- 25 Mart 2022
- 897
- 801
-
- Konu Sahibi senkimsinki
Buradaki evlenme yaşına şaşırıyorum. Ben üniden mezun olduğumda 24 yaşındaydım. Ne ara evlenip boşanıp, tekrar birileriyle tanışıyorlar?Sen daha 24 yaşındasın mutsuz bir evlilikten çıkmışsın
Bence adamın yaşı büyük değil ama çocuklu olması sana uymaz
Kardeşine bakmakla elin çocuğuna bakmak aynı şry değil
Üstelik 2. Evlilik yapan erkekler genelde ikinci eşten çovuk istemiyorlar pek
Sen şu an istemezsin ama 5 sene sonra hormonlar tavan yapar istemeye başlarsın.
Şu an evlilik için daha yaşın küçük
Birkaç sene çalış , oku , gez , kendi ayaklarının üstünde dur
O zaman zaten çevren geliştikçe karşına daha olumlu ve sana uygun kişiler çıkar.
Adamın hem zihniyet çöp hem de sorumlulukları var
Her şeyden önce çalışmanızı istemediği için bu iş olmaz. Çocuk Kısmına girmeye gerek yok. Hoşlanmadım görüştüğünüz kişiden. Kendi ayakları üzerinde duran bir insana bu konuda müdahale edilemez.Merhaba kısaca özet geçmek istiyorum izin günümdeyim bir evlilik yaptım ayrıldım 4 sene önce 24 yasindayim bugün benimle görüşmeye şehir dışından gelen kişi ise 30 yaşında ve 9 yaşında çocuğu varmış.. Ben çok küçük yaştandır kardeşlerimi büyüttüm aslında evlensem bile uzunca bir süre çocuk dusunecegimi sanmıyorum cunki zorluğunu annem çalıştığı için 6 aylık bebek 15 ýasinda iken kucağıma bırakıldıktan sonra anladım.. şuan 12 saat çalışıyorum günlük yaptığım iş çok ağır ve ise girdikten sonra anladım ki aranırsam da çalışacağım atanmazsam da düşüncelerim çok değişti henüz ilk maaşını almamış bir biri olarak bile ayaklarımın üzerinde durmak birşeyler için çabalamak bana müthiş özgür ve özgüvenli hissettiriyor o muhtaç ruh halinden çıkıyorum.. bunu bu kişiye söyledikten sonra çalışmana musade etmem evlenirsek dedi ve çocuğu olduğu için ailemin buna onay vermeyeceğini düşünüyorum o da şöyle birşey söyledi ki asla kabul edemem kızıma annem ve babam bakıyor çocuğumu bana vermezler hatta bana sen evlen git hayatini kur vs demişler bu düşünce yapısı kendilerince güzel olsada bence değil! Bu çocuk zaten anne baba ayrı büyümüş 9 yaşında bir kız çocuğu hiçbir çocuk anne baba evlenecek diye dedeye Babaneye ananeye bırakılmamalı bunu da ona söyledim bu şekilde bir evliliği asla kabul edemem diye taktir etti biliyorum belki tepki vereceksiniz ama ben bir çocuğun sorumluluğunu alabilirmiyim bilmiyorum evliliğe o yüzden sıcak bakmıyorum cunki çocuk sorumluluğu almamak için kendimde en az 5 yıl çocuk istemem diye düşünüyorum cunki daha geçen aya kadar 8 yaşında ki kardeşime ben bakmaya devam ediyordum gerçekten fazlasıyla zor ve bu çocuk benim öz çocuğum değil iyilikle de birşey yapmaya çalışsam yanlış anlaşılabilirlim bebek değil annesi doldurabilir bunlara hiç hazır değilim bu bey ile bunları kkonuşunca hele bi biz görüşelim diyip yola çıktı yaşadığım şehre geliyor o çocuğu babasından ayırmak gibi bir kötülüğü asla yapamam cunki adamın net niyeti 2 ay içinde yüzük falan takmak kafam çok karışık kızlar lütfen birşeyler söyleyin.. kızına anne babası ayrı büyümüş diye çok üzüldüm zaten mesele çocuk değil mesele olan benim cunki yapabilir miyim bilmiyorum... biliyorum evlilik için çok erken ama baştan kafamda herşey otursun ki karşımda ki insana da umut vermek istemem uzunca süreler
Bari ücret teklif etse kıza aylık çünkü bildiğin bakıcı olacak bu zavallıAdamın derdi yüzük değil,30 yaşında ve bir çocuğu var..
Seninde nispeten yüksek bir erkek profili aramadiginin farkında..
Dertler tasalar vs..
Birliktelik,seks ihtiyacını görecek bir beden arıyor.Temizlik ve çocuk bakıma ise bonus olarak geliyor.
Yani kendisine bir hayat arkadaşı aramiyor bence.
Sen bihter ziyagilsin:)) netcen çocuğu sen paralısın artık24 yaşındasın daha…. Aklıma Firdevs hanımın bir sözü geldi ama boşver
Sahiplensin. Kola şişesine yapıştırılmış promosyon kase gibi iliştirecekler çocuğu yanına yakında, istese de iade edemeyecek.Önceki konularında iş bulamıyorum falan diye dert yanıyordu ama daha maaşını almadan evlilik derdine düşmüş. Başka şeyler yazsa da çözümü,kurtuluşu evlilikte görüyor. Bu düşüncelerle yapacağı evlilikten bir hayır göreceğini sanıyor. Tanımadığı,bilmediği adamın 9 yaşındaki kızını sahipleniyor kendince. O kadar aklı bir karış havada.
