• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu adamla evlili

Erkekle geçinmek zor hele çocuklu erkekle daha da beter, okuyoruz dinliyoruz.
Baştan öyle anlaşılmamış olduğu için size haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Hadi işler değişti çocuklar eve geldi. Madem analık yapacaksınız elbette kızma, kural koyma hakkınız olmalı.
Zaten 1 yıldır sesimi çıkarmıyordum ama tükendim. Annemi bile hastaneye götüremiyorum zaten yorgun argın geliyorum işten bir gün kafamı dinleyemiyorum. Ben birlikte yaşamayalımda demiyorum ama bari kendi sorumluluklarını aşılasın. Zaten Allah güç kuvvet versin yaparım. Ama benimle kavga etmesin yanlışında çocukla konuşsun. Bende çalışıyorum didiniyorum eve yorgun argın geliyorum. Çok bişey değil ki bu.

Ben bu konuda katılmıyorum arkadaslar adamla evlendı dıye ( kandırmıs resmen ) ocuklarına bakmak zorunda değil . Vicdan yapmıs tamam ama bu cocuklar öğrenmelı , böyle babası her seye kızacaksa cocuk zaten senı onemsemez . Bunu bır oyun halıne bıle getırebılırler .

Şayet durum anlattığınız gibiyse çekilecek dert değil haklısınız. Bir yapma çocuğum da diyemeyecekseniz, olmaz yani. Ama sizde de hata var hangi mantıkla iki çocuklu bir adamla evlenip o iki çocuğun babalarından da ayrı yaşlı bir kadınla büyüyeceklerine, kedinizi soyutlayabileceğinize inandınız. Bunun mümkün olması için babanın da tıpkı o gevşek kadın gb merhametsiz olması lazım. E merhametsiz bir insanla olmakta istemezsiniz herhalde.
Ben yine gelirler kalırlar bakarım diye düşündüm zaten bemim problemim eşimin onların hatasına arka çıkması bak oğlum annenizde çalışıyor bu eve katkıda bulunuyor sizde sorumluluklarınızı yerine getirin demiyor olması. Zaten bakıyorum çalışan kadınların çocuklarına ya annane ya babaanne bakıyor. Bu kadar üstüme kalacaklarını tahmin etmemiştim ve bunu anlaşarak konuşarak ben çocuk bakmam diyerek evlenmeme rağmen anlayış gösterdim. Ama tükendim bende. Tak başıma kaldım.

çocuklar yanınızda kalıyorsa sizinde onlara birşeyler söyleyebilmeye hakkınız olmalı bence...

Ben bu konuda katılmıyorum arkadaslar adamla evlendı dıye ( kandırmıs resmen ) ocuklarına bakmak zorunda değil . Vicdan yapmıs tamam ama bu cocuklar öğrenmelı , böyle babası her seye kızacaksa cocuk zaten senı onemsemez . Bunu bır oyun halıne bıle getırebılırler .
Sorunda bu zaten bu boşluktan faydalanmaları. Ezildiğimi düşünüyorum. Şimdiden bağrmaya başladılar. Diyorumki babamın evinde maaşımı huzurla yerim. Arabamda var. Gezerim yeni yerler görürüm haftasonları onlara merhamet edicem diye kendimi unuttum. Annemi gezdiririm onunla ilgilenirim diyorum. Kadın bana bulaşık bile yıkatmıyo.

Sorunda bu zaten bu boşluktan faydalanmaları. Ezildiğimi düşünüyorum. Şimdiden bağrmaya başladılar. Diyorumki babamın evinde maaşımı huzurla yerim. Arabamda var. Gezerim yeni yerler görürüm haftasonları onlara merhamet edicem diye kendimi unuttum. Annemi gezdiririm onunla ilgilenirim diyorum. Kadın bana bulaşık bile yıkatmıyo.

Aynısı teyzemın basında catal kasık tutmayı zor öğrettı mesela . Tek çocuk ama mısafırlıge gıdıyor dur dıyemıyor yapma dıyemıyor . Erkek cocugu yaramaz . Sınırlenen sınırlene ıcıne atıyor . Babası arsız hıc dur demıyor zaten .

Küçüğü daha emzikliyken bırakıp gitmiş sadece sünnetlerine geldi fotopraf çekindi sonra gitti öok rahat bir kadındı. Çocuklar hiç annelik görmemişler. Ben onlarada üzülüyorum ama kendimde tükendim arkadaşlar. Yaşayan bilir sadece robot gibi temizlik yemek yapıorum ilten gelip. Bir kafamı dinleyemiyorum sessiz olun boğuşmayın diyemiyorum. Özellikle küçük çok yordu beni yere bile tükürüyor eşime gösterdim artık bırak öyle kalsın diyor eline makası akmış deri sehpayı biçmiş stresli çocuğum dokunma diyor. E benimkide can benide bir ana doğurdu.

Yere tükürmek nedir ya :KK57::KK57::KK57:
Eşin abartmış durumu
Birlikte yaşanacaksa evde yaşam kurallarına herkes uymalı
Boşanırdım yerinde olsam
Benim eşiminde iki çocuğu var, anneleriyle yaşıyorlar az çok anlayabiliyorum seni
İş eşinde bitiyor
Çalışacaksın, didineceksin, peşlerinde koşacaksın, canın çıkacak sabahtan akşama kadar velet dönüp yere tükürecek, o öyle olmuyor işte, çocukluk da bir yere kadar, ne için çekeceksin ki ?

Aynısı teyzemın basında catal kasık tutmayı zor öğrettı mesela . Tek çocuk ama mısafırlıge gıdıyor dur dıyemıyor yapma dıyemıyor . Erkek cocugu yaramaz . Sınırlenen sınırlene ıcıne atıyor . Babası arsız hıc dur demıyor zaten .
Aynı işte tamam çocuk sonuçta ama hem beraber yaşayıp hem hiçbişey söyleyememek çok kötü. Şişip kalıyorum. Benimseyemiyorum. Çok zor gerçekten. Ben bir fiske bile vurmadım sadece birgün kovaya işediği için bağırdım. Benimde sabrım var napiim.

Yere tükürmek nedir ya :KK57::KK57::KK57:
Eşin abartmış durumu
Birlikte yaşanacaksa evde yaşam kurallarına herkes uymalı
Boşanırdım yerinde olsam
Benim eşiminde iki çocuğu var, anneleriyle yaşıyorlar az çok anlayabiliyorum seni
İş eşinde bitiyor
Çalışacaksın, didineceksin, peşlerinde koşacaksın, canın çıkacak sabahtan akşama kadar velet dönüp yere tükürecek, o öyle olmuyor işte, çocukluk da bir yere kadar, ne için çekeceksin ki ?
Babadı kendisiyle yatmıyor diye yapıyor öyle düşünüyorum artık. Birde ne biçim çocuk yetiştirmiş dicekler ilerde bana şimdi bikaç ay üzülür bağrıma taş basarım ilerde daha mutlu olurum diye düşünüyorum.

Esiniz yanlis yapiyor. Cocuklar sorumluluk almayi bilmeli. Toplum icinde nasil davranmasi gerektigini bilmeli. Evine tukuren baskasinin evine de tukurur sokaga da tukurur is yerine de tukurur.. Evde babasi hosgorur ancak toplumda insanlar hosgormez. Bu kisa ve basit bir ornek sadece.

Babadı kendisiyle yatmıyor diye yapıyor öyle düşünüyorum artık. Birde ne biçim çocuk yetiştirmiş dicekler ilerde bana şimdi bikaç ay üzülür bağrıma taş basarım ilerde daha mutlu olurum diye düşünüyorum.

Bence de öyle
Eşinin tutumu yüzünden bu sorunlar artarak devam edecek
Ne kadar çabuk toparlansan o kadar iyidir

Evlenmeseydin madem yuku agir gelecekti kim sana git 2 cocuklu adamla evlen dedi? Biktik bu uvey annelerden yuregim kaldirmiyo ya o videodan sonra

İkisi aynı şey mi ?
Orada çocuk eziyet görüyor, burada kadın
İnsani bir şey mi eziyet
Çocuklu bir adamla evlendi diye yerden tükürük temizlemek zorunda mı bu kadın ?

Esiniz yanlis yapiyor. Cocuklar sorumluluk almayi bilmeli. Toplum icinde nasil davranmasi gerektigini bilmeli. Evine tukuren baskasinin evine de tukurur sokaga da tukurur is yerine de tukurur.. Evde babasi hosgorur ancak toplumda insanlar hosgormez. Bu kisa ve basit bir ornek sadece.
Yapıo zat
Evlenmeseydin madem yuku agir gelecekti kim sana git 2 cocuklu adamla evlen dedi? Biktik bu uvey annelerden yuregim kaldirmiyo ya o videodan sonra
gel sen bak bakalım ne yapacaksın. Oturduğunuz yerden be kadarda kolay yazmak. Evlatlık alın çocuk esirgemeden madem yüreğiniz kaldırmıyosa. Alında bakın öyleyse. Sonra gelin bana yazın.

İkisi aynı şey mi ?
İnsani bir şey mi eziyet
insanlar üvey anne videosundan olayından dolayı hassaslar anlıyorum ama sorsan hayatında bir oyuncak götürmüş mü yetime, çocuk esirgemeye? Evet bilerek evlendim hatta sahiplenmekte istedim. Ama bir söz sahibi olamayacaksam etrafta parayla çok temizlikçi bakıcı var. Bu kadar basit diyorum.

Aynı işte tamam çocuk sonuçta ama hem beraber yaşayıp hem hiçbişey söyleyememek çok kötü. Şişip kalıyorum. Benimseyemiyorum. Çok zor gerçekten. Ben bir fiske bile vurmadım sadece birgün kovaya işediği için bağırdım. Benimde sabrım var napiim.

Boşan , boşanma dıyemeyız tabıkı ama kandırılmak bıle sacma . Bırde bunların ergenlıgı falan var o zaman ne yapacaksın esıne de bence bıraz sana sorumluluk versın .

Boşan , boşanma dıyemeyız tabıkı ama kandırılmak bıle sacma . Bırde bunların ergenlıgı falan var o zaman ne yapacaksın esıne de bence bıraz sana sorumluluk versın .
Ne konuştuysam sonuç aynı 1,5 sene oldu hatra daha kötüleşti. Şimdi kendimi eve para getiren köle gibi hissediyorum. İlgi yok yatak yok huzur yok...

İkisi aynı şey mi ?
İnsani bir şey mi eziyet
tükürüğü de geçtim yerleri temizlediği kovaya filan işiyormuş bir de.
bunu bilmeyecek kadar küçük de değiller yani.

Bu kadarını çekmek zorunda değilsin.. kendi çocuğunmuş gibi davranamadıktan sonra yıpranan sen oluyorsun.. kararını söyle eşin devam etmek isterse en azından hayatınıza çekidüzen vermiş olur..

Back