• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarınız yaz tatilinde ne yapıyor

Annem de benim kitaplarımı dağınıklık yüzünden uyardı uyardı en sonunda doldurdu poşete cidden attı 11 yaşlarındayken. Öyle travma felan da geçirmedim bazı arkadaşlar çok abartmış delirtirsin çocuğu filan diye. Konu sahibi ben aşırı okuyan bir çocuktum yaz kış demezdim ama tatilde asla ama asla ders çalışmadım çalışmam da o gerçekten zalimlik. Ders ders zamanlarında kalsın. Ama zevkine kitap okuma alışkanlığı konusunda haklısınız bunun yazı kışı olmaz. Ben de birkaç arkadaş gibi kızınıza seçtiğiniz kitapları aşırı sıkıcı buldum. Eğer kız kız bir çocuksa İpek Ongun deneyin ilgisini çekebilir. Ya da fantastik filmler izlesin beğenirse romanlarını alın. Japonların kız çocukları için romantik çizgi romanları var. Çizgi romandan korkmayın okuma alışkanlığı getirir
Cizgi roman alacağım ok...travmaya inanmıyorum zaten ben o yaşta annemi kaybettim travma yaşasam ben yaşardım....hareketim fevri sacma olabailir ama travmalik degil bence de

Konu sahibi, agzinizla kus da tutsaniz kiziniz sizi boyle hatırlayacak. Yapmayin gozunuzu seveyim.
benim annem biz bebekken bile kitaplar alirmis. Yirtar dururmusuz. Mahalleye salmazdi,evde kitap serileri okurduk ablamla... kendince uzerimize titredi, bir suru (kendince) iyi seyler yapti bizim kisisel gelisimimiz icin..
Peki ben ona bakinca ne görüyorum ?? Ablamin ara karnesinde zayıfları görünce defterlerimizi kitaplarimizi posete koyup "sizin okumaya niyetiniz yok" diye evden gondermeye çalışmasını, 'artik ders calisacagiz' diye aglaya aglaya soz vermemizi...
Kadının yaptığı trilyonlarca iyi davranis , fedakarlik?? Vallahi gozumde degil.
Bu yaptiginiz hareket,hele de o yaslar icin asla unutulmayacak bir davranis. Hele de cocugunuz hassas ve duygusal bir cocuksa agzinizla altin renkli kus da tutsaniz bu yaşattığınız hissi unutmayacaktir.

Ayrica ben kitap okumaya bayilirim. Ama kitap oyle okunmaz. Zorla,saat verilerek,bagirip cagirarak... netflixte bir film var. Hakkinda cok ilgi çekici birsey okudum, Indirdim kac gun once. Isten eve geliyorum, vaktim de var. Ama icimden acmak gelmiyor.
Begenecegine emin oldugum filmi bile bazen insanin kafasi almaz,cani istemez. Kaldi ki kitap...
Ne diyeyim ki...sorsam benim anneme o da mükemmel anneyim zanneder kendini,sizin gibi.
ama değilsiniz. Boyle fevri ve sacma cikislariniza devam ederseniz kizinizin hafizasinda basini yaslayacagi fedakar anne degil bir travma olarak kalacaksiniz.
benden soylemesi

Kitap vakit belirlenerek okunmaz malasef. Zevk vermesi gerek... siz bu zevkli durumu göreve çevirmeye çalışıyorsunuz. Olmaz.

Ben aşırı cok kitap okuyan bir insanim ama bazen 7-10 gün elime almam.
Canim ister tüm pazar günümü okuyarak geciririm.
Çocuğu rahat birakin...icinde okuma sevgisi varsa okur.
Eğer yoksa zaten okumaz

Yüzme kursuna gönderiyorum. Bunun yanında Novakid.com.tr adlı siteden yabancı hoca eşliğinde ingilizce dersi alıyor. Kızım bu 2 aktivitenin olduğu günleri iple çekiyor. İngilizce hocamızı çok seviyor ve eğlenerek ingilizce öğreniyor. Esasında benimde en sevdiğim aktivite bu😊 çünkü evden dışarı çıkmama gerek kalmıyor. Deneme dersi yapabilirsiniz isterseniz. Ama eğer ders aldırmak gibi bir düşünceniz varsa derse kayıt olurken referan kodu girenlere 95 tl değerinde indirim yapılıyor. Referans kodum AHSEN19343.

Yüzme kursuna gönderiyorum. Bunun yanında Novakid.com.tr adlı siteden yabancı hoca eşliğinde ingilizce dersi alıyor. Kızım bu 2 aktivitenin olduğu günleri iple çekiyor. İngilizce hocamızı çok seviyor ve eğlenerek ingilizce öğreniyor. Esasında benimde en sevdiğim aktivite bu😊 çünkü evden dışarı çıkmama gerek kalmıyor. Deneme dersi yapabilirsiniz isterseniz. Ama eğer ders aldırmak gibi bir düşünceniz varsa derse kayıt olurken referan kodu girenlere 95 tl değerinde indirim yapılıyor. Referans kodum AHSEN19343.
Deneyecegim

Back
X