Cocuklu biri ile evlilik

Buradaki evlenme yaşına şaşırıyorum. Ben üniden mezun olduğumda 24 yaşındaydım. Ne ara evlenip boşanıp, tekrar birileriyle tanışıyorlar?
Yalnız kal, kafanı dinle. 24 yaşında çocuklu adama mı layık gördün kendini?

Benim hayatımdaki kişinin bir çocuğu var ancak bu ilişki dinamiklerine bağlı bir durum.
Benim kendi işim var, kendi hayatım bireysel bir özgürlüğüm var, param var. Karşı tarafında öyle. Bende bir evlilik bitirdim 30 yaşındayım. Benim çocuğum yok ama çocuk istiyorum anne olmak istiyorum.
Çocuk annesiyle yaşıyor baba da ilgileniyor bu benim bizim İlişki hayatımızı hayatımızı etkilemiyor.
ben çocuğun annesiyle de tanıştım cünkü sağlıklı dinamikler anca böyle olmalı bana kalırsa. Karsı tarafta medeni olduğu icin düsman değiliz aksine yolda görsem selam da veririm çocuğun annesine.
Çocukla bazen ben de vakit geçiriyorum beni çok seviyor ama elbette sorumluluğu bende değil bir anne ve babası var bana zaten düşmez. Düşecek durumlar varolursa da o zaman yine yapıcı durumlar görüşülebilir.
Kafamda bu konuda soru işaretim yok. Başta yapamaz mıyım diye düşünmüştüm yalan yok ama sonra İlişki dinamiklerimiz bunun kötü olmadığını gösterdi. Aradaki denge vs de bu şekilde gitti. Bizde ki erkek çocuğu , kız olsa farklı mı olurdu bilmiyorum belki babaya daha düşkün olup beni kıskanabilirdi her şey olabilirdi ama erkek çocuğu olduğu icin beni seviyor olgun davranıyor küçük olmasına rağmen

Her şeyden önce çalışmanızı istemediği için bu iş olmaz. Çocuk Kısmına girmeye gerek yok. Hoşlanmadım görüştüğünüz kişiden. Kendi ayakları üzerinde duran bir insana bu konuda müdahale edilemez.

Bari ücret teklif etse kıza aylık çünkü bildiğin bakıcı olacak bu zavallı

Adam eş aramiyor ki yemek yapsın, çocuğuma baksın, yatakta gönlümü hoş etsin. Ben de ekstra masraf yapmayayım, arasıra harçlık vereyim ,ucuza kapatayım istiyor.
Neden ciddiye aldın ki adamı?
Adam hem "calismayacaksin" demiş,bunun anlamı bana bağımlı ol
"Çocuğum varken ona bakarsın o yüzden çalışma" demiş,bunun meali senin isteğin benim çocuğundan önemli değil
"Ailem izin vermez" demiş bunun meali "karım beni boşadı hala akillanmadim, ben otuz yasinda olabilirim,kendim baba olabilirim ama hala annemin babamın küçük oğlyum, sözümün hükmü yok. Onlar ne derse o" demek.
Nasıl göremezsin??(

ümit de verme görüşme de. bu yaşta cocuklu adamla evlenmek erkenden yaşlanmak demektir. Etrafınızda cok bekar var. ha gelirsin 45-50 yaşına bekar adam azalmıştır o zaman hadi evlen zaten artık az sayıda bekar adam var sana gelenler anca ya eşi ölmüş ya boşanmıştır deriz.

Sakın cocuğa anam babam bakıyor sözüne inanmayın.o cocuksuz kadınları ikna etme yalanı cocuklu adamların.evlenince o cocuğun tüm bakımı size ait olacak.annesi dolduracak bir de.cocuk da babasından sizi kıskanacak. ve yaptığınız iyilikler boşa cıkacak kendi anne babasına bakacak yaşlanınca size değil.

ha ben bunları kabul ederim derseniz buyrun devam edin

Sahiplensin. Kola şişesine yapıştırılmış promosyon kase gibi iliştirecekler çocuğu yanına yakında, istese de iade edemeyecek.

