- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.485
- 40
-
- Konu Sahibi senkimsinki
Daha dün gece eve 12 de gittim.Valla atadabilir bazıları rahatına pek düşkün zaten hanımefendi sırf çalışmamak için evlenir sürekli evlilik ve işteki zorluk daha dün bugün iki...
Bu adamla evlenirse bizden çok çalışacak konu sahibi. Çocuğa bakacak, her gün 3 çeşit yemek çıkaracak, kaynana kayınbaba kahrı çekecek, koca gazı alacak, ohoo. Elin oğlu süs biberi arıyor sanki km lerce yoldan gelip.Daha dün gece eve 12 de gittim.
Üstelik kendi birimimle bile alakalı değildi kalma sebebim.
Masa başı işim var ama maaş kazanmak öyle kolay mı ?
Mecburen yorulacak, öyle hem ayranım dökülmesin hem ...... olmuyor.
İstiyor ki evlensin kurtulsun.
Çalışmak yük gibi geliyor belli ki.
10 yıldır eşşşşşşek gibi çalışıyorum, hangi iş kolay ya da hangi iş yorucu değil ki ?
Keyfimden çalışmıyorum bir amacım hedefim var.
Ama bu hanım kızımız evde oturayım da nasıl olursa olsun kafasındaysa yaşadıklarından zerre bir çıkarımda bulunmamış demek ki
Buruşuk mu ahajsjsjsj.
30 yaş kompleksini hiç anlamıyorum.Etrafımda da var böyle. 24'de evlenip 30'da boşanıyorlar. Ya evlilik dışı cinsellik olmasın ya da evde kalma korkusuyla. Sonra'da 30 yaş üstüne buruşuk evde kalmış teyze falan diyorlar. Yani 10 yıl çalışsan anca düğün parası çıkar. Masraf da.
35 yaşında kadınlar buruşuk değil ama onun 40 lık sevgilisi kadayıf olmuş21 yaşında 45 yaşındaki dayıdan hamile kalıp kürtaj olan cacık bir üye demişti buruşuk teyzeler diye
yani ilişki içinde kendini üstün gördüğü tek nokta gençliğiymiş, kendi 30-35 e hiç gelmeyecek sanıyordu,
gerçi 21 yaşındayken 45 lik erkekle seksin dibine vurandan ne vizyon beklenirse
Adam enayi buldum diye uça uça gelmiyorsa eğer ben de bir şey bilmiyorumBu adamla evlenirse bizden çok çalışacak konu sahibi. Çocuğa bakacak, her gün 3 çeşit yemek çıkaracak, kaynana kayınbaba kahrı çekecek, koca gazı alacak, ohoo. Elin oğlu süs biberi arıyor sanki km lerce yoldan gelip.
Adam enayi buldum diye uça uça gelmiyorsa eğer ben de bir şey bilmiyorum
Ya midem bulanır benim ya.21 yaşında 45 yaşındaki dayıdan hamile kalıp kürtaj olan cacık bir üye demişti buruşuk teyzeler diye
yani ilişki içinde kendini üstün gördüğü tek nokta gençliğiymiş, kendi 30-35 e hiç gelmeyecek sanıyordu,
O yaşlarda evet bunu derdim.Biz olsak vicdan yaparız di mi?
30 yaşında 9 yaşında çocuğumuz olsa 24 yaşında bi erkek kör kütük aşık olsa bize, hayır olmaz sen daha iyilerini hakediyorsun deriz.
Millet kendinden başka kimseyi düşünmüyor
Kendimize layık görmeyiz bak çok dogru21 yaşında 45 yaşındaki dayıdan hamile kalıp kürtaj olan cacık bir üye demişti buruşuk teyzeler diye
Daha önce burada paylaşmıştım. Öğretmen kız, telegramda bir sohbet grubu kurmuş. Sürekli koca arıyorum falan diyordu. Neyse, buldu da galiba. Uzaktan sevgili olmuşlar, birbirlerini görmemişler ama evleneceklermiş.21 yaşında 45 yaşındaki dayıdan hamile kalıp kürtaj olan cacık bir üye demişti buruşuk teyzeler diye
Safım benim ya, zarf atmış sana, sen de yemişsin. O çocuk evlenir evlenmez gelecekti size zaten, yaşlı insanlara kaç gün çocuk baktıracak? Ailesi yuvanı kur hayalini gerçekleştir demiş he, ahahahah. Evlen de donunu yıkayan yemeğini yapan olsun, arada bizim de işimizi görür, çocuk zaten onda, ohh demişlerdir.
