Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Herkesin yapıcı tüm yorumlarina her zaman her alanda ihtiyacım olur ama kırıcı empati yapmadan konuşmak yerine yardi isteyen birine incitmeden de yorum yapılabilir.
Gönüllü olarak projelerde çalıştıysanız bunlari sizin daha iyi biliyor olmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben de size iki mesajla zekaniza yorum yapsam siz bunu doğru bulurmuydunuz kimin ne şartlarda ne yaşadığını bilemiyorsak yardımcı olmayıp sadece aşağıya çekeceksek hiç yorumlamamak bazen daha iyidir.
Yorumum size özel değil ama insanlar konu açıldı ve kendi bakış açısına uymadı diye sanki illa bi yorum yazmak zorundaymış gibi karşısındaki yardima ihtiyacı olan biri degil de düşmanıymış gibi tavırlar sergiliyor.

Tabiki boşanmış erkek profilini sizden daha iyi bilemiyorumdur sizde belki benim bildiğim çoğu şeyi deneyimlememis ve bilmiyor olabilirsiniz bu sizin kafa yapınızı mı gösterir?
Ayrıca her söylediğine inansam şuan evli olurduk

Zekama yorum yapabilirsiniz,ben böyle şeylere alınmam. Biri bana bir şey anlatıyorsa onun en az yarısının doğru olma ihtimalini göz önünde bulundururum. Benim de anlamadığım konular olabilir,hiç kafamın basmadığı bir şey de olabilir. Bunlarla ilgili beni istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.

Kadının muhatabı çocuğunun babası. Kadınla tanışmaktan beklentiniz nedir ?
Erkek arkadaşım boşanmalarını evliliklerini kendi penceresinden anlattı her insan oğlu gibi..
Ve bende eski eşinin penceresinden görünen manzarayı merak ediyorum ve tabi ileride çocuk arada kalmasin onunda içi rahat olsun diye de tanışmak sohbet etmek isterim kendisi de isterse.

Kadın size, biten evliliğini ve evlilik hayatını mı anlatsın istiyorsunuz ?

Kadın size, biten evliliğini ve evlilik hayatını mı anlatsın istiyorsunuz ?
Çoğu üye mesajları okursanız sadece erkek arkadaşımı dinlediğim ona inandığım yönünde değişik yorumlar yaptı ben de buradan tecrübeli üyelerden fikir alarak neden olmasın tanışilabilir diye düşünüyorum sizin fikrinizi önerinizi merak ettim

Konu sahibinin sevgilisinin her şeyine çocuğu için koştuğu eski karısı hakkındaki söylemlerini doğal bulmadım. Madem lafını edeceksin, yapma, tavır koy. Çocuğum için motivasyonu da bi yere kadar. Çocuğu için yapıyorsa bu kadar gözüne gelmemeli halbuki. Oturmuş sevgilisine yakınıyor, kadını doldurup duruyor. Çok sevimsiz. Evlenene kadar ailesini b.klayıp evlendikten sonra tek laf ettirmeyen adamlar, evet bunlar onlar. Ömür yerler ya.

Ben eski eşin, eski eşinin sevgilisine ya da nişanlısına açıklama yapmasını çok da anlamlamdiramiyorum. neden kendini ispatlama çabasına girsin ki? "bizim aramızda bir şey yok biz çocuk için konuşuruz konuşursak da " diye? Yani o adam da kadının yeni sevgilisine ya da nişanlısına biz görüşüyoruz arada ama çocuk için mi diyecek? Kadından gelen icazete göre mi iliski belirlenmeli bilemedim pek . Anlasamamis ayrılmışlar. Bebek kucucukken olan ayrılıklar hep şüphelidir ya da yıllar geçtikten sonra olanlar. İkinci kez evlenip çok mutlu olanlar da vardır. Mutsuz olanlar da. Tıpkı ilk kez evlenenler gibi.

Kadını tanımıyorsunuz bile daha. Kötüye kullanır mı kullanmaz mı bilmiyorsunuz. Zaten habersiz gitmeyin. Sevgilinize tatlı tatlı baskı yapın. Tepki verirse sıkıntı olduğundan şüphe edebilirsiniz.

Hele hele "paragöz". Boşandığı adamdan bunu duymayan kadın var mıdır acaba?

Aynen öyle burası hos değil kadını kadına düsman ediyor farkında olmadan doldurarak aslında Halbuki eski eşime karsı hiçbir hissim yok yalnızca çocuğumun annesi diğer ebeveyni aramızda herhangi bir bağ yok çocuk dısında Allah onun da yolunu açık etsin mutlu olsun deyip hic kötülemese kimseyi de doldurmamış olacak hic yol yordam bilmiyor bu bazı erkekler

Yapma etme
Huzur lazım
Sürekli huzursuz olmak istiyorsan evlen

Yapma etme
Huzur lazım
Sürekli huzursuz olmak istiyorsan evlen
Yorumunuz yol gösterici teşekkür ederim

Erkek arkadaşımla konuşunca burada paylaşacağımı bazı üyelere söz vermiştim.
Eski eşle tanışma konusunu konuştum ve asla istemiyor hoş karşılamıyor ama bundan sonra onunla yanımda konuşacağına söz verdi çok zamanımız olmadığı için tüm konuları detaylı konuşamadım konu dağılmasın diye tek konu konuştum şimdilik.

Birde çok merak ettiğim bir konu var. Burda istisnasız her konuda ikinci evliliği yapacak kadınlar ilk kadın eşin hep sorunlu , anneliği kullanan , kötü anne eski eş olduğunu söylüyorlar. Çok ilginç boşanan kadınlar demek ki hep kötü anne ve kıskançlar.

Çok tatlısınız
Merak etmeyin iyice ölçüp tartmadan o topa girmem ama tabi neresinden bakarsak bakalım çocuk olması zaten zor olan evlilik kurumunu kat ve kat zorlaştırır o kesin
Vallahi çocuk evliliğe düşen bir bomba çocuk sziin de değil . Tam yakinlastiniz taaak bozulacak . Tatile gideceksiniz ona göre düzen . Hayatınızda vereceğiniz her alanda sizinle hiçbir münasebeti bulunmayan bu çocugu hesaba katmaniz gerekecek. Üstelik siz üvey annesiniz ne yaparsanız yapın kimseye yaranamayacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…