Bende öyle söyledim otur annenle bak çocuklarına yeter dedim dilekçeyi haxırladık bu hafta vereceğim.Ayni bizim yasadigimiz gibi
Annem de babamin ikinci esi
Ilk esinden olan iki kizina kendi kizi gibi 15 sene bakmis evlendirmis annem yine de yaranamamis yol yakinken donun hic ugrasmayin bile
Babalari alsin cocuklarini gitsin anasinin evinde kendisi baksin
2 çocukla zor ..
Bende öyle söyledim kollarım kopacak onlara alışveriş yapıcam diye ama o bir yatağını toplamıcsksa buyrun istediğiniz gibi yaşayın ben yokum dedim.
Evet sıkıntımda bu böyle alışmışlar kendi çocuğum olsa eğitirim eğitenediğim yerde kızarım ama bunu bile yapamıyorum. Anne yok başka adamla evlenmiş gidiş o gidiş.
Babaanne dayak atıo diye getirdi. Kadın hasta sabrıda tükenmiş. Annesiylede çocuk kavgası yapıodu. Çocuklarımı rahat bırakın deyip duruyor.
Ben daha önce evlilik yapmadım. Evlenmeden önce sen çalışıyorsun sana baktırmam dedi babaanneleri var halaları var falan vs. Inlara yakın ev tuttuk sırf bu yüzden. Ama evlendikten sonra iş değişti. Evlenmeden önce sen ne istersen öyle olacak demişti. Bunları söylüyorum o zaman kaçma ihtimalin vardı diyo kabul ediyo yani :) boşanma ihtimalşni düşünmedin sanırım dedim bende.Benim de böyle bir konum vardı:)Ben istediğim halde adam tarafından olmadı:)işyerinden iş arkadaşıyız.Çocukların yaşları aynıydı küçüğü kızdı yalnız.Erkek annesindeydi ama alacaktı yanına.Önceden başka kadınlar tarafından aldatılarak terkedildiği için bana güvensizdi ilgisizdi.Sonra çocuklarıyla ilgili birşeye alınıp bitirmişti.Halbuki ben sevebileceğim bir adam olduğu için aşardım tereddütlerimi..Bayağı bir kararlıydım yine de.Adam hoştu iyiydi o aralar üzülmüştüm.iki ay görüşmüştük..Şimdi yine işyerinden başka bir bayanla birlikteymiş.35yaşında boşanmış.Adam 40yaşında.
Siz daha önce boşanmış mıydınız?Nasıl evlendiniz?Başta çocuklarıyla ilgili alıngan değil miydi?Adam kaç yaşında?
Mutlaka öyle ama ben kaldıramayacağım yalnız bir mutsuzluk daha evlâ benim için. Ömrümü böyle çocuk kavgasıyla onlara feda ederek geçirmeyeceğim. Ya bana yardımcı olacaklar yada gidecekler dayak gürültü hayatlarına devam edecekler.Buyuk konusmayayim,lutfen siz de uzerine alinmayin ama ne ben bosansam cocugum varken cocuksuz biriyle tekrar evlenebilirim ne de cocugum olmasa çocuklu biriyle evlenebilirim.Cocuksuz kisi diger kisiyi anlayamaz bana gore.Siz babanne de kalacak diye dusunmussunuz ama basindan savmak daha mi iyi.Babalik yapmis olmasi,anneleri gibi birakip gitmemiş olmasi takdir edilecek bisey bence
İşte beni bu korkutuyor. Şimdi böyle ilerde nasıl başederim diyorum. Cinselliğimizde kalmadı benimle yatmıyor. Niye devam ettireyim ki ne için kim için?Sen o evde bir birey değil misin yani. Yemek yapan, ev temizleyen birisi misin sadece. yatağını toplamak, iç çamaşırı, çorabını kirli sepetine atmak onların sorumluluğu. Bunu öğrenmeleri lazım. Sorumluluklarının bilincinde olmaları lazım. İlerde de çok zorluk çekerler. 9 yaşında çocukla yatmak ona kötülük. Kocaman olmuş artık.
Babanenin neden bakamadığı belli , canına tak etmiştir kadının. Bir kaç sene sonra babalarının sana böyle davramalarından dolayı saygıları da kalmayacak sana ergenliği var bunun, daha çok zorluk çekeceksin. Yol yakınken iyice düşün.
