Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Kafa yapısı küçükmüş o zaman. Deneyimli kadın böyle mi olurmuş?
Nasıl olurmuş yeşillendirin lütfen öğreneyim
Mesajla kafa yapımı da çözdünüz insanlar yıllarca birbirini tanıyıp şu şöyle diyemiyor siz beni hemen tanıyıp teşhisi koydunuz ne diyeyim siz baya büyük bir kafa yapısına sahipsiniz demek ki kutlarım

E siz sırf sevgilinizin ağzı ile tanımadığınız bir kadın hakkında o da böyle böyle diyebildiniz? O kadar emindiniz ki, sevgilim söylemiş olabilir mi acaba diye tavır yaptınız bir üyeye. Şaşırdınız resmen, çok emindiniz çünkü.

Benim eşimin ilk evliliginden kızı var. Öncelikle kız ve erkek çocuk farklı oluyor.erkek çocukla daha kolay iletişim kuruluyor. Benim ilk evliliğim onun ikinciydi genelde bizim problemlerimiz bu yüzden oldu o bazı şeyleri yaşamış hevesini almışti. Eski eşle iletişim bir yönden de iyi oluyor. Benim eşim eski eşi ile gorusmuyordu 9 yılda 5 kere nafaka arttırım davası açti bol bol mahkeme avukat parasi oduyorduk. Kız 18 i geçince şimdi o nafaka arttırım davasi açmaya basladi. Umarım içinize su serpmisimdir

Kadınla bir merhabanız var mı? Tek dinlemediğiniz kişi o sanırım. Belki çok farklı şeyler anlatacak. Nerden biliyorsunuz?
Mesela ben bunu savunuyorum bu konuda kesinlikle haklısınız. Her şeyden önce boşanmış bir anne olsam ve eski eşimin hayatında biri olsa ve benim çocuğum da bu kişiyle vakit geçiriyor olsa ben eski eş olarak da bu kadını tanımak isterim bir merhabam olsun beni bir görsün isterim içini de rahatlatırım gerekirse çünkü hayatımdaki kişinin eski eşi bana bu şekilde yaklaştı benim içim rahat bu sebepten dolayı ve ben de böyle bir eski eş olurdum Allah yaşatmasın tabii ki her çocuk anne babayla büyümeyi hak eder ancak keşke herkes gerçekten medeni olsa burada en önemlisi zaten çocuğun psikolojisi .. Ve ben de konu sahibinin mutlaka erkek arkadaşının eski eşi ile tanışması taraftarıyım bir bahaneyle bile tanışılabilir çocukla vakit geçiriyorsa kadına ulaşıp bir art niyetim yok çocuğunuz benimle vakit geçiriyor bir anne olarak sizin içinizi rahatlatmak istedim diyerek bile konuya girilebilir yapıcı bir şekilde kadınla çok iyi konuşarak neticede hepimiz kadınız burada bir kadın dayanışması da olmalı bana kalırsa ben bir kadınla düşman olmak istemem hiçbir zaman bu hayatındaki kişinin eski sevgilisi ya da eski hiç fark etmez ki kıskanç bir yapım var normalde

Kadınla bir merhabanız var mı? Tek dinlemediğiniz kişi o sanırım. Belki çok farklı şeyler anlatacak. Nerden biliyorsunuz?
Daha önce bir üye de yazmış gidin konuşun diye ama bu daha yanlış olmaz mı gizli iş çevirmek güvensizliğe sebep olabilir yada eski eş bu durumu kötüye kullanabilir.
Ben aslında bunu erkek arkadaşımdan bekliyorum onun bizi tanıştırıp hem benim hem de çocuğunu geçici de olsa emanet edecek kadını tanıması adına eski eşin içini rahatlatmak adına.

Belki erkek arkadaş bana çok yanaşmayabilir çekinebilir bu konuda siz karşı tarafa ulaşıp bir anne olarak içinizi rahatlatmak istedim sizin çocuğunuz benimle vakit geçiriyor belki siz de beni tanımak istediniz ancak çekindiniz ben size bir adım atmak istedim neticede ikimizde kadınız ve siz bir annesiniz ben sizi anlıyorum direk çok yapıcı bir şekilde Konuya başlayabilirsiniz burada birincisi annelikten başlıyorsunuz bunda bir art niyet aramaz tam tersi belki de çok iyi yaklaşır

Benim dayım 3 kez evlendi ikinci eşiyle evlendiğinde ilk eşiyle çok sorun yaşadı ikinci ediyle 7 yıl evli kaldı boşandı ilk es ve ikincisi birbirine düsmandı.
Boşanınca 3. İle evlendi 1. Ve 2. Eşi kanka oldu biz şokkkk çok yakın arkadaş oldular

Aslında çok isterim tanışmak oturup konuşmak onu anlamak onun beni anlamasını ama işte bunu erkek arkadaşımla oturup konuşmak gerekiyor diye düşünüyorum çünkü ben istemezdim eski eşimle sevgilim benden habersiz oturup konuşsun.
Önce bana sorsun isterdim yada yanlış dusunuyorumdur bilemiyorum bu konu da sizin fikirlerinizi önemsiyorum

Tabi önce zaten sizinle konuşmuştuk önceki sayfalarda da erkek arkadaşınızla oturun sakince her şeyi her detayı konuşun ve eski eşle de tanışmak istediğinizi bu konu arasında serpiştirin bakalım ne düşünüyor belki diyecekki tanış benim bir açığım yok istersen çık karşısına konuş bu rahatlık da olursa zaten söyledikleri de muhtemelen doğrudur ancak ne münasebet onunla konuşmanı izin vermem şöyle böyle diyerek hararetli bir tepki verirse elbetteki burada yalan söylüyor olabilir tepkilerini de ölçmüş olursunuz hem böylelikle

Bakın bu güzel fikir kesinlikle değerlendireceğim doğru söylüyorsunuz belki anlayışlı biridir hatta onunda hoşuna gidebilir

Bunu banada dediler ara tanış eski eşi ile diye o zaman yaşım 27 idi. Bir buyugume sordum yapsam mı diye saçmalık olur dedi şuan yaşım 43 şuan ki aklımla kesinlikle arardım.

Ortada resmiyete dökülmüş bir ilişki yok. Kadın neden sizinle tanışsın ?

Konu sahibi, bu tavsiyeyi uygularsanız sonuçları konunuza da yazın lütfen; tabii sansürlemeden ne kadarını yazabilirseniz.

Ortada resmiyete dökülmüş bir ilişki yok. Kadın neden sizinle tanışsın ?
Evlenme teklifi edecek ben reddediyorum aklımdaki sorulara cevap buluncaya kadar istemedigimi söyledim.
Illa evlenince nisanlaninca insanlar birbirlerinin hayatlarina dahil olmuş olmuyor ki biz ikinci evlilik aşamasında olanlar evet demeden önce iyice her yönüyle düşünmek ölçmek istiyoruz korkuyoruz tekrar hata yapmaktan bu sebeple de tabiki evet diyeceğim adamın herşeyi beni ilgilendiriyor hayatinda hep eski eşi olacaksa

Ben söyleyeceklerimi söyledim,herkes de söyleyebilir. Hayat sizin,istediğiniz gibi yaşamak elinizde. Benim elimde boşanan kadınların da erkeklerin de istatistikleri var yıllara yayılmış şekilde hem de. Gönüllü projelerde çalıştığım için. Tecrübelere ihtiyacınız yoksa mesele yok,boşuna anlatmayalım.

Kadının muhatabı çocuğunun babası. Kadınla tanışmaktan beklentiniz nedir ?

Erkek arkadaşınızın eski eşi ile ilgili söylediklerini inanın her 10 boşanmış erkekten 9 tanesi söyler. Ve palavradır. Buna inandığınız için çok şaşırdım,yaşınız benden küçük evet ama sanki bir 15 yaş daha küçük gibi duruyorsunuz fikirlerinizle. Bunun nesine alındınız? Hakaret değil ki bu. Kafa yapısı 33 gibi değilsiniz,hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…