Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları cocuklariniz büyüyünce ne olmasini istersiniz?

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
kizlar eger secimi size biraksalar kizinizin/ oglunuzun ne olmasini isterdiniz?

kizim olsa bilmiyorum aklimda bise yok ama oglum olsa asker olmasini cok isterdim :asigim:

anne olunca belki insan cocuguna kiyamaz istemez tehlikeli bi ise girmesini ama simdilik gercekten cok isterim asker olmasini hemde Bordo Bereli sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
hayirli evlat,hayirli insan olsunlarda gerisi gelir.....

Allahim hepimizin evlatlarina hayirli gelecekler yazsin:Saruboceq::Saruboceq:

valla çocuğum yok ama oğlumda olsa kızımda ilahiyat profesörü olmasını isterim allahım bana çocuk nasip ederde hayırlı evlatlar olurlar inş bizim gibi dinden uzak büyümezler inş.

tabi Allah hepsine saglik uzun ömür versin

ama eger secimi siz yapacak olsaniz gönlünüzden hangi meslek geciyo :)

Kesinlikle doktor olsun isterim. Toplumdaki saygınlığından tutun da maddi getirisine kadar pek çok yönden insanı tatmin eden bir meslek bence.

oğlum yok, kızlarımında öğretmen olmasını isterim ama tabi tercih kendilerinin olduğu için bişey diyemem. okusunlar kendilerini geliştirsinlerde çalışmasalarda olur. canları sağolsun,hayırlı bir ömür sürerler inşallah.
ayrıca şuda varki kesinlikle bankacı olmalarını istemem. :1no2:

anasına babasına milletine hayırlı bir insan olsun Allah ına Kuran ına bağlı olsun sağlıklı olsun başka ne isterim...:Saruboceq:sevdiği bir işi yapsın...
ama sanırım bizim kız müzikle ilgili birşey yapacak.zira doğduğundan beri müzik dinlemeye bayılıyor.öyle herşey de değil.yerli pop müziği.serdar ve yalın fanı şimdiden.hele yalın ın kalamadım klibi çıksın transa geçiyor zilli...hihoyyyt

valla buyumesıne odaklandıgımdan hıc dusunmedım ama cocuk doktoru yada kadın dogumcu olmasını ısterdım.ulkemızde bu kadar hamıle kalan bayan ve bır o kadar cocuk varken ıssız kalmayacak ıkı meslek.kadın dogumada cocuk doktorunada ozele gıttıgım halde saatlerce beklıyorum doktorla gorusmek ıcın.o kadar yogunlar yanııı

niye canim bankacilik güzel bi meslek

gerci ben bankada calismayi hic istememistim bu yüzdende basindan berri hosuma gitmiyo

ama eger kendin isteyip girersen güzel bi meslek :)

en azindan almanyada öyle... calisma saatleri güzel masa basi isi temiz düzenli falan

benim ailem cok istemisti illa banka olsun dediler ben aslinda kres ögretmenligi istiyodum neyse artik kismet :)

benim gözüm yüksekte doktor ve bilim adamı olmasını istiyorum.çok yaratıcı ve zeki bir çocuk inşallah olur!

serdar ortac mi?

ay onu bende cok severim kizin anliyo demek müzikten :roflol:

çocuk doktoru olmasını çok istiyoruz meleğimizin
şimdden alıltırdık
2 buçuk olmadı daha yaşı
nereye gidiceksin ceren diyoruz
okula diyo cadı peşinede doktor diyo

Son düzenleme:
Dünya çapında ünlü bir piyanist olmasını isterdim.Fazıl SAY gibi yada yönetmen olmasınıda isterdim Nuri Bilge CEYLAN gibi.Ancak isterse hiç bişey olmasın ben onu yönlericem ama o seçimi kendisi yapıcak...

insan cocugu icin genelde kendi isteyipte olamadigi seyleri ister veya cok begendigi bi meslegi (benimkinde öyle)

cok degisik fikirler cikiyo :)

piyanistte güzelmis

insan cocugu icin genelde kendi isteyipte olamadigi seyleri ister veya cok begendigi bi meslegi (benimkinde öyle)

cok degisik fikirler cikiyo :)

piyanistte güzelmis
Evet çoook haklısın canım.Dediğim gibi baskı yapmayı düşünmüyorum o kendi yaşam kalitesini kendisi belirleyecek ben sadece mümkün olduğu kadar ona imkanlarımı sunucam.

kendi fikrim ile onu etkilemek istemem ASLA.:1no2:
ama kadın doğum uzmanı olmasını isterimkaydirigubbakcemile2
süper ve kazançlı bir meslek:1hug:.tabiki kendi kararı
illada şunu ol bunu ol diyemeyiz.bende babasıda

çocuğum doktor olsun,cocuğum mühendis olsun..
böyle seyler saçma geliyor bana..
kendine ve ailesine yetebilsin de ne isterse yapsın meslek olarak..

ne isterse onu olsun ister dansöz ister miço! yeter ki emeğiyle hakederek,hak yemeden olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…