğinizi toparlamaya çalışın çünkü ortak payda kalmamışKızım neredeyse 3 yaşına girecek. Eşimle dönüşümlü bakıyoruz.Eşim sabah gidiyor okula ,ben öğleden sonra. Geceleri çok sık olmasada uyanıyor kızım Özellikle hastaysa sabahlıyoruz .Eşim sabah erken okula gittiği için ayrı odada uyuyor. Uyanınca zor uykuya dalıyor ve oldukça gergin oluyor. Aynı odada yatmak çok sıkıntı oldu.Cocuk ağlarsa diye kapıları açık bıraksam eşim de uyanıyor, yanından kalkıp çocuğa baksam yine uyanıyor. Bu defa sürekli bağırıp ortamı daha çok geriyor. Çocuk daha fazla ağlıyor. Gün içinde de akşam 5 ten sonra üçümüz bir araya geliyoruz.Cocukla kaliteli zaman geçiriyoruz.Esim de güzel etkinlikler yapıyor vs.Cocuk uyuduktan sonra bize 2 saat kalıyor ama o 2 saatte benim eşim yok.Kulakligi takıyor ya dizi izliyor yada güldür güldür falan.her gece bu böyle .sonra kalkıp gidip yatıyor.Birkac defa farklı konular açtım sohbet olsun diye,dinledi,bitti mi dedi bitti dediğimde kulaklığı geri taktı.Hayatjmda kendimi hiç bu kadar yalnız sevgisiz hissetmemiştim.Az önce yaz için onların koy evine lazım olan bir tadilattan konu açtım. Laminant falan buldum İnternette.Yine Bi bakar mısın guzelmisler dedim.Ne yapayım g. Sokayım dedi.Geri kulaklığını taktı. O kadar mallaştim ki anlatamam. Hissedemiyorum artık.
P
tuvalet eğitimi mesela. Çişini yaptı ama kakada yapamadı. Sadece duşakabinin içine yapıyordu. Her seferinde onu poşetle aşıp orayı çamaşır suyuyla yıkamak o kadar zorladı ki beni. Bir hafta her gün tuvalet yada lazımlık için yalvardık yapmadı. En sonunda bir gün ağlaya ağlaya sildiğimi gördü bu sefer beş gün kaka yapmadı. Ağlaya ağlaya yemek yiyordu kakası geldiği ama yapmak istemediği için. İlk kakasını lazımlığa yapınca ağladık kocamla. Bir arkadaşım mesela kakada sorun yaşadı. Çocuk beş yaşına kadar her kakası geldiğinde bez bağlattı. Psikiyatriste, terapiste gittiler bir sene sonunda anca düzeldi.
Sizin anlamadığınız bu herkesin çocuğunun zorladığı bir şey vardır. Kimi memeyi bırakamaz kimi tuvalete alışamaz kimi okula adapte olamaz. Herkes yaşıyor. Ama sorunu çocukta bulmuyor. Kendinde arıyor en başta.
Sizin tepki çekmeniz bından.
eğer bir anne ,başka bir annenin anneliğini cuvallamissiniz şeklinde etiketleyorsa tek kelime dahi etmem.haklısıniź derim.Sallanma etkisi yapmıyor. Hipnoz da değil. Tekrarla çocuğu rahatlatıyor. Ne gibi bir zararı olacak. Çocuğu sürekli arabayla gezdirerek uyutmak çok yararlı haklısınız araba durunca uyanıyor sadece uyukluyor ram uykusuna geçemiyor çocuk. Kaliteli uyku uyuyamadıpı için huysuzlanıyor belki de.
Gece 23te uyuyan bir çocuk ertesi gün zaten huzurlu olamaz.
Baştan sonra ebeveynlikte çuvallayıp hala dünyanın en berbat çocuğunun size denk geldiğine bizleri ikna etmeye çalışıyorsunuz.
İddialıyım çocuğunuz benim çocuğum olsa ben onu yatağında huzurla uyutmaya alıştırırdkm. Çünkü yürüyen bant
Hangi uzmanlar o kitabın zararlı olduğunu söyledi?Biz aldık ise yaramadı ne yazık ki. Kaç çeşit hamak,salıncak, pilli salıncak,uyumak isteyen tavsan.sakin bir ses tonu ile defalarca okumaniz lazim.sallanma etkisi yapıyor sözde.hipnoz tarzı birsey ama bizde ise yaramadı.bazi uzmanlar zararlı olduğundan bahsedince bıraktık biz.
