- 3 Eylül 2018
- 8.630
- 45.898
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Evet evet aynen kesinlikle çocuk merkezli bi hayat tarzı var. Bunun bi dozu olmalı. İlk sayfalarda bi canlı yayın kaydı atmıştım orda da diyor çocuğu ağlamaya ebeveynler alıştırıyor diye. Tekrar söylüyorum belki çocukta gerçekten halledilmesi gereken bir sorun vardır ama annenin tutumu da normal değilÇocuğu of bile demedim diyor ya mesela, bağırıp cagirmaktan bahsetmiyorum ama gereken yerde tepki gösterse, sınır koysa, yatağa yatınca inşallah sabaha kalkamayız gibi korkunç cümleler kurmayacak belki de.
Ama kendisi asla yanlış yapmadığı için tüm suç çocukta.
Belki gerçekten dediği gibi işinde iyi olmayan bi psikologtur ama bu mu yani başkasını dene psikiyatriye gitBiz de psikoloğa gidiyoruz kadının hiç kendinden örnek verdiğin duymadım. Fazla para gitmesin diye bu yolu seçti galiba hfdfjid
2021 de seans başına 250 tl verdim.Zaten bir süre sonrada bıraktım.Hatta şu sözü duyunca bıraktım. O zamanlar doğum kilolarımi da vermeye uğraşıyorum.Dogumdan önce 58 kiloydum.Ayni kiloma düşmek istiyorum dedim. Siz yine de hedeflerinizi daha gerçekçi tutun dedi.Dogumdan önce farklıydı şimdi farklı dedi.O anda benim diyete ilişkin motuvastjnada bitti, kadından beklentim.de bittiBiz de psikoloğa gidiyoruz kadının hiç kendinden örnek verdiğin duymadım. Fazla para gitmesin diye bu yolu seçti galiba hfdfjid
Ağlama krizlerinde zaten ilk tavsiye edilen şey sarılmadir. Ancak her çocuk sarılmayla sakinleşmez. Aksine bazı çocuklar sarılmak isteyince daha da coşuyor. Bizimki zaten normalde de kendi rızası dışında dokunulmaktan hoşlanan bir çocuk değil.Gun içinde öperken önce soruyoruz seni öpebilir miyim diye yada Sana sarılmak istiyorum diyoruz.Her zaman olumlu cvp vermiyor. Bazen ben şu anda sarılmak istemiyorum diyor.Biz o sarılarak sakinlestirin kısımlarını çok denedik. Benim ve eşimin çocuktan önce bir hayatı vardı.Arada kavga ediyorduk ,bazen mutsuz olduğumuzu düşünüyorduk ama bunlar hep geçiyordu. Hayata bakış açımız daha pozitifti. Tatillere gitmedik ama benim delicesine sevdiğim sanatçının konserlerini eşim takip edip,yakın şehirlere bilet alırdı.Bu benim için mutluluktu. Akşamları yağmurda karda saatlerce yürüyüp, küçük bir yerde kahve çay içerdik mutluluktu.Ben gün içinde yaz kış çok eve girdiğimizi hatırlamıyorum ve hersyden keyif alarak yapardık.Saatlerce bisiklete binerdik. Yakın ilçelere gidip sokak hayvanlarını beslerdik.Normalde yukarıda yazdıklarım çocukla da yapılır diyeceksiniz ama normal bir çocukla.Her an yanınızda el bombası gibi neye ne zaman patlayacak belli olmayan ve patladığında sonu mutlaka kusmaya giden bir çocukla yapılmıyor. Denemedim mı.Denedik.Ama tükendik.Bir otele gidip kalamıyoruz bile çünkü mutlaka gece tutacak krizi.Otel.ayaga kalkar.Bir zaman sonra bizm de psikojimjz bitti.Inanin sabah olsun istemiyorum. Hatta çoğu gece Allahim keşke ben de çocuk da sabah olsa hiç uyanamsak diye dua ettiğimi biliyorum. Geceleri çocuk aglamasiyka uyanıyorum bir ara.Ama bakıyorum uyuyor. Ya da okulda ders anlatırken kulağıma ses geliyor kalbim çarpmaya başlıyor.Fobi oldu artık bizde .Normal bir ağlama değil. Karşı binadaki komşunun mesaj attığını biliyorum ben.Cocuk yandı mı ne oldu diye.Mahalleye her çıktığımızda neden ağlatıyorsunuz bu çocuğu.Biz ağlatmıyoruz.Anlatamiyorum ki etrafa.
