Çocuklarınızı İlgisiz Bırakmayın...

Geçmişin izlerini silemezsin ama gelecege umutla bakabılırsın. Bak 22 yaşındasın çok gençsinn... Bende cok ıyı bır cocukluk gecırmedım annem iyidi de babam konusunda çok yaralarım oldu. Şu an uzaklarda bir babam var ama baba işte.... daha fazlası değil. Neyse kendime derdime girmeyecegim. Demek istedğim kımsenın hayatı dort dortluk değil taam sen bıraz fazla agır şeyler yaşamışsın ama boynun bükük gezme lütfen. Bu yaşadıkların sana tecrube olsun. Seni sen yapan boyle olgun durmanı saglayan bu yaşadıkların. Umarım hayat bundan sonra senin karşına güzellikler çıkarır mutlu olursun. Buna inan, hak ettiğine inan. Sevgiler..

aglayarak okudum, Allah yardimcin olsun canim, yeni bir ba$langiç yap kendine, kendini toparla, kimseye mhtac kalma, neden yengene egiliyorsunki? sen bu kadar kötü olay ya$adiktan sonra artik yengendende babandanda güçlüsün

hayat böyle birşey galiba bende anneannemle dedemle büyüdüm ama bir fark var benim annemle babam beraberdi kalabalık ailenin dördüncü çocuğuyum her sene bi tane doğuran annem beni bakamayınca anneanneme vermiş ve benden sonrada dört tane daha doğurmuş anneannem yaşlıydı çocuk halinden anlamazdı arkadaşım gelemez ben kimseye gidemezdim ne yeni çıkan kıyafetten ne cicili bcili giydirmekten bilmezdi sonra genç kız olduk işler dahada zorlaştı evden dışarı adım attırmazdı sokağa hasret yaşadım yıllarca sonra tam birazcık anlamaya başlarken beni felç oldu yatağa düştü annemse uzaktan seyretti bizi babamı bahane edip yalan sevgi gösterileriyle avuttu durdu bizi hiç bir zaman samimi olmadık ne annemle nede babamla biraz benzer biraz değişik ilgisiz bir hayat işte benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…