Çocuklu adamla evlili

Bluefly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
48
64
3
44
Merhaba hanımlar. Çok zor günler geçiriyorum. Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim. Eşimin ilk evliliğinden biri 9 biri 13 yaşında iki oğlu var. Çocuklar bizimle yaşıyorlar. Ben çalışıyorum. Evlenmeden önce babaannede kalacaklar diye anlaşmıştık fakat 6 ay sonra eşim çocukları getirdi. Sorun etmedim ama zamanla psikolojim bozuldu. Bir yatağınızı toplayın diyemiyorum eşim çocuklarımı sıkıyorsun deyip kavga ediyor. Küçük olan baba benimle yatmıyorsun deyip olay çıkarıyor. Eşimde çoğu zaman onun yanında yatıp uyuya kalıyor. Eve alışveriş yapıorum kollarım kopuyor ama bir donlarını kirli sepetine attıramıyorun. Wc ye telefonda oyun oynamaya girerler 1 saat çıkmazlar... O kadar dağınıklarki... Daha neler neler... Boşanma kararı aldım. Eşimi sevmeme rağmen yürütemeyeceğim. Soğudum, yoruldum. Çocuk bile yapmadım. Düşüncelerinize ihtiyacım var.

Esinizle bir anlaşma yapın. Madem bu çocukların annesi olarak beni görüyorsun ve bu sorumluluğu bana verdin. O zaman birlikte da ben egiteyim bu çocukları eğer onlara dokunamazsin karisamazsin diyorsan da yol ver gideyim diyeceksiniz. Sürekli diken ustundesiniz şuan.

Siz kav yasindasiniz. Ve esiniz çocukların bakımında size yardımcı olmuyor mu.
Onlar adı üstünde çocuk bence sorun etme. Ama kendi çocuğum olsun, başkasının çocuklarıyla zor oluyor dersen boşanmayı o zaman düşünebilirsin bence.
35 yaşındayım. Kendide çok dağınık bırakın yardımcı olmayı kendi döküntüsünü toplamaz.

Cocuklarin anneleri yok mu?
Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artık

Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artık

Cocuklar böyle alismis demek ki..kimse bi sey ögretmemis..anneleri nerde?

Cocuklar böyle alismis demek ki..kimse bi sey ögretmemis..anneleri nerde?
Evet sıkıntımda bu böyle alışmışlar kendi çocuğum olsa eğitirim eğitenediğim yerde kızarım ama bunu bile yapamıyorum. Anne yok başka adamla evlenmiş gidiş o gidiş.

Yok başka bir adamla evlilik yapmış aramıyor sormuyor bile. Kaybolmuş gitmiş.
Ayni bizim yasadigimiz gibi
Annem de babamin ikinci esi
Ilk esinden olan iki kizina kendi kizi gibi 15 sene bakmis evlendirmis annem yine de yaranamamis yol yakinken donun hic ugrasmayin bile
Babalari alsin cocuklarini gitsin anasinin evinde kendisi baksin

çok rahatsız edici bir durum bence de. bende sizin yerinizde olsam dayanamazdım.hadi çocukları getirdin eve çocuklarımı sıkıyorsun ne demek? daha şimdiden sorumluluklarını bilmeleri lazım.babaları bu kadar yüz verirse biraz daha büyüdüklerinde başedemezsiniz. bende sizin yerinizde olsam boşanırdım eğer kocam orta yolu bulmaya çalışmıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…