Annesiz kalmalarını böyle telafi etmeye çalışıyo ama bu çocuklar ilerde büyük sorun olacak. Ben olmam ama hayatlarında ne halleri varsa görsünler. Yoruldum.Cocuklara fazla merhametli davraniyim derken merhametsizlik yapiyor..dayak kadar onlari bu duruma sokmasi da cocuklara yapilan bi kötülük..
Madem öyle ne wvlensin ne anasına götürsün kendi rahat bıraka bıraka büyütsün. Niye başkasının eline bırakıyoki. Yemeğini çamaşırını yapanın yanlışında laf demeye hakkı vardır. Yoksada al kendin eğit büyüt diceksinBabaanne dayak atıo diye getirdi. Kadın hasta sabrıda tükenmiş. Annesiylede çocuk kavgası yapıodu. Çocuklarımı rahat bırakın deyip duruyor.
Aslinda kotuluk yaptiklarinin o cucuklarin gelecekteki hallerini hic dusunmuyolar.Annesiz kalmalarını böyle telafi etmeye çalışıyo ama bu çocuklar ilerde büyük sorun olacak. Ben olmam ama hayatlarında ne halleri varsa görsünler. Yoruldum.
Küçüğü daha emzikliyken bırakıp gitmiş sadece sünnetlerine geldi fotopraf çekindi sonra gitti öok rahat bir kadındı. Çocuklar hiç annelik görmemişler. Ben onlarada üzülüyorum ama kendimde tükendim arkadaşlar. Yaşayan bilir sadece robot gibi temizlik yemek yapıorum ilten gelip. Bir kafamı dinleyemiyorum sessiz olun boğuşmayın diyemiyorum. Özellikle küçük çok yordu beni yere bile tükürüyor eşime gösterdim artık bırak öyle kalsın diyor eline makası akmış deri sehpayı biçmiş stresli çocuğum dokunma diyor. E benimkide can benide bir ana doğurdu.Kac sene önce gitmis..cocuklarin anneden ayrilis yasi icin soruyorum..
Size de cocuklara da üzüldüm..babanin bi el atmasi gerekiyor..size bi abla gözüyle bakilipkurallara cocuklarin terbiyesi ve evdeki huzur icin uyulmasi gerekiyor..burda ne siz ne cocuklar hatali..esiniz hatali..konusun..bu düsüncelerinizden bahsedin..
Ben çalışıyorum ama dikkatli okuyun. Boşanırım maaşımı fıstıklar gibi yer turlara katılır istediğimide yaparım. Eninde sonunda babaanne bakacak yapacak bişey yok. Herkes kendi ksn bağından dorumlu. Devlet bile bakmakla yükümlü değilsin diyor üvey evlada.babanne en güzelini yapmış çocukları size göndermekle, oh ne ala 2 çocuklu adamla evlenirken bazı şeyleri göze alma yaşlı başlı kadın çocuklara baksın ben hayatımı yaşarım kafasında ol sonrada dert yan
Şayet durum anlattığınız gibiyse çekilecek dert değil haklısınız. Bir yapma çocuğum da diyemeyecekseniz, olmaz yani. Ama sizde de hata var hangi mantıkla iki çocuklu bir adamla evlenip o iki çocuğun babalarından da ayrı yaşlı bir kadınla büyüyeceklerine, kedinizi soyutlayabileceğinize inandınız. Bunun mümkün olması için babanın da tıpkı o gevşek kadın gb merhametsiz olması lazım. E merhametsiz bir insanla olmakta istemezsiniz herhalde.Merhaba hanımlar. Çok zor günler geçiriyorum. Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim. Eşimin ilk evliliğinden biri 9 biri 13 yaşında iki oğlu var. Çocuklar bizimle yaşıyorlar. Ben çalışıyorum. Evlenmeden önce babaannede kalacaklar diye anlaşmıştık fakat 6 ay sonra eşim çocukları getirdi. Sorun etmedim ama zamanla psikolojim bozuldu. Bir yatağınızı toplayın diyemiyorum eşim çocuklarımı sıkıyorsun deyip kavga ediyor. Küçük olan baba benimle yatmıyorsun deyip olay çıkarıyor. Eşimde çoğu zaman onun yanında yatıp uyuya kalıyor. Eve alışveriş yapıorum kollarım kopuyor ama bir donlarını kirli sepetine attıramıyorun. Wc ye telefonda oyun oynamaya girerler 1 saat çıkmazlar... O kadar dağınıklarki... Daha neler neler... Boşanma kararı aldım. Eşimi sevmeme rağmen yürütemeyeceğim. Soğudum, yoruldum. Çocuk bile yapmadım. Düşüncelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?