Cocuklu biri ile evlilik

Yasınız daha küçük, evlenmeyi dusundugunuz kısınınde yası cok buyuk degıl ama 9 yasında cocugu olması sorunlar cıkmasına neden olur dıye dusunuyorum ben olsam boyle bır evlılık yapmazdım ama yınede sız bilirsiniz

Ben de şaşırıyorum
Halbuki günümüzde en az 27-28 evlilik yaşı

Daha 24 yaşındasın, hangi psikoloji ile hemen evlilik ve neden çocuklu bir adam , asla önermem ömür boyu bakıcı olacaksın ve asla kıymetin olmayacak, atanıp maaşının tadını çıkar ne evliliği ya, körpeciksin daha ...

Daha ilk maaşını bile almadın sürekli evliliği açıyorsun burada tabii ki evleneceksin tek kalamazsın ama daha çok erken ilk önce bi önüne bak kendi kafanı toparla evdeki sıkıntılar sönsün... birinin sorumluluğunu alıp almamayı düşün ama bne olsam evlenip boşanmış çocuğunu anasına babasına atan bir adamla evlenmem o çocuğa yazık

Atmayacak zaten, bi an önce evlen diyorlar ki çocuğa yeni kadın baksın diye niyet ediyorlar. adam sadece kadını ısındırmak için cocuksuz gibiyim mesajı veriyor.Evlendiği gün cocuk senkimsinki de olacak.inanmıyorsa yaşasın da görsün.

Valla atadabilir bazıları rahatına pek düşkün zaten hanımefendi sırf çalışmamak için evlenir sürekli evlilik ve işteki zorluk daha dün bugün iki...

Konu sahibi evden kaçmak, adam da donunu yıkatmak için evleniyor. Ama birbirlerine dedikleri çok farklı.

Getirsin de bi defaya mahsus ben yıkıyayım şu herifin donunu

Konu sahibine de 'libido düşürücü hap' yazıyorum. Sabahları aç karna içsin de 'daha 24 yaşında 2. kez evlenmek için böyle çöpleri' tercih etmesin.

Bence böyle biriyle görüşmeniz bile gereksiz ki evlilik diyorsunuz. Kendi iyiliğiniz için bu kişi ile evlenmeyin derim, eminim ki karşınıza size daha uygun birisi çıkacaktır. Bu adamla evlenirseniz sırf evlenmek için evlenmiş olursunuz.

Senin yazdiklarini okudugum icin soyluyorum. Sen cocuksuz bile olsa bir evlilige adım atacak saglikli pskolojide degilsin.İse giremedin intihar dusundun, sana bir suru secenek sundular kabul etmedin. Fazla calisiyorm diye cok zor buldugun isten cikmak istedn. Evliligi nasil kaldiracaksin. Sen kendi zihnini toparlamalisin once. Karsinda ki iyi kotu bilemem. Sen toparlanmazsan karsinda ki ne olursa olsun sonuc kotu olur. Once kendin..

Kafanızın neden karıştığını anlayamadım.

Özgürlük müthiş bir şey demişsiniz. Arkasından bu beyefendi sizi evlendiğinde çalıştırmam demiş. Konunun çocuğa gelmeden daha burada bile kapanması gerekmiyor mu sizce de?

Kendinize yakistirdiginiz ayakları yere basan hayat standardını bulamayacağınız başından belli, ortada bir aşk yok, kardeşlerinizden kaynakli yorgun dusmussunuz bu nedenle kendiniz dahi çocuk istemiyorken üstelik çocuğu var ve son olarak ortada sevgi, aşk asla yok.

Yani mantık evliliği olacaksa da bu derece sizin mantiginiza ve isteklerinize aslında uymayacak mantıksız bir şekilde neden yapılsın?

Hassas birisiniz, fedakarsiniz da bu çok belli. Çocuk anne babadan ayrı diye düşünmeniz de hep bundan. Ancak adam da nasıl biri olduğunu basindan belli etmiş. Asla sizin vicdanınıza uygun biri olmadığı kendi gorusleri ile zaten belli.

Bu derece size uygun olmayacak birisiyle değil evlenmek görüşüp de vakit dahi kaybetmeyin derim. İnanın sizi anlayıp yapacağınız hataya içim el vermediği için bu derece uzun yazdım. Lütfen yapmayın.

Çalışmaya devam edin, kendinize güzel şeyler yakistirin. Çalışmaktan başkası için vazgeçmeyin. Evlilik de yapsanız yaşınız genç çocuksuz birisiyle evlenin tekrar evleneceksiniz ama bu hiç doğru gelmedi bana, yakmayın kendinizi.

Çocuğu tabi ki evlenirsek bizimle yaşar asla baska türlüsünü düşünmüyorum ama ben o sorumluluğu alamayacağımı düşündüğüm için evlenmek istemeyip baştan mi bitirmeliyim
Bitirin bence. Henuz arada duygu vs yokken bitirmek en iyisi. Gençsiniz zaten. Bu yasta neden bu kadar buyuk bir sorumluluk alasınız ki? Aşık da değilsiniz. He bi de çalıştirmam demesi facia.
Evlenmemek için neden çok. Evlenmek için var m?

Kafayı daha nasıl iyi yerim, hayatımı daha nasıl çıkmaza sokabilirim konusu gibi olmuş.
Hanım kız başını yakma demeye geldim.
18 yıllık evliyim bir kızım var 15 yaşında.
Gün geliyor kendi dogurduguma tahammülüm olmuyor.
Sen delirdin mi ?
Kendi çocugumla bile yeri geliyor anlaşamıyoruz, elin çocuguyla ne yapardım düşünemiyorum bile.
Kaldı ki daha 24 yasında tecrübesiz de birisin, niye çocuklu bir adamla evlenesin ki ?
Bu adamın etrafında evlenebileceği birisi olsa taa bilmem nereden seni görmeye bile gelmez, kapanın elinde kalırdı zaten, aldanma sakın.
Çocugunu evlenme uğruna anasına babasına bırakabilen adam sana neler yapmaz bir düşün.
Üstelik ana baba bir yerden sonra yaşlanacak, hastalanacak o çocuk zaten size gelecek siz isteseniz de istemeseniz de.
Sizin de o adamdan bir çocugunuz oldugunda bu sefer kıskançlıklar devreye girecek, yok yan baktı, yok düz baktı gerek var mı bunlara ?
Üstelik perşembenin gelişi çarşambadan belliyken hele.
Çalışmana izin vermeme konusu üzerinde defaatle durman gereken bir konu.
Kendine ait bir alanın olmasın istiyor adam çünkü geleceğini garanti altına alacak, seni eve tıkıp çocuguma da al analık yap diye bekleyecek.
Çalışırken o evin her şeyini ihmal edersin korkusu yüzünden bu dayatmayı yapıyor.
Bu ekonomik buhranda millet eve daha nasıl gelir sokabilirimin derdine düşmüşken sence bu adamın düşündüğü şey mantıklı mı ?
Akıllı ol.
Görüşmeye geliyorsa gelsin, gitsin.
Asla taviz verme vazgeçitiğini beyan et.
Hızlıca çıkıp gelme nedeni de seni ikna edip bir an önce evlenip yoluna bakmaya çalışmak.
Bulmuş gencecik kızı nasılsa konusur iki yağlar, ballar ikna ederim diye düşünüyor.
Biraz başarmış gibi de sanki.
Şimdiden yapardım diye düşünmeye yeltenme bile.
Reddet bitsin.

Ben de şaşırıyorum
Halbuki günümüzde en az 27-28 evlilik yaşı
Etrafımda da var böyle. 24'de evlenip 30'da boşanıyorlar. Ya evlilik dışı cinsellik olmasın ya da evde kalma korkusuyla. Sonra'da 30 yaş üstüne buruşuk evde kalmış teyze falan diyorlar. Yani 10 yıl çalışsan anca düğün parası çıkar. Masraf da.

Bu yastahemen neden ikinci evlilik hemde koca cocugu olan biriyle kiz cocuk babasini kiskanir ne gerek var ayrica evlenince seni calistirmam demesi nekadar geri kafali biri oldugunu gosteriyor olmaz bu is ya bu ne acele gez toz calis 30a kadar gencecik kizsin kimler cikar karsina daha

Buruşuk mu ahajsjsjsj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…