valla çocuğum yok ama oğlumda olsa kızımda ilahiyat profesörü olmasını isterim allahım bana çocuk nasip ederde hayırlı evlatlar olurlar inş bizim gibi dinden uzak büyümezler inş.
oğlum yok, kızlarımında öğretmen olmasını isterim ama tabi tercih kendilerinin olduğu için bişey diyemem. okusunlar kendilerini geliştirsinlerde çalışmasalarda olur. canları sağolsun,hayırlı bir ömür sürerler inşallah.
ayrıca şuda varki kesinlikle bankacı olmalarını istemem. :1no2:
anasına babasına milletine hayırlı bir insan olsun Allah ına Kuran ına bağlı olsun sağlıklı olsun başka ne isterim...:Saruboceq:sevdiği bir işi yapsın...
ama sanırım bizim kız müzikle ilgili birşey yapacak.zira doğduğundan beri müzik dinlemeye bayılıyor.öyle herşey de değil.yerli pop müziği.serdar ve yalın fanı şimdiden.hele yalın ın kalamadım klibi çıksın transa geçiyor zilli...hihoyyyt
Evet çoook haklısın canım.Dediğim gibi baskı yapmayı düşünmüyorum o kendi yaşam kalitesini kendisi belirleyecek ben sadece mümkün olduğu kadar ona imkanlarımı sunucam.insan cocugu icin genelde kendi isteyipte olamadigi seyleri ister veya cok begendigi bi meslegi (benimkinde öyle)
cok degisik fikirler cikiyo :)
piyanistte güzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?