• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları cocuklariniz büyüyünce ne olmasini istersiniz?

kizlar tabi ki cocuklar kendileri ne istiyolarsa onu olsunlar

hangi meslek onlari mutlu edecekse onu yapsinlar tabi ki aksini söylemiyorum

ben sadece sizin icinizden ne gecerdi secme hakkiniz olsaydi ne isterdiniz demek istedim

tabi ki karar gene onlarin yerimseniben

babası gibi ögretmen olabilirgamyoncuiremsu
asker polis olupta emir altında özgürlügü kısıtlansın istemem:delphin:
kendi işi yada bol tatili bol rahat bi işi olsunşakkıdı

saglikli sihhatli olsun once insallah.

ama bana sorarsaniz benim gonlumden oglumun astronot olmasini isterim uzayi hep merak etmisimdir belki anacugunuda uzaya geziye goturur oglum:):):)ne dersiniz...

kiziminda unlu bir ressam olmasini isterdim.

bunlar benim sadece fikrim ben hicbirzaman mudehala etmiyeceigim ilerde. hangi mesleigi secerlerse secsinler. ama mutlu olsunlar.

Kızım öğretmen,
Oğlum ise dişçi olsun inşallah...
tabiki önce sağlık ve sıhhatli olsunlar..

Ben çocuğumun hayatını ilgilendiren bir konuda onun karar vermesi gerektiğini ve sevdiği bir işi yapmasını istiyorum ancak kendisi karar verirse mesleğini sever ve başarılı olur diye düşünüyorum.

hamişim cinsiyeti şimdilik daha kesin değil
ama oğlum olsa asla asker olmasını istemezdimm babasıda asker ama çok yoğun bir meslek doğrudüzgün özel hayatımız bile kalmıyor sürekli mesaii
insanın suyunu çıkartıyorlar ah zavallı kocacımmm benimm

öncelikle saglikli ve hayilri evlat olmasini isterim oglum yok ama kizimin bebek hemsiresi yada hostes olmasini isterdim benimde hayalimdi cünkü yada anaokulu ögretmeni:)büyüklerle ugrasmak bazen kücüklerden daha zor cünkü :)
ama en önemlisi basarili olupda gönlünden gecen ve sevecegi isi yapmasini isterdim yani insallah cocuklarimizin hayalleri gercek olur(amin)
allah gönüllerine göre versin

güzel ahlaklı ve sağlıklı olsun. doktor ve asker olmasını kesinlikle istemem. herhangi bir spor dalında profesyonel olmasını çok isterim. hem para kazansın hem sağlıklı yaşasın.

Albay yada askeri doktor olmasını cok istiyorum ama en çok albay istiyorum ztn askeri ortamda buyudugu için olede gozukuyor seviyorda zaten inş. Olur şimdideden slm verip albay olcam diyo :):):)

annem bi kızım öğretmen biri banka müdürü falan olsn dermiş :D
ablam matematik öğrt ben de bankacı olcam :D
Allahtan başka şe istese oluomş:D

mesleğini düşünmedim hiç ama basketbolla ilgilenmesini çok isterim. isterse profesyonel olarak isterse de amatör olarak...

benimde henüz bi çocuğum yok ama olursa mühendisi olmasını isterim özellikle de makine mühendisi.oğlum olursa bende topik sahibi arkadaş gibi asker olmasını isterim.ama bordo bereli değil.inş ondan önce kardeşim asker olurda dayısının peşinden gider henüz olmayan oğlumda :)

Ama inş müziğe eğilimleri olması için özelliklede bağlama çalmaları için elimden geleni yapacaım.ben tam anlamıyla öğrenemesemde çocuklarımdan en azından brii öğrensin aşık büyük dedelerinin namını srsünler çok istiyorum...

Son düzenleme:
l

ben çocuğum nasıl mutlu olacaksa o mesleği seçmesini isterim
yanında geleceiyle ilgili planlar yapmam ki
benim düşüncelerimi kendi düşüncesiymiş gibi benimsemesin
sürekli kızım bilimadamı olacak deyip onu bu fikre alıştırırsam
ileride olamazsa yetersizlik hissine kapılabilir
huzurlu, sağlıklı , mesleki tatmin sağlayan bir işi olsun yeter.

kendim dil okudum,şimdiki aklım olsaydı mimarlık okurdum, bayılıyorum iç mimari-dış mimariye..
oğlum mimar olsun isterdim ama tabii kendi mesleğini kendi seçecek, bize düşen yeteneklerini keşfedecek rehberlik hizmetlerini almasını sağlamak..

Öncelıkle annesine babasına saygılı hayırlı bi mevlat olsun isterim,meslekde kladın doğumcu olmasını isterdim.

Back