Ayrılmadım devam ediyorum işe

Aklı basında kadına benziyorsun sakın evlenme. Tanısma bile. Dede babanne öyle diyor ama o kız ergenliğe gelince direk babasının yanına kaçar. Olmaz deme basıma geldi biliyorum. O kıza 5 lira harcasa zoruna gidicek felan bak başıma ağrı girdi. Hata yapma lütfen

Yani senin derdin iş ya da kpss değildi bak iyi bir kısmet tekrar evlilik ..
Evliligi bazı kadınlar bir meslek olarak görüyor ailem kötü evleneyim sonra daha beterine atlıyorlar . Evde hani kpss çalışacaktın. O zaman da demiştim üniversite oku kpss calis kaç yıl sürecek makul değil bir işe başla meslek öğren diye . Iş hayatı çok zormus masabasi iş bulacaktin hani? Herhalde okuyan da çalışınca zorlandığı için evlilik yapsam kurtulurum diye düşünüyorsun.

Yazdıklarım zoruna gidecek gitsin gitsin ki saçma sapan kararlar alma. Kendin küçüksün dokuz yasindaki ergenkige girecek çocuğa üvey analık nasıl yapacaksın . Niye zindan olarak gördüğün hayatını daha kötü hale getirmeye çabalıyorsun? Bir işe gir önce meslek öğren on muhasebe oku mesela güzellik merkezlerinde lazer epilasyon yapıyorlar onun kurşunu al . Belediye bir sürü meslek eğitimi veriyor bir şey ol önce . EVLILIK CIKIS YOLU DEĞIL

Çalışma hayatına çok yeni girmişsin, bekle bakalım belki gezip tozup iyicetanıyabileceğin sana göre bir insan denk gelecek, başka şehirden gelmiş, seni çalıştırmayacak çocuklu adamla ne işin var ki, ne gerek var. Taman için çalış, iş yerinde çalış, iş arkadaşlarınla gez toz vakit geçir. Gerçekten tanıyabileceğin biriyle görüş. Uzaktan olmuyor. Bir de yanlış anlamadıysam senin şehrine taşınacak. İşi gücü ne bu adamın da şak diye senin yanına gelebişecek. Güven verici değil zaten

Çünkü kendisi de çalışmak istemiyor . Çocuğa daha önce baktım diyor bu çocuğa da bakarım yeter ki bu evden bir gideyim "kendi evim" olsun diyor .

Ayrılmadım devam ediyorum işe

sen bitirmezsen o herif hiç bitirmeyecek o bu ilişkide kazanan sen ise kaybedensin.ayrıca kardeşle üvey cocuğu kıyaslaman cok saçma,gün sonunda kan bağın olan kardeşin başına bir iş gelince sen üzülüyorsun kan çekiyor ilerde annen baban vefat edecek kardeşinle sarılıp ağlayacaksın.ortak sorunlarınız olacak.ama el cocuğu öyle mi?

sunu da unutma o kız 9 yaşında kalmayacak, büyüyecek ve masrafları artacak.üniversiteye gidecek.evlenecek.cocuğu olacak.cocuğu eşi ile ilelebet hayatınızda olacak.kocan ölse dul maaşını bölüşeceksiniz. kalan mirası bölüşeceksiniz. düşünmediysen bunları düşün bi. Boşuna seni asla sevmeyecek birine bu kadar hizmetçi olma.

eski eşi demiyorum bile sürekli sizin üzerinizde olacak.eşin ile görüşecekler cocuk için bu cocuğun istemesi sözü mezuniyeti pskiloji bozukluğu vs vs sürekli eski eşle irtibat halinde olacaklar.

ayrıca pick me girl'lüğü bırak.(yani ben iyi kızım diğer kadınlar cok kötü) sen kolay mı boşandın kocandan? Hele de türkiyede bir kadının boşanması ne kadar zor.boşanmamak için neler çekiyor kadınlar.eee? Türkiyede bir kadın hele cocuğu varken neden boşanmıştır sence? bu adam sorunlu gör şunu artık basını yakma

Çünkü kendisi de çalışmak istemiyor . Çocuğa daha önce baktım diyor bu çocuğa da bakarım yeter ki bu evden bir gideyim "kendi evim" olsun diyor .
İlk evliliğini de evden kaçmak için yapmıştı. Aynı seylei yapıp yapıp farklı sonuçlar beklemek.... Sonra da neden mutsuzum diye uzulmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…