Çocuklu çalışan bayanlar

aycaa11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
295
147
18
Çalışan anneyim 8-5 çalışıyorum evde 6 da oluyorum çocuğa bakıcı bakıyor eve gelir gelmez yemeğe girişiyorum eşim çocuğa bakıyor onara yiyip içip çay derken hop uyu haftasınu temizlik eşimde bazen kendine vakit ayırmak istiyor bende haliyle ama çok zor oluyor başa çıkamıyorum kendime bakamıyorum bile yorgunluktan çalışan anneler siz nasıl idare ediyorsunuz

Tam tersine bizde ben çalışırken daha rahat hareket edip kendimize daha çok vakit ayırıyorduk belkide sürekli sosyal olduğumuzdan bi zamanlar.. şimdi de evdeyim sanki randevulu görüşeceğiz hissi var çocuklar izin verirse 🙃
Allah kolaylık bol mumlu veya gerilim aksiyon filmi günler nasip etsin bizlere 🤭

Çalışan anneyim 8-5 çalışıyorum evde 6 da oluyorum çocuğa bakıcı bakıyor eve gelir gelmez yemeğe girişiyorum eşim çocuğa bakıyor onara yiyip içip çay derken hop uyu haftasınu temizlik eşimde bazen kendine vakit ayırmak istiyor bende haliyle ama çok zor oluyor başa çıkamıyorum kendime bakamıyorum bile yorgunluktan çalışan anneler siz nasıl idare ediyorsunuz
bende 9-6 çalışıyorum oğlum 3.5 yasında maalesef su ana kadar kendime ayırabildiğim bi vakit olmadı. İşteyken işteyim ztn hsonu deseniz evdeyiz ailecek ev işi ve oyun oynamak dısında kendime ayırabildiğim bi vakit yok. Bakıcınız yemek yapmıyor mu belki ondan rica etseniz en azından belli günler? bizimki en geç 10 da uyudugu için 10-12 arası dizi,film seyretme, kitap okuma gibi bi ölçüde olsa vakit kalıyor.

Başa çıkamıyorum yorulamiyorum deme canım linç yersin. Çünkü bir kadın yorulamaz ve bunalamaz burdaki çoğu insana göre. Haa belki sen çalışıyosun diye sana tolerans taniyabilirler belki de ev hanımi olan annelerin başa cikamama hakkı yoktur 😂

Başa çıkamıyorum yorulamiyorum deme canım linç yersin. Çünkü bir kadın yorulamaz ve bunalamaz burdaki çoğu insana göre. Haa belki sen çalışıyosun diye sana tolerans taniyabilirler belki de ev hanımi olan annelerin başa cikamama hakkı yoktur 😂
Evet ya hersey kadın da bitiyor hersey kadın yapacak

Bende 9_6 çalisiyirum haftaici yemek yap ye çay derken uyku saati geliyo.haftasonunu kendime ayırmaya çalışıyorum..mesela cuma akşam eve gelince çamaşırları atıyorum makineye pazar temizlik ütü yapıyorum.cumartesi rahatca eşimle çocuğumla takiliyorum.planli şekilde gününüzü ayarlarsanz kendinize vakit ayıracağıniz zamn olabilir.

ben henüz çalışmıyorum ama şöyle yapsanız yemekleri 2 gün yetecek kadar yapsanız. bir gün yapar bir gün yapmazsınız. aileniz yakında mı bilmiyorum ama buzluk işi çok rahatlatıyor. benimkiler ikiz. annem geldikçe börek, köfte yapıyoruz. nohut fasülye haşlayıp bir yemeklik bölüp atıyoruz. valla diğer türlü nasıl başa çıkılır zorlanır insan

Back