Adam demişsiniz ama ben diyemiyorum kusura bakmayın neden çalışamazsın bu sözü araştırın.
Bu herif 9 yaşında ki kız çocuğuna bile bir gelecek veremez.
Kusura bakmayın kız annesi olarak yazıyorum ezmek için kadın çalışmasın zihniyeti barındırıyor çok iyi tanırım bu tipleri.
Neden çalışmana karşı ben söyleyim,adam diyor ki otur evde çocuğuma bak mesajı veriyor.
Hangi anne baba toruna anneden babadan ayrı ne kadar bakabilir ki,bunun ileriside var yaşlılığı hastalığı var bir kere.
Adam yem atmış sadece yersen diye,kendi kardişine bakmakla bir adamın çocuğuna bakmak aynı değildir..
Daha önce burada paylaşmıştım. Öğretmen kız, telegramda bir sohbet grubu kurmuş. Sürekli koca arıyorum falan diyordu. Neyse, buldu da galiba. Uzaktan sevgili olmuşlar, birbirlerini görmemişler ama evleneceklermiş.
Ben çocuğu hiç görmediğim halde, evde kalmış karı, bırak sevgilimin peşini demişti. Halbuki, ben hayali sevgilisini nereden göreceğim.
Umarım ciddiye alır başında kavak yelleri esmesinde.Bu mesajları ciddiye al!
Adam dolandırıcı, sahtekar. Seni yoklamış sen iyi niyetli, kolay kanan biri olduğun için de biz bir görüşelim ben seni ikna etmesini bilirim demiş.
Söylediği, anlattığı her şey yalan çıkacak. Çocuğu da alıp sana anne babasını ve çocuğuna baktıracak.
Daha önceden evlenmiş ayrılmış çocuksuz işsiz birini aramış demişler seni ve gelmiş. Seni ezecek büyük ihtimalle.
Bu kim ki seni çalıştırmam diyor? Çok zengin olur anlarım der ki çok paramız kendi işimiz var gel işimizin başında dur. Bu farklı diğeri farklı.
Hiç görüşme bile. Şehir dışından geldiyse turlar günlük gezi olur.
Sana güvenemiyorum çünkü sevgiye, ilgiye açsın be kolay inanıyorsun.
Kendine iyilik yap ve görüşme. İşe devam et, hayatını kurtar biri mutlaka çıkar karşına
Bingo !Bu mesajları ciddiye al!
Adam dolandırıcı, sahtekar. Seni yoklamış sen iyi niyetli, kolay kanan biri olduğun için de biz bir görüşelim ben seni ikna etmesini bilirim demiş.
Söylediği, anlattığı her şey yalan çıkacak. Çocuğu da alıp sana anne babasını ve çocuğuna baktıracak.
Daha önceden evlenmiş ayrılmış çocuksuz işsiz birini aramış demişler seni ve gelmiş. Seni ezecek büyük ihtimalle.
Bu kim ki seni çalıştırmam diyor? Çok zengin olur anlarım der ki çok paramız kendi işimiz var gel işimizin başında dur. Bu farklı diğeri farklı.
Hiç görüşme bile. Şehir dışından geldiyse turlar günlük gezi olur.
Sana güvenemiyorum çünkü sevgiye, ilgiye açsın be kolay inanıyorsun.
Kendine iyilik yap ve görüşme. İşe devam et, hayatını kurtar biri mutlaka çıkar karşına
Daha önce burada paylaşmıştım. Öğretmen kız, telegramda bir sohbet grubu kurmuş. Sürekli koca arıyorum falan diyordu. Neyse, buldu da galiba. Uzaktan sevgili olmuşlar, birbirlerini görmemişler ama evleneceklermiş.
Ben çocuğu hiç görmediğim halde, evde kalmış karı, bırak sevgilimin peşini demişti. Halbuki, ben hayali sevgilisini nereden göreceğim.
Ya midem bulanır benim ya.
O yaşlarda zorlasam babam yaşında olacak bir adamla seks yapmak ne bileyim oy ya..