Cocuklu biri ile evlilik

Çocuğu tabi ki evlenirsek bizimle yaşar asla baska türlüsünü düşünmüyorum ama ben o sorumluluğu alamayacağımı düşündüğüm için evlenmek istemeyip baştan mi bitirmeliyim
gerek varmı düşünmeye , insanlar kendi çocuğuna bakmıyor. adamın ne özelliği var hala düşünüyorusunuz. onu diyorum ne artısı var, evlenmezsen ne kaçıracaksın .

İki gün çalıştı zor geldi heralde, hemen koca mode on. Gitsin evlensin, elin çocuğuna bakmak, kaynana bıdı bıdısı, koca kahrı çekmek daha kolay geliyor bazılarına nedense. Adam te bilmem nerelerden boşanmış çocuksuz kadın aramaya çıkmış, sanki kaşın gözün hatrına. Çocuğuna baktıracak , anasına hizmet ettirecek. Artan vakitte de kendine karı yapar artık. Hey Allah 'ım.

Çocuğu tabi ki evlenirsek bizimle yaşar asla baska türlüsünü düşünmüyorum ama ben o sorumluluğu alamayacağımı düşündüğüm için evlenmek istemeyip baştan mi bitirmeliyim
Burada buna benzer konuları olan arkadaşlarda var,yaşadıkları sıkıntıları anlattılar hep,kolay değil bir çocuğu üstlenmek bakmak.
Başlamadan bitirin bence.

Boşandıktan sonra ailende istediğin motivasyonu bulamamışsın. Aile içinde sorunların var. Yaşın küçük, ne yöne gideceğini bilemez haldesin. Evliliği istiyorsun. Kurtuluş olarak görüyorsun belki. Buraya oraya şuraya yazdığın her şeyi zamanla gördüğüm için bunu yazıyorum. Sen birkaç yıl içinde bir şekilde evleneceksin gibi duruyor. Bari evleneceksen bile acele etme. Önüne daha çok kısmetler çıkar. Yaşın küçük.
Benim çevremde daha önce evlilik yapıp boşanmış olan 3-4 kadın, 29-30-31 yaş civarında ikinci evliliklerini bekar bir erkekle yaptılar. Bu kadınlardan birinin çocuğu vardı hatta.
İlla şu yaşı bekle demiyorum. Ancak çocuğun yok , gençsin. Neden çocuklu bir adamla evleneceksin ? Çocuk mutlaka sorun yaratır ilişkinde. Aslında sende farkındasın sorumluluğu alamayacağının. Sadece bir an önce evlenmek istiyorsun, o yüzden görüşmeye çalışıyorsun. Lütfen çocuklu biriyle evlenme. Gerçekten önüne daha iyi seçenekler çıkar daha.

Aaay sakın saaakııın!

Bakın sizde bir evlilik yaşamışsınız, Türkiyede bir kadın bir erkekten çocuk olmasına rağmen boşanıyorsa genelde adam tekin çıkmaz. Genel diyemeyiz ama adamın tavırları bu genellemeye uyma ihtimalini arttırıyor. Ayrıca evlenmek için çocuğu bırakması da saçma ve kötü bir durum bence. ÜStelik sizin çalışmanıza karşı olması da yine çok irdelenmesi gereken bir durum. Siz emin olmadan emrivaki yaparak görüşmeye geliyor resmen. Oldu bitti yapacak aklınca. Aman sakın bak.

çalışmana musade etmem evlenirsek dedi
kızıma annem ve babam bakıyor çocuğumu bana vermezler hatta bana sen evlen git hayatini kur vs

sonra anladım ki aranırsam da çalışacağım atanmazsam da düşüncelerim
Atanirsam calisma kısmını anlayamadim. Atanınca insanlar çalışmıyor mu zaten?

Eski konularinizi bilmiyorum ama acilen evlenmek zorunda mısınız? Adamin olumlu bir tane bile özelliği yok ki

24 yaşındasın daha yeni iş hayatına atılmışsın neden tanımadığın bir adamla evlensem mi ki diye düşünüyorsun?
tekrar başa dönüp şu anda olduğun yerden başlayacaksın evlenirsen ve bir sürü zaman kaybetmiş olacaksın.
senin tek kurtuluşun atanmak.
evlenmek derdine çare değil.

Dusunmeye ustunde konusmaya bile degmez yani nesini dusunup evlenmek istiyorsunuz cocugun sorumlulugunu alabilir miyim diyorsunuz anlamis degilim. Once ilk maasinizi alin bor guzel harcayin sonra ikinci maas hop ucuncu maas belki aile evinden ayrilirsiniz neden hemen bir erkek hemde boyle falsolu biri. Neden ayrilmis sordunuz mu? Hemen cocuga bakabiljr miyim diyorsunuz adam ciddi diye evlenmek zorunda misiniz bir daha ciddi adam cikmicak mi saniyorsunuz?

Önceki konularında iş bulamıyorum falan diye dert yanıyordu ama daha maaşını almadan evlilik derdine düşmüş. Başka şeyler yazsa da çözümü,kurtuluşu evlilikte görüyor. Bu düşüncelerle yapacağı evlilikten bir hayır göreceğini sanıyor. Tanımadığı,bilmediği adamın 9 yaşındaki kızını sahipleniyor kendince. O kadar aklı bir karış havada.

Çok detaylı okumadım ama ikinizin birbirinizden bekletinleri bence birbirini karşılamıyor. Bir çocuğun sorumluluğunu kabul etmek bambaşka birde extra hesapta olmayan sorunlar çıkabilir. Daha gençsin ben tevsiyem kendin gibi çocuksuz biriyle bi hayat kurman. Adam baştan demiş çalışmanı istemiyorum vs boşver sen önüne bak canım ya

ya 24 yaşındasın niçin hala görücü usulü birileriyle tanıştırılıyorsun. Daha çok gençsin, biraz çıkıp sosyalleşip kendin birilerini tanımak neden istemiyorsun? Çocuklu adamla olmaz, kaldı senin çalışıp çalışmaman hakkında 'müsaade etmem' gibi bir cümle kurabilen bir hödükle hiç olmaz. Evlenmek için acele etme, yaşıtların gibi normal yollardan bir erkek arkadaşın olabilir mesela

Zaten akrabalar ilk evlilikte başınızı yakmadı mı neden hala onların dediği kişilerle görüşüp duruyorsunuz? Üç konu açıyorsanız ikisi evlilik üzerine. O sizi çok düşünen akrabalarınız boşanırken neredeydiler? İşleri güçleri size görücü getirmek, veya siz habire onlardan böyle taleplerde bulunuyorsunuz bilemedim.

Fabrika işinden ayrılmıştınız bu başka bir iş mi?

Adamın derdi yüzük değil,30 yaşında ve bir çocuğu var..
Senin de nispeten yüksek bir erkek profili aramadiginin farkında..
Dertler tasalar vs..
Birliktelik,seks ihtiyacını görecek bir beden arıyor.Temizlik ve çocuk bakıma ise bonus olarak geliyor.
Yani kendisine bir hayat arkadaşı aramiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…