- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Benim de böyle bir konum vardı:)Ben istediğim halde adam tarafından olmadı:)işyerinden iş arkadaşıyız.Çocukların yaşları aynıydı küçüğü kızdı yalnız.Erkek annesindeydi ama alacaktı yanına.Önceden başka kadınlar tarafından aldatılarak terkedildiği için bana güvensizdi ilgisizdi.Sonra çocuklarıyla ilgili birşeye alınıp bitirmişti.Halbuki ben sevebileceğim bir adam olduğu için aşardım tereddütlerimi..Bayağı bir kararlıydım yine de.Adam hoştu iyiydi o aralar üzülmüştüm.iki ay görüşmüştük..Şimdi yine işyerinden başka bir bayanla birlikteymiş.35yaşında boşanmış.Adam 40yaşında.Adamı herkes seviyor.iyi biliniyor.Evişlerine yardımcı olacak bir tipti.Çocuklarını da öyle alıştırdığını söylüyorduÖzellikle kızını.
Siz daha önce boşanmış mıydınız?Nasıl evlendiniz?Başta çocuklarıyla ilgili alıngan değil miydi?Başta ev işleri konudunda anlaşmadınız mı?Sen çalışıyor musun?Adam kaç yaşında?Çocuklar seni seviyor mu?Saygılılar mı?
Siz daha önce boşanmış mıydınız?Nasıl evlendiniz?Başta çocuklarıyla ilgili alıngan değil miydi?Başta ev işleri konudunda anlaşmadınız mı?Sen çalışıyor musun?Adam kaç yaşında?Çocuklar seni seviyor mu?Saygılılar mı?
Son düzenleme: