Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Niye eltinizin çocuğunun sadece parmağının ucuna dokunuyorsunuz o kısmı anlamadım ben yanlış anlamayın ama sanki yazdıklarınızdan soğuk bir insan olduğunuz izlenimi oluştu bende , eğer öyleyseniz eltiniz de çok tez canlı sarılıp öpüyorsa çocuğu garip bulmanız normal.
Şöyle anlatiyim.Eltimin oğlu bebekken ağzından emzigi düştü bende baktım çocuk ağzıyla emzik arıyor ve eltim de mutfakta kaynım uyuyor,çocuğun ağzına emzigi verdim ağlamasın diye,uyuyan kaynım bir anda gözünü açtı ve sinirli şekilde bana baktı sanki ben onun oğluna zarar vermişim gibi. O gün bugün o çocuğa asla dokunmuyom.Ikinci sebepte ben onların oğlunu ellemezsem onlarda benim oğlumu sigara kokulu ağızlarıyla öpmez diye düşündüm ama yine öpüyorlar yine of

Niye eltinizin çocuğunun sadece parmağının ucuna dokunuyorsunuz o kısmı anlamadım ben yanlış anlamayın ama sanki yazdıklarınızdan soğuk bir insan olduğunuz izlenimi oluştu bende , eğer öyleyseniz eltiniz de çok tez canlı sarılıp öpüyorsa çocuğu garip bulmanız normal.
Şöyle anlatiyim.Eltimin oğlu bebekken ağzından emzigi düştü bende baktım çocuk ağzıyla emzik arıyor ve eltim de mutfakta kaynım uyuyor,çocuğun ağzına emzigi verdim ağlamasın diye,uyuyan kaynım bir anda gözünü açtı ve sinirli şekilde bana baktı sanki ben onun oğluna zarar vermişim gibi. O gün bugün o çocuğa asla dokunmuyom.Ikinci sebepte ben onların oğlunu ellemezsem onlarda benim oğlumu sigara kokulu ağızlarıyla öpmez diye düşündüm ama yine öpüyorlar yine of

Bence de abartiyorsunuz bende eltimin oglunu cok severim o da beni cok sever bana cicek falan verirdi. hatta hamileyken gel sana sarilayim da oglum da sana benzesin derdim.sadece sigara iciyorsa opmesi hos degil ama sevmesi iyi niyetli gibi geldi idrak edemiyor belliki zarar vermeyecegini saniyor
Sigaranın zararlı olduğunu çok iyi biliyor eşimde bende zararlı diye defalarca dedik bile bile oğlumu sigara kokulu öpüyor

Ya ben bunu da sevmiyorum konu sahibi.. 10 yili devirdim bu forumda mantik hic degismedi.. bir konuda tepki aliyorsan araya hop baska bir sey sokarsin hakli cikmak icin.. konunun icinde sigara yok, sen baya baya oglunu kiskanmissin herkes uzerine gelince her mesaji alintilayip sigara yaziyorsun.. sigara kokulu birinin opmesinin zarari olmaz o kadardan merak etmeyin tek derdiniz buysa.. ha "sigara"sindan cok rahatsizsaniz eve almayin o zaman..
Evden mi koviyim eşimle davalık oluruz,sigara konusunu direk konumda yazmadım çünkü bu forumda sigarayi içip savunanların tepkisinden korktum ilk başta

Eltinizi cocugu zorla opme konusunda uyarabilirsiniz.
Uzmanlar cocuklardan izin alinmasi gerektigini soyluyorlar.
Onun haricinde abarttiginizi dusunuyorum.Kendi cocugundan cok sevmiyordur tabi ki.Sevebilir cocugunuzu ne olacak ki.
Kendi çocuğunu halıya bırakıp benim oğlumun peşinden gitcek kadar mı çok. Hadi onu da gectim sigara kokulu ağzıyla öpüyor oglumu

Merhaba ben çocuklu kadın. Hatta şu sıralar tek sifatim çocuklu kadın. O yüzden üzerime alınıp cevap yazmak istedim bir diğer çocuklu kadına.

Eltiniz de tuhaf, siz de tuhafsiniz. Bence iyi anlasmaniz lazım. Niye anlasamadiniz ki. Sigara sağlığa zararlı evet ama nükleer atık muamelesi yapmaya da gerek yok. Söyleyeceklerim bu kadar. Gidip eltimin oglunun parmağına dokunucam.

