Siz kav yasindasiniz. Ve esiniz çocukların bakımında size yardımcı olmuyor mu.
35 yaşındayım. Kendide çok dağınık bırakın yardımcı olmayı kendi döküntüsünü toplamaz.Onlar adı üstünde çocuk bence sorun etme. Ama kendi çocuğum olsun, başkasının çocuklarıyla zor oluyor dersen boşanmayı o zaman düşünebilirsin bence.
Cocuklarin anneleri yok mu?
Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artıkEsinizle bir anlaşma yapın. Madem bu çocukların annesi olarak beni görüyorsun ve bu sorumluluğu bana verdin. O zaman birlikte da ben egiteyim bu çocukları eğer onlara dokunamazsin karisamazsin diyorsan da yol ver gideyim diyeceksiniz. Sürekli diken ustundesiniz şuan.
Bende öyle söyledim kollarım kopacak onlara alışveriş yapıcam diye ama o bir yatağını toplamıcsksa buyrun istediğiniz gibi yaşayın ben yokum dedim.Bir yatağını toplar mısın bile diyemeyeceksen otursun kendi baksın o zaman.
Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artık
Yok başka bir adamla evlilik yapmış aramıyor sormuyor bile. Kaybolmuş gitmiş.Cocuklarin anneleri yok mu?
Evet sıkıntımda bu böyle alışmışlar kendi çocuğum olsa eğitirim eğitenediğim yerde kızarım ama bunu bile yapamıyorum. Anne yok başka adamla evlenmiş gidiş o gidiş.Cocuklar böyle alismis demek ki..kimse bi sey ögretmemis..anneleri nerde?
Ayni bizim yasadigimiz gibiYok başka bir adamla evlilik yapmış aramıyor sormuyor bile. Kaybolmuş gitmiş.
Babaanne dayak atıo diye getirdi. Kadın hasta sabrıda tükenmiş. Annesiylede çocuk kavgası yapıodu. Çocuklarımı rahat bırakın deyip duruyor.Babaannede niye kalamadilar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?