Kendinize ne olacaksa olsun. Çocuğu neden katıyorsunuz? Siz bu psikolojiyle çocuğu öldürmeyi de denersiniz. Sizin şikayet edilmeniz lazım.Hatta çoğu gece Allahim keşke ben de çocuk da sabah olsa hiç uyanamsak diye dua ettiğimi biliyorum
Ben ölünce aynı sabırla kim bakacak ona.O tarafı düşündünüz mü hiç.ne babası ne başka biri aynı sabırla bakmaz.Düsünun o derece çıkmazdayim işte.Her aldığımız randevu bir umut kapısı oluyor. Oyun terapisi ile en azından biraz diyorum,ya da çocuk psikoloğu ile şimdi de ergoterapi. Hepsinin sonunda başa dönüyoruz.Yaklasik 1 yıldır bir oyun grubuna bizimle birlikte girmesi için uğraşıyoruz. Ebeveynsiz bile demiyorum. Biz aynı mekandayken kalksın oynasın diye uğraşıyoruz.Canim istemiyor,korkuyorum. Neden korkuyorsun gercek dinazor vardı.Ben de aynı.odadayjm.Hatta yerde oturuyorum Göz temasında olayım diye.Ben de oyuncaklarla oynuyorum.Yok.Yanima oturuyor ve kalkmıyor. Aslında içi gidiyor ama 2 saat yanımda kalkmadan oturuyor.17 haftadır gidiyoruz ,sabırla,haftada 4 gün.Direncini kıramadik.Kendinize ne olacaksa olsun. Çocuğu neden katıyorsunuz? Siz bu psikolojiyle çocuğu öldürmeyi de denersiniz. Sizin şikayet edilmeniz lazım.
İstediğimde ağlayabileceğim yanımdan ayrılmayana anam olsa ben de yanından ayrılmam. Başta yazdığınız zırvalıkları dikkate bile almıyorum normal değilsiniz.Ben ölünce aynı sabırla kim bakacak ona.O tarafı düşündünüz mü hiç.ne babası ne başka biri aynı sabırla bakmaz.Düsünun o derece çıkmazdayim işte.Her aldığımız randevu bir umut kapısı oluyor. Oyun terapisi ile en azından biraz diyorum,ya da çocuk psikoloğu ile şimdi de ergoterapi. Hepsinin sonunda başa dönüyoruz.Yaklasik 1 yıldır bir oyun grubuna bizimle birlikte girmesi için uğraşıyoruz. Ebeveynsiz bile demiyorum. Biz aynı mekandayken kalksın oynasın diye uğraşıyoruz.Canim istemiyor,korkuyorum. Neden korkuyorsun gercek dinazor vardı.Ben de aynı.odadayjm.Hatta yerde oturuyorum Göz temasında olayım diye.Ben de oyuncaklarla oynuyorum.Yok.Yanima oturuyor ve kalkmıyor. Aslında içi gidiyor ama 2 saat yanımda kalkmadan oturuyor.17 haftadır gidiyoruz ,sabırla,haftada 4 gün.Direncini kıramadik.
Ama biz biraz ayrılsın istiyoruz iste.Dunya hali.Esimle aynı gün toplantımız oluyor. Birimiz mutlaka izin alıyoruz.Ikimiz aynı anda bir yere gidemiyoruz.Mesela geçen gün tavuk almıştım.Hafif kokuyor gibi geldi emin olamadım.Daha önceden tavuktan zehirlendik.Hassasim o konuda.Esim yedi ben yemedim.Ayni anda zehirlenmeyeljm diye. Sürekli böyle şeyleri düşünmek zorundayım .İstediğim anlayabileceğim yanımdan ayrılmayana anam olsa ben de yanından ayrılmam
Yahu bunu diyorum biraz ağlar alışırdı belki iki saat başını beklemişsiniz aylardır. Üstelik pandeminin en yoğun olduğu zamanda doğup sadece ikinizi görmüş başka bi problem yok diyorsunuzAma biz biraz ayrılsın istiyoruz iste.Dunya hali.Esimle aynı gün toplantımız oluyor. Birimiz mutlaka izin alıyoruz.Ikimiz aynı anda bir yere gidemiyoruz.Mesela geçen gün tavuk almıştım.Hafif kokuyor gibi geldi emin olamadım.Daha önceden tavuktan zehirlendik.Hassasim o konuda.Esim yedi ben yemedim.Ayni anda zehirlenmeyeljm diye. Sürekli böyle şeyleri düşünmek zorundayım .
