• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarımızın Hoş Cümleleri...

''annee keşke başka bi kadın daha olsaydı o babamla yatardı sende benle :44: '' 4 yaşındaki oglumun sözleri :52:

Annem abimin (eşi boyama kursuna gittiği için) çocuğuna bakıyordu bir dönem.Çocuk annesini özlediğinde ''şimdi gelicek oğlum kursa gitti falan diyomuş.
Sonra annem ile yiğenim oyun oynarken annem bebek olup bebek taklidi yaparak''üveee annem nerdee üvee''falan diyince abimin oğlundan gelen cevap;
-şus aalamaa bebek annen kuysa gitti,delicek.

karlı bir günde, yan komşumuz 4 yaşındaki oğlunu kreşe götürmeyip anneme bırakmıştı.Annem ve bay çok bilmiş camdan dışarıya bakarken aralarında geçen konuşma;

-Bak oğlum arabalara,birsürü renkte araba var.Beyaz arabayı gördün mü?
-Teyze o beyaz diil gıyiii

Son düzenleme:
kurban bayramında bizim arkadaşların çocukları babalarıyla dedeleriyle hep beraber kesim yerine gidiyorlar
çocuklar hep beraber --bende keserim- diye idda ediyorlar en son 5 yaşında bi erkek çocuğu

_bende kesebilirim.. 3,5 yaşındaki kız çocuğundan cevap
_hıı sen kessen kessen pasta kesersin

- Babaaa, Hüptriklerim bitti biliyo musun?
-Geçmiş olsun...
- Allahallahhhhh... Ben hasta olmadım ki :44:

Kızıma şebeklik yaptığım bir an, bana: " Ne yaparsan yap, seninle ilgilenmiyorum anne..." :19:

az evvel olan bi olayı anlatayım oğlum ve kuzeni pepe izliyo kuzeni yemeyi çok seven bi çocuk
oğlum=önemli olan oyun oynamak
kuzeni=hayır önemli olan yemek yemek
ardından bir kavga
şimdi ise can ciğer kuzu sarması ikisi de
sanki az önce birbirine giren onlar değildi:53:

Hemencik bende paylasayim :9::9::9:
KIZIM: Annecim ne pisiriyosun???
BEN: Patlican kizim
KIZIM: Hiiiiiyyyyyy o simdi patliycakmi ???
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Aklima geldikce bende yazarim aniden aklima bu geldi :1::1::1:

çocuğum yok ama minicik yeğenimin hastayken kurduğu cümle: kusmuştu ardından teyze kendimi yaşlı gibi hissediyorum diyerek dudaklarının kuruluğuna baktı :) biz de güldük. gülmeyin yaşlıyım demedim yaşlı gibi hissediyorum dedi

benim kızımda 2 yaşında hep ortalığı karıştırma zamanları yapma etme dediğim zamanlarda bana hep SEN ORDA BEKLE diyor.çok gülesim geliyor her seferinde.

bende henüz çouk sahibi değilim ama komşumun 3 yaşındaki oğlu sağolsun bizde böyle diyaloglara şahit olabiliyoruz. aramızda geçen diyaloglardan birini paylaşmak istedim bende. Bize geldikleri bir gün eve dönerlerken kapıda onları geçiriyordum

-hadi Mehmet yine gelin emi teyzecim
-tamam ama siz gelmeyin :52: ...

demişti :1: Buarada eşimin küçük yeğenleri var ama eşime pek düşkün değiller onlara gittiğimizde anneleri kim gelmiş kızım (oğlum) dediklerinde Yengemin kocası gelmiş diyorlar :