Aşırı bir saplantısı var oğluma ama

Bence saplantili olan sensin. Kadina takmissin , sigara o bu su diyorsun. Kadini sevmiyorsun anladik, cocugundan da uzak duruyorsun aman benim ogluma yaklasmasinlar diye. Bence abartiyorsun. Bir kere opse , 10 kere opmus gibi tepki veriyorsun. Derdin sadece sigaraysa bunu acik acik belirt eltine.

Not: Hijyen acisindan cocuklari sap sup opmeyi dogru bulmuyorum. Ben opmuyorum uzaktan seversem seviyorum . + Sigara da icmem.

Iyi akşamlar kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Ben dertli bir insanım.Belki benim dertlerimden sıkıldınız ama napiyim beni de anlayın bende böyle sorunlar yaşamak istemezdim dertleşecek burası var benim için. Evet ben kafama takan ve duygusal bir insanım kabul ama illa ki kafama takılıyor ve içime atarsam hastalanıyorum o yüzden buraya derdimi açmaya mecburum. Şimdi diceksiniz yine mi elti konusu veya direk eltimi savunmaya beni suçlamaya geçceksiniz olsun canınız sağolsun napiyim. Konu şu biz eltimle asla anlaşamayan iki insanız eltim bana çok çektirdi beni ezmeye kalktı her seferinde, benden yaşça küçük olduğu halde ve küçük gelin olduğu halde beni hep küçük düşürmeye kalktı toplum içinde,yani aramız hiç iyi değil neyse. Eltimin oğlu 14 aylık,benim oğlum 21 aylık. Ikimizinde bir çocuğumuz var şuanda.Ama eltim benim oğlum doğdu doğalı oğluma çok fazla üzerine düşüyor.Kendi oğlu oldu yine değişmedi.Kendi oğlu minicik bebekken bile kendi oğlunu kucaklamaz benim oğlumu kucaklamaya kalkardi.Oğlu 5 aylıkken falan kendi oğlunu yere bırakır benim 12 aylık yürüyen oğlumun peşinden koşardi,halbuki onun oğlu çok küçük ve daha çok annesinin ilgisine muhtaç olduğu halde. Şuanda benim oğlum 21 aylık ve eltim hala oğlumun peşinde.Devamlı oğlumu kolundan çekistirir,zorla sarılmaya zorla öpmeye kucaklamaya kalkar,oğlumu çok zorluyor. Benim oğlumu zorlayana kadar kendi çocuğunu kucaklayabilir. Benim oğluma bakışları bile çok farklı.Ben onun oğlunu 20 günlükken bir kez kucagima aldım,onda da kucağıma zorla verdiler ve 7 saniye anca tutmuşumdur hemen ağlamasın dedim geri verdim ve o günden beri de asla kucağıma almadım yüzüne bile dokunmadim sadece parmağının ucuna dokundum birkaç kez o kadar,çocuklara yapismayi sevmiyorum. Ama eltim zorla oğlumu öpmeye kalkıyor,sanki kendi oğlu yokmuş gibi. Eltim şuanda ikinci oğluna hamile ama hala gözü benim oğlumda. Ben onun oğluna dokunmazken,onun benim oğluma karşı sanki hayatında hiç çocuk görmemiş gibi davranması ne kadar doğru,oğlumu bu kadar bunaltmasindan çok rahatsızım
Benimde 1.5 aylik bi yeğenim var elime doğdu diyebilirim kendi evladim gibi severim kizim 8 aylik bize geldiklerinde kizimdan cok onunla ilgilenirim ne biliyim zamaninda o bizim ilk gözağrimizdi şimdi çocuğum var diye onu ilgisiz birakmak istemiyorum.Emin olun kendi çocuğuylada ayni şekilde ilgileniyordur evlat bu kimseninki kendi evladindan kiymetli olamaz.Ama dediğim gibi belki yanlis anlamayin diye eskisi gibi davranmaya çalisiyor cocugu yokken nasil seviyorsa yine öyle sevdigini göstermek istiyor olabilir

Kendi hırsınızdan ne yapacağınızı, nasıl düşüneceğinizi şaşırmışsınız artık. Eltiniz sizden daha normal ve daha ılımlı olsa gerek ki sizle olan sorunundan çoluk çocuktan soğumuyor, gene sevip sıcak davranıyor. Gözünüzün önünde büyüyen 14 aylık çocuğa parmağınızın ucuyla dokunmuş olmak, hiç kucağınıza almamış olmak mı marifet? Kusura bakmayın da eltiniz sizden daha genç olmasına rağmen daha olgun. Ondan bir şeyler öğrenin.

