çocuklarınızın geleceği için neler yapıyorsunuz,yurt dışında eğitim

Undergrad icin burs bulmak, master ve phd'ye gore daha zor olabiliyor ama boyle ozel yetenekli ogrenciler icin vardir belki arastirin muhakkak. Ogrenci icin ekonomiklik anlaminda Avrupa (ozellikle Almanya) uygun ama basari bursu (academic, sanatsal, spor vs) Abd de oldukca destekleyici burslara sahip.
Yavrularimiz icin en hayirlisi olsun.

Tamamını okumadım ama resimleri çok güzel. İnşallah gönlünüze göre olsun

tam da merak ettiğim şeyler teşekkür ederim
keşke her ülkede yaşayan böyle aydınlatsa bizi
siz nerdesiniz
Rica ederim:)
Bu arada, sabah annemle konuşuyordum, bi uzak akrabanın kızı İtalyaya okumaya gidecekmiş, okuldan kabul almış ve 1700eur burs kazanmış (annem yanlış anlamadıysa tabi bana biraz fazla geldi, ülkede asgari ücret bile 800eur civarı, enteresan.. neyse) arayacaklarmışta bir iki bişeyler soracaklarmış bana.
Yani iyi araştırın çok iyi burslar var bi yerlerde ama ıncık cıncık araştırmak gerekiyor internette. O danışmanlık şirketleride hiçbir işe yaramıyor söylüyüm. Sadece sizin çabanız.
Ben İspanyadayım.

bu durum lisans için mi yüksek lisans için mi geçerli
Fransizcasi var mı? Resimleri muhteşem. Bi araştırsaniz Fransayi? Sanki doğru yer burası gibi

yok maalesef fransızca

ben de italya istiyorum yaa

Aurora90 özel mesaj yazmak istiyorum profilin kapalı iletişime geçer misin benimle

Karadağ'i tercih edebilirsin. Hem harika bir ülke, hem yüksek ihtimalle kısa süre sonra AB'ye girecek, hem de arkadaşım ev bile değil, sera aldı oradan, hemen verdiler uzun süreli oturumunu.
Merhaba orda iş imkanı nasıl dil şartı var mı ben burda kadrolu öğretmenim ama gitmek istiyorum bir bebeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…