en azından boşanıyo dövüp eziyet etmiyor o adi üvay anada yapamıyorum deyip boşasaydı işkence edeceğineEvlenmeseydin madem yuku agir gelecekti kim sana git 2 cocuklu adamla evlen dedi? Biktik bu uvey annelerden yuregim kaldirmiyo ya o videodan sonra
sevmiyorsunda sanırım adamı ee boşa ozaman yoluna bak kaç yaşındasın?Ne konuştuysam sonuç aynı 1,5 sene oldu hatra daha kötüleşti. Şimdi kendimi eve para getiren köle gibi hissediyorum. İlgi yok yatak yok huzur yok...
tükürüğü de geçtim yerleri temizlediği kovaya filan işiyormuş bir de.
bunu bilmeyecek kadar küçük de değiller yani.
Seviyordum ama soğudum yoruldum sadece yalnız bir odada yada evde sessiz oturmak istiyorum. Başlatda sevgiyle yapıyordum ama şimdi tükendim. 35 yaşındayım.sevmiyorsunda sanırım adamı ee boşa ozaman yoluna bak kaç yaşındasın?
Hergün çamaşırsuyuyla tuvalet temizliyorum bunuda geçtim sevabına hak için yine yaparım ama tükendiğim yerde suçlu oluyorum. Kendi çocuğum olsa arada anneme ayarım onuda yapamıyorum biraz kafamı dinleyip babaanneye gönderelim diyprum neler işitiyorum. Gerçekten kotaracak bir yanı kalmadı. Kendim için uzun vadede iyi olacağını düşünüyorum boşanmanın.Aklını oynatır insan, çekilir iş değil
Çalış, didin, kotar bir de pislikle işkence çek
Bunun üvey analıkla falan ilgisi yok, kadın resmen işkence çekiyor
Bende benim için iyi olacağını düşünüyorum. En azından psikolojim rahat olacak. İşime gidip gelicem rahat uyku çekicem. Gece 2 de yatıyorlar kavga gürültü. Huzura ihtiyacım var. İlerde hasta olmaktan korkuyorum şimdi gencim yapıyorum o zaman bakanımda olmaz.Eşin başta su koyuvermiş güzelim cicim ayını bitirmiş küt cocuklari eline vermiş amaç çocuklarına bakıcı arıyormuş seni bulmuş geçinmeye gönlü olsa senin kıymetini degerini bilse işin ucundan ututar çocuklarını egitmek için çaba gösterir.madem çocugun yok önüne bak güzelim
Yok düzelme imkanı. Almışlar alacaklarını. Ben üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum vicdanım rahat olacak. İlerde daha büyük sorunlar olacak üvey kardeş vs. Çocuk yapıp onun hayatını da mahvedemem. Kızkardeşim bile evime gelmiyor dayanamıyor çünkü ortama. Ben 1,5 yıldır bu ortamdayım. Osikolojik destek görmeme rağmen dayanamıyorum artık.Çocuklar için üzüldüm ve size kesinlikle hak veriyorum,terbiye edilebilir düzelebilirler ama siz buna belki hazır değilsiniz. başta verilmiş bir söz var ama eşinizede yazık ne yapsın şimdi... Bu şartlar altında yapılacak bir şey kalmamış...
Esinizle bir anlaşma yapın. Madem bu çocukların annesi olarak beni görüyorsun ve bu sorumluluğu bana verdin. O zaman birlikte da ben egiteyim bu çocukları eğer onlara dokunamazsin karisamazsin diyorsan da yol ver gideyim diyeceksiniz. Sürekli diken ustundesiniz şuan.
Haklısın canım kimse sana bu konuda çok göremez. bir birinize zarar verirsiniz en güzeli yol yakınken ayrılmanız olacak.hakkınızda hayırlısı olsun...Yok düzelme imkanı. Almışlar alacaklarını. Ben üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum vicdanım rahat olacak. İlerde daha büyük sorunlar olacak üvey kardeş vs. Çocuk yapıp onun hayatını da mahvedemem. Kızkardeşim bile evime gelmiyor dayanamıyor çünkü ortama. Ben 1,5 yıldır bu ortamdayım. Osikolojik destek görmeme rağmen dayanamıyorum artık.
Bende öyle söyledim otur annenle bak çocuklarına yeter dedim dilekçeyi haxırladık bu hafta vereceğim.
Sanmıyorum en azından anneleri var. Bizimkikerin yok bu yüzden baba çocuklara karşı çok daha toleranslı hatta fazla ve hatalı tolerans var. Umarım yaşamazsınız.Yazdiklarinizi okuyunca icimi bi korku kapladi.iki ay once evlendim eşimin iki kizi var annelerinde.37 yasindayim.senin yasadiklarini bende yasarmiyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?