Ayrıca bana öyle geldi ki siz eltiyle tek taraflı didişiyorsunuz. Kadına takmışsınız. Kendisinin, sözümona bu kadar sorun yaşadığınızdan haberi bile yoktur Allah bilir sorsak.
Kardeşim bak 3 mesajimda eltimin oğluna neden dokunmadigimi açıkladım.Tekrar yazıyorum eltimin oğlu daha bebekken ağzından emzigini düşürdü ve ağzıyla emzik aramaya başladı,eltim o sırada mutfaktaydi ve kaynımda uyuyordu bende çocuk ağlamasın diye emzigini ağzına verdim.Uyuyan kaynım bir anda gözünü açtı ve sinirli bir şekilde bir oğluna bir de bana baktı,sanki ben oğluna zarar vermişim gibi.Bende o günden sonra bir daha o çocuğa dokunmadım. Ikinci sebepte ben onların oğlunu ellemezsem onlarda benim oğlumu sigara kokulu ağızlarıyla öpmezler diye düşündüm ama yine o şekilde öpmeye devam ediyorlar. O cok olgun dediğin eltim bana bu yuvaya neler yaptı bilsen kim olgun anlardın

Anlamadım kendi çocuğumuz var diye baskasininkini sevemeyecek miyiz. Benim de kendi yakinlarimdan benimle birlikte Benden sonra doğum yapanlar oldu. Ben de çocuğumu yere koyup onları kucakladım. Bebek ya sonuçta kanı kaynamistir seviyordur bunda bir tuhaflık göremedim. Sigara içtiği zAmanlar uzak dursun Tamam ama normalde sevebilir yani
Sigara içmedigi hic bir normal zaman yok ki ama devamlı ağzı sigara kokuyor ve oğlumu o şekilde öpüyor

Benimde 1.5 aylik bi yeğenim var elime doğdu diyebilirim kendi evladim gibi severim kizim 8 aylik bize geldiklerinde kizimdan cok onunla ilgilenirim ne biliyim zamaninda o bizim ilk gözağrimizdi şimdi çocuğum var diye onu ilgisiz birakmak istemiyorum.Emin olun kendi çocuğuylada ayni şekilde ilgileniyordur evlat bu kimseninki kendi evladindan kiymetli olamaz.Ama dediğim gibi belki yanlis anlamayin diye eskisi gibi davranmaya çalisiyor cocugu yokken nasil seviyorsa yine öyle sevdigini göstermek istiyor olabilir
Ilk göz ağrimizdi derken kendi çocuğunuzu mu kastettiniz orayı anlamadım

Bence saplantili olan sensin. Kadina takmissin , sigara o bu su diyorsun. Kadini sevmiyorsun anladik, cocugundan da uzak duruyorsun aman benim ogluma yaklasmasinlar diye. Bence abartiyorsun. Bir kere opse , 10 kere opmus gibi tepki veriyorsun. Derdin sadece sigaraysa bunu acik acik belirt eltine.

Not: Hijyen acisindan cocuklari sap sup opmeyi dogru bulmuyorum. Ben opmuyorum uzaktan seversem seviyorum . + Sigara da icmem.
Keşke eltim de sigara içmese oğlumu o şekilde öpmese

Ağzı sigara kokulu öperek sevmesin oglumu

Kendi oglu dururken benim oglumu niye seviyor demek cok sacma bence... sen eltini sevmedigin icin batiyor sana, aslinda eltinin yaptigi gayet normal..

Oglum 2 yasinda, bebegim o benim .. ama komsunum kizi var 1 yasinda, ne zaman denk gelsek sever öperim (tabiki annesi izin veriyor)

Cocugum oldu, baska cocugu sevemem diye bisey olabilir mi?

Eltinin bu tutumundan bu kadar rahatsiz oluyorsan görüsme.. tek cözüm bu...
Kaynanama her gittiğimizde eltim de orda oluyor mecbur görüyom onu

Kendi çocuğunu halıya bırakıp benim oğlumun peşinden gitcek kadar mı çok. Hadi onu da gectim sigara kokulu ağzıyla öpüyor oglumu
Ben de size cocuktan izin almadan opmesine izin vermeyin dedim zaten.
Ailede sigara icipte open varsa ona da bu tepkiyi gosteriyor musunuz?
Ben hala abarttiginizi dusunuyorum.Tatli gelmistir o an sevmistir.Ne olacak ki.

X