Yoo benim g.tum böyle degilbunun çocuğunuzla bir ilgisi yok adam tam bir g.müş
Denemedik mi sanıyorsunuz.Alt komşunun oğlunun gittiği oyun grubu varYahu bunu diyorum biraz ağlar alışırdı belki iki saat başını beklemişsiniz aylardır. Üstelik pandeminin en yoğun olduğu zamanda doğup sadece ikinizi görmüş başka bi problem yok diyorsunuz
Boşuna uğraşıyoruz bacım, bu kadın her öneriye, tavsiyeye, tedaviye kapalı, kendi rahatsizliğindan dolayı çocuğu düsman gibi görüyor, ölmesini isteyecek noktaya gelmiş ama kendi hastalığını kabullenmedigi ve tadavi olmadığı için sürekli çocukta sorun arıyor.... eminim gittim ettim dediği yerler, uzmanlar da (eğer gercekten gittiyse) de bunu fark etmiştir... Bence konu sahibinin durumu zannettigimizden çok daha ağır, ben bu çocuğun çok acil SHÇEK kontrolune alınması gerektiğini düşünüyorum. Keşke ulaşabilsek...Yahu bunu diyorum biraz ağlar alışırdı belki iki saat başını beklemişsiniz aylardır. Üstelik pandeminin en yoğun olduğu zamanda doğup sadece ikinizi görmüş başka bi problem yok diyorsunuz
Yazdığınız hersey nedenli.Ilk 3 ay gazdır ağlar.Cok normal.Alerji fiziksel bir rahatsızlık. Tabii ki zordur ama sebebi var çözümü var. İnanın bu ağlamaları için kan idrar vs tahlilleri yapılırken idrar yolu enfeksiyonu dese doktor ve nedenini öğrensek, çözümünü bilsek diye çok dua ettim.Biz elimiz kolumuz bağlı kalıyoruz.Sebebini bulamıyoruz.
Biz de sizin gibi düşündük. Hatta aynısını yaşadık.Odaya girildi bizimki krize girdi.Ama her defasında aynı şey oldu.Hatta şu anda binanın önünden geçerken ben burada ağlamıştım, kadından korkmuştum diyor. Bizimki ağlayarak dışarı çıkınca bayan bana anlattı.Hamileliginizde bisey yaşadınız mı? Hayir yaşamadım.Dogum sırasında bile travma yaşamış olabilir dedi.Bunu biz bilemeyiz dedi.direncli bir kişiliği varSizin bana yazdığınız mesaja cevap verecektim aslında ama görünce dayanamadım.Çocuğu büyükşehire uzman bir psikiyatriste götürün diyorlar. Diyorsunuz ki memleketlerimiz uzak tatillerde oraya gidiyoruz. Yahu bir tatilde gitmeyeceksiniz. Gerekirse doktorla görüşeceksiniz böyle bir durumumuz var biz en sık nasıl gelebiliriz diye, belki her gün gideceksiniz. Otelde krize girerse anlaşacaksınız her saat arayacaksınız. Görüştüm, online bakacak diyorsunuz. Uzmanlık alanım değil ancak sizin probleminiz yoğun bir hafta geçirdim modum düşük bu hafta online gideyim gibi bir durum değil ki. Ya da çocuğun doktorun karşısına bilgisayardan oturup tane tane benim sıkıntım şu diye anlatacak bir olanağınız yok ki. Doktor o odaya girdiğinde çocuğun ne yaptığını görecek. Nasıl yabancıladığını, nasıl krize girdiğini. Video yine çekersiniz gittiğinizde izletirsiniz.
Birazcık taviz verin bazı şeylerden. Taviz veriyorum diye anlattıklarınız sizi daha çok bunalıma sokmaktan ve durumu körüklemekten başka bir işe yaramıyor.
Terapi al lafını beyninde spamlamış asla dikkate almıyor
Evde huzursuzluk yok işte. O derece ki alt komşumuz mesaj atıyor. Sessiz gülün biraz benim çocuk uyanacak diye.O derece keyifli, oyun odaklıyjz.Hani kavga olsa yada ona yansıyan birsey tamam diyeceğim.Sebep evdeki huzursuzluk olabilir mi?
Ya siz iyi misiniz konuda yazdıklarınızı yapan size küfür eden hiç iletişim kuramadığınız bi eşiniz var ve evde huzursuzluk yok öyle mi. Tek sorun çocukta. Allah o evladın yardımcısı olsun herkes de anne baba olmasın lütfenEvde huzursuzluk yok işte. O derece ki alt komşumuz mesaj atıyor. Sessiz gülün biraz benim çocuk uyanacak diye.O derece keyifli, oyun odaklıyjz.Hani kavga olsa yada ona yansıyan birsey tamam diyeceğim.
No dostum nooo....Çocuktan kaynaklı olmayan hiçbir sorun asla kata olamaz, olması düşünülemez,teklif dahi edilemez...teklif etsen de anlamıyor, cevap bile vermiyor zaten...Çocuk şizofren olabilir, çocugun İçine şeytan kaçmış, çocuğu uzaylilar kaçırmış, çocuk değil cüce bir psikopat olabilir felan dersen hemen ciddiye alıp cevap yazıyor bak... ordan yürü istersen....Sebep evdeki huzursuzluk olabilir mi?
2021 de seans başına 250 tl verdim.Zaten bir süre sonrada bıraktım.Hatta şu sözü duyunca bıraktım. O zamanlar doğum kilolarımi da vermeye uğraşıyorum.Dogumdan önce 58 kiloydum.Ayni kiloma düşmek istiyorum dedim. Siz yine de hedeflerinizi daha gerçekçi tutun dedi.Dogumdan önce farklıydı şimdi farklı dedi.O anda benim diyete ilişkin motuvastjnada bitti, kadından beklentim.de bitti