Ablacim senin artik zararli gordugun seyleri uygulaman lazim. Onlara yönel, yararli gordugun seyleri uygulama. Konuda 1.000i askin yorum var kimse ikna edemediBiz aldık ise yaramadı ne yazık ki. Kaç çeşit hamak,salıncak, pilli salıncak,uyumak isteyen tavsan.sakin bir ses tonu ile defalarca okumaniz lazim.sallanma etkisi yapıyor sözde.hipnoz tarzı birsey ama bizde ise yaramadı.bazi uzmanlar zararlı olduğundan bahsedince bıraktık biz.
Hangi uzmanlar o kitabın zararlı olduğunu söyledi?
Ben de bakayım
Hatta yazarı hakkında dava açılmışHangi uzmanlar o kitabın zararlı olduğunu söyledi?
Ben de bakayım
Bu sadece bi blog yazısı. Yazan kişinin uzmanlığına dair bir şey göremedim. Ve de şu kısımda güldüm açıkçası.Book Review/Warning: The Rabbit Who Wants to Fall Asleep is Dangerous!
Unless you want chicken zombies for children, steer clear.www.sammichespsychmeds.com
Bence dalga gecilmis, evde ki kuslari mi hipnotize etmis, onu mu anlatiyo vfvhdhdhBu sadece bi blog yazısı. Yazan kişinin uzmanlığına dair bir şey göremedim. Ve de şu kısımda güldüm açıkçası.
‘’I haven’t been able to get them to stop since. I’ve taken them to an array of medical professionals to no avail. It appears the hypnosis is irreversible. They won’t talk, they strut about in their rooms, and I can only get them to eat bird seed that I’ve spread out on the floor.’’
Kitapla alakalı hiçbir bilgim yok ama inandırıcı gelmedi bana.
Kitabı okurken çocukları hipnotize olmuş, tavuk gibi gıdaklayıp hiç konuşmuyolarmış ve yazarın yere serptiği kuş yemlerini yiyormuş çocuklar…Bence dalga gecilmis, evde ki kuslari mi hipnotize etmis, onu mu anlatiyo vfvhdhdh
Birisi agir dalga gecmis, tivoli sen buna inandin mi?
Bu site yurtdisinda bu konularda popüler bir site.Sizin konular ile ilgili bilginiz olmaya bilir.ama kitap varsa elinizde deneyebilirsiniz.ama vurgulara ,ses tonuna talimatlardaki gibi uyacaksin8z.ben şahsi fikrim kitaptan hoşlanmadım.hakkinda böyle iddialar olunca da devam etmedim.icinde xcok fazla büyü kelimesi geçiyor ve cümleleri aşırı uzun geldi.sBirisi agir dalga gecmis, tivoli sen buna inandin mi?
Bi deve sahiplenip önüne hendek kazsak işimiz daha kolaydıAblacim senin artik zararli gordugun seyleri uygulaman lazim. Onlara yönel, yararli gordugun seyleri uygulama. Konuda 1.000i askin yorum var kimse ikna edemedi
Site bu konularda popülermis, cocuklar kitabi okuyup tavuga döndüler diyosa tavuga dönmüşlerdir, bunu sizinle tartisacak degilim lütfen.Kitabı okurken çocukları hipnotize olmuş, tavuk gibi gıdaklayıp hiç konuşmuyolarmış ve yazarın yere serptiği kuş yemlerini yiyormuş çocuklar…
Bu konudan sonra anladim ki bizi fasulye gibi pamuga koymuslar, oyle buyumusuzBi deve sahiplenip önüne hendek kazsak işimiz daha kolaydı
İçim şişti 50 sayfadır. Bazı şeyleri oturtamıyorum. Ya ciddi ciddi bi problemi var çocuğun acil teşhis edilmeli ki onun için de bi psikiyatr lazım. Ya da tivoli artık bazı şeyleri abartıyor anlatırken.Bu konudan sonra anladim ki bizi fasulye gibi pamuga koymuslar, oyle buyumusuzsurekli bir etkinlik, oyun grubu degisik isler var, dinazor isimlerini alfabetik sirayla sayma becerisine sahip(boyle miydi emin degilim, biseyler siraliyordu), tilki ile tilki taklidini ayirt edebiliyor ama kendisine cikolata verilince karni tok diye agliyor. Tek yapmasi gereken mhrs yi acip cocuk ve ergen ruh sagligi bolumunden randevu almak halbuki