Ayrılmadım devam ediyorum işeZaten akrabalar ilk evlilikte başınızı yakmadı mı neden hala onların dediği kişilerle görüşüp duruyorsunuz? Üç konu açıyorsanız ikisi evlilik üzerine. O sizi çok düşünen akrabalarınız boşanırken neredeydiler? İşleri güçleri size görücü getirmek, veya siz habire onlardan böyle taleplerde bulunuyorsunuz bilemedim.
Fabrika işinden ayrılmıştınız bu başka bir iş mi?
Aklı basında kadına benziyorsun sakın evlenme. Tanısma bile. Dede babanne öyle diyor ama o kız ergenliğe gelince direk babasının yanına kaçar. Olmaz deme basıma geldi biliyorum. O kıza 5 lira harcasa zoruna gidicek felan bak başıma ağrı girdi. Hata yapma lütfenMerhaba kısaca özet geçmek istiyorum izin günümdeyim bir evlilik yaptım ayrıldım 4 sene önce 24 yasindayim bugün benimle görüşmeye şehir dışından gelen kişi ise 30 yaşında ve 9 yaşında çocuğu varmış.. Ben çok küçük yaştandır kardeşlerimi büyüttüm aslında evlensem bile uzunca bir süre çocuk dusunecegimi sanmıyorum cunki zorluğunu annem çalıştığı için 6 aylık bebek 15 ýasinda iken kucağıma bırakıldıktan sonra anladım.. şuan 12 saat çalışıyorum günlük yaptığım iş çok ağır ve ise girdikten sonra anladım ki aranırsam da çalışacağım atanmazsam da düşüncelerim çok değişti henüz ilk maaşını almamış bir biri olarak bile ayaklarımın üzerinde durmak birşeyler için çabalamak bana müthiş özgür ve özgüvenli hissettiriyor o muhtaç ruh halinden çıkıyorum.. bunu bu kişiye söyledikten sonra çalışmana musade etmem evlenirsek dedi ve çocuğu olduğu için ailemin buna onay vermeyeceğini düşünüyorum o da şöyle birşey söyledi ki asla kabul edemem kızıma annem ve babam bakıyor çocuğumu bana vermezler hatta bana sen evlen git hayatini kur vs demişler bu düşünce yapısı kendilerince güzel olsada bence değil! Bu çocuk zaten anne baba ayrı büyümüş 9 yaşında bir kız çocuğu hiçbir çocuk anne baba evlenecek diye dedeye Babaneye ananeye bırakılmamalı bunu da ona söyledim bu şekilde bir evliliği asla kabul edemem diye taktir etti biliyorum belki tepki vereceksiniz ama ben bir çocuğun sorumluluğunu alabilirmiyim bilmiyorum evliliğe o yüzden sıcak bakmıyorum cunki çocuk sorumluluğu almamak için kendimde en az 5 yıl çocuk istemem diye düşünüyorum cunki daha geçen aya kadar 8 yaşında ki kardeşime ben bakmaya devam ediyordum gerçekten fazlasıyla zor ve bu çocuk benim öz çocuğum değil iyilikle de birşey yapmaya çalışsam yanlış anlaşılabilirlim bebek değil annesi doldurabilir bunlara hiç hazır değilim bu bey ile bunları kkonuşunca hele bi biz görüşelim diyip yola çıktı yaşadığım şehre geliyor o çocuğu babasından ayırmak gibi bir kötülüğü asla yapamam cunki adamın net niyeti 2 ay içinde yüzük falan takmak kafam çok karışık kızlar lütfen birşeyler söyleyin.. kızına anne babası ayrı büyümüş diye çok üzüldüm zaten mesele çocuk değil mesele olan benim cunki yapabilir miyim bilmiyorum... biliyorum evlilik için çok erken ama baştan kafamda herşey otursun ki karşımda ki insana da umut vermek istemem uzunca süreler
Aptal olma lafını çok severim ablaSen bihter ziyagilsin:)) netcen çocuğu sen paralısın artık
Firdevs haklı vallaAptal olma lafını çok severim abla
Çünkü kendisi de çalışmak istemiyor . Çocuğa daha önce baktım diyor bu çocuğa da bakarım yeter ki bu evden bir gideyim "kendi evim" olsun diyor .Adam eş aramiyor ki yemek yapsın, çocuğuma baksın, yatakta gönlümü hoş etsin. Ben de ekstra masraf yapmayayım, arasıra harçlık vereyim ,ucuza kapatayım istiyor.
Neden ciddiye aldın ki adamı?
Adam hem "calismayacaksin" demiş,bunun anlamı bana bağımlı ol
"Çocuğum varken ona bakarsın o yüzden çalışma" demiş,bunun meali senin isteğin benim çocuğundan önemli değil
"Ailem izin vermez" demiş bunun meali "karım beni boşadı hala akillanmadim, ben otuz yasinda olabilirim,kendim baba olabilirim ama hala annemin babamın küçük oğlyum, sözümün hükmü yok. Onlar ne derse o" demek.
Nasıl göremezsin??(
Ayrılmadım devam ediyorum işe
İlk evliliğini de evden kaçmak için yapmıştı. Aynı seylei yapıp yapıp farklı sonuçlar beklemek.... Sonra da neden mutsuzum diye uzulmekÇünkü kendisi de çalışmak istemiyor . Çocuğa daha önce baktım diyor bu çocuğa da bakarım yeter ki bu evden bir gideyim "kendi evim" olsun diyor .
İlk evliliğini de evden kaçmak için yapmıştı. Aynı seylei yapıp yapıp farklı sonuçlar beklemek.... Sonra da neden mutsuzum diye uzulmek