- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.141
Bizim idare de mazeret izinlerine onay vermez pek, uğraşmak istemez. Çoğu idare öyle. Ama doktor olayını ilk defa duydu
Doktora gitmeden olur mu 1 ay tedavi gördü.ama çocuk doktorunda.cocuk doktoru bize rapor veremiyor. Cocuk yatan hasta değil refakat izni yok.Gercekten söylüyorum varsa bildiğiniz yol bana da soyjeyjnAmipli dizanteri diyorsunuz ya. Amipli dizanteriden de rapor yazmayan doktor olmaz.
Ya çocuk amipli dizanteri değildir yada doktora gitmemişsinizdir. Mümkünsüz dediğiniz.
Çocuk doktoru bana nasıl rapor yazsin.Hatta çocuğun doktoru özel.Onun yazdığı ilaçları sgk karşılamıyor. Flagly aile hekimine yazdıralım dedik,onu da yazmadı aile hekimi.Elimizdw tahlil var.cicugu getirin göreyim dedi.Ozel doktorun reçetesi varDünya üzerinde buna rapor yazmayacak tek bir doktor vardır, o da Ordu’da yaşıyordur ve Tivoli’ye denk gelmiştir emin ol.
Tamam işte.bizim burda öyle durumumuz olsa en az üç aile çözer sorunumuzu. Biz de buranın yabancısıyız ayrıca. Nasıl bir iletişiminiz var anlamak zor. Koskoca öğretmen çift dönüşümlü bebek bakıyor… ne gerek var sefalete, bakıcı tutsanızaAsosyal demeyelim ama insanlarla yüz göz olmayı çok sevmem.mesela eşimin çarşamba akşamı 12 de otobüsü vardı. Arkadaş ben bırakırım terminale dedi.saat 11 oldu 11.30 oldu aramadı. Ertesi gün hic de konuyu açmadı. Aaa unuttuk da demedi.biz söz versek iki elimiz kanda olsa yaparız. Bu yüzden insanlardan birsey istemeyi sevmiyorum
Doktora gitmeden olur mu 1 ay tedavi gördü.ama çocuk doktorunda.cocuk doktoru bize rapor veremiyor. Cocuk yatan hasta değil refakat izni yok.Gercekten söylüyorum varsa bildiğiniz yol bana da soyjeyjn
Ben söyledim işte. Hasta olduğunda önce çocuk doktoruna götürüyorum. O da özelde. Ertesi gün de aile hekimine gidip durumu anlatıyorum. Sistemde görünüyor zaten çocuğa yapılan tahliller, teşhisler, reçetesi vs. Durumun ciddiyetini gören aile hekimi de bana rapor yazıyor. Buna rapor yazmayan hekim de tabii ki sana denk gelmiş, değiştir e-nabızdan bir tıka bakar.Çocuk doktoru bana nasıl rapor yazsin.Hatta çocuğun doktoru özel.Onun yazdığı ilaçları sgk karşılamıyor. Flagly aile hekimine yazdıralım dedik,onu da yazmadı aile hekimi.Elimizdw tahlil var.cicugu getirin göreyim dedi.Ozel doktorun reçetesi var
Bakıcıda durmaz, ağlar diyecek. Tam bir kısır döngü.Tamam işte.bizim burda öyle durumumuz olsa en az üç aile çözer sorunumuzu. Biz de buranın yabancısıyız ayrıca. Nasıl bir iletişiminiz var anlamak zor. Koskoca öğretmen çift dönüşümlü bebek bakıyor… ne gerek var sefalete, bakıcı tutsanıza
Biz de bizden başka birinde dursun diye çabalıyoruz işte.dursa keşkeTamam işte.bizim burda öyle durumumuz olsa en az üç aile çözer sorunumuzu. Biz de buranın yabancısıyız ayrıca. Nasıl bir iletişiminiz var anlamak zor. Koskoca öğretmen çift dönüşümlü bebek bakıyor… ne gerek var sefalete, bakıcı tutsanıza
9 aylıkken tutup yavaş yavaş alıştıracaktınız. Bunların hiçbirini yaşamazdınız emin olun. Benim çocuğun kreş çağı gelince millet kapımı aşındırdı bakıcım boşa çıktı diye. Çünkü yüz göz olmuyoruz, sabah akşam beraber değiliz ama insanlarla konuşuyoruzBiz de bizden başka birinde dursun diye çabalıyoruz işte.dursa keşke
Eh dört yaşındakine bakıcı tutarsan durmaz elbet nerden çıktı bu kadın derBakıcıda durmaz, ağlar diyecek. Tam bir kısır döngü.
Benim oglanlar sadece muayene oluyorlar cocuk doktoruna ve hastane hemen o gün icin bana hatta esime de refakatci izni yaziyor.Doktora gitmeden olur mu 1 ay tedavi gördü.ama çocuk doktorunda.cocuk doktoru bize rapor veremiyor. Cocuk yatan hasta değil refakat izni yok.Gercekten söylüyorum varsa bildiğiniz yol bana da soyjeyjn
Ama tabii yine size izin vermeyeni denk gelmistir.Aksi mumkun olur mu zaten?Benim oglanlar sadece muayene oluyorlar cocuk doktoruna ve hastane hemen o gün icin bana hatta esime de refakatci izni yaziyor.
Sadece o günlük yazılan izin yetmiyor çoğu zaman. Ertesi gün de aile hekiminden rica ediyorum ben. İki üç günlük yazıyor en az.Benim oglanlar sadece muayene oluyorlar cocuk doktoruna ve hastane hemen o gün icin bana hatta esime de refakatci izni yaziyor.
Aynen öyle birtek çocuğunun derdine çözüm bulmuyor.Kadın resmen çözüm önerilerine bahane bulmak için dünyaya gelmiş.
Daha önce de yazdım hala arkasındayım. Çocukta bir sorun olması işine geliyor, evliliğindeki bu çıkmazı ona yoruyor çünkü. Çocuk sorunlu olduğu için evliliği bu halde ona göre aslında kocası melek. Zaten ana konu da çocuk değil eşiyle olan iletişmsizliği.Aynen öyle birtek çocuğunun derdine çözüm bulmuyor.
Biz de bizden başka birinde dursun diye çabalıyoruz işte.dursa keşke
Bakıcıda durmaz, ağlar diyecek. Tam bir kısır döngü.
Tam olarak pandemi diyorsunuz.Kusura bakmayın da insanlar gecmisi unutuyor mu gerçek şaşırıyorum. Martta doğdu benim kızım.9 aylık olduğunda Tam pandeminin en coşkulu zamanıydı.Evdeyiz.Uzaktan eğitim yapıyoruz.75 yaş anam babam var evde.mumkun mu acaba bakıcı o zaman.farkindaysaniz dışarı çıkamıyorum o dönemlerde9 aylıkken tutup yavaş yavaş alıştıracaktınız. Bunların hiçbirini yaşamazdınız emin olun. Benim çocuğun kreş çağı gelince millet kapımı aşındırdı bakıcım boşa çıktı diye. Çünkü yüz göz olmuyoruz, sabah akşam beraber değiliz ama insanlarla konuşuyoruz
Özel bir çocuk doktoru muayenehanesi.Sadece tahliller için anlaşmalı olduğu bir hastane var.Sadece o günlük yazılan izin yetmiyor çoğu zaman. Ertesi gün de aile hekiminden rica ediyorum ben. İki üç günlük yazıyor en az.
Daha geçenlerde eşimle çocuğumu hastaneye götürdük. O dönem de bir toplantısı vardı refakatçi kağıdını verdi direkt. Özel hastane.Özel bir çocuk doktoru muayenehanesi.Sadece tahliller için anlaşmalı olduğu bir hastane var.
Tahlillerin ve eczaneden reçetenin çıktısını alıp gösterirsiniz bir dahakine. Keşke hiç gerek kalmasa, çocuklar hasta olmasa ama olacak elbet, kaçınılmaz son.Özel bir çocuk doktoru muayenehanesi.Sadece tahliller için anlaşmalı olduğu bir hastane var.
Biz oldukca pratik düşünüyoruz.Ama karşımızdaki kişiler çözüme kapalı.en son bilişim teknolojileri öğretmenimiz çocuğun tahlillerini fırlattı idareye.Cocuk havale geçirmişti üstelik ama idare edemediler. bunları yaptırmak için biraz cadaloz bir tip olacaksınız yada tanıdığınız olacak.Bir taraftan idare zorluk çıkartıp bir taraftan doktorlar ağız burun bükünce daha da istemiyorsunuz bir şey. Kolay kolay ben insansanlardan birsey isteyemem zaten.Daha geçenlerde eşimle çocuğumu hastaneye götürdük. O dönem de bir toplantısı vardı refakatçi kağıdını verdi direkt. Özel hastane.
Ayrıca sağlık ocağı amipli dizenteriye rapor yazmıyorsa orada bunu bildireceğinizi söyleyebilirdiniz. Yaptığı uygunsuz geri adım atardı eminim.
Bazen fake olduğunuzu düşünüyorum. Bu kadar çözümsüz, kısır döngüden çıkmayı istemeyen biri olamaz. Çocuğunuzun o zekası bu ana babadan iyi gelmiş yine. Annesi pratik düşünce olmayan gelişine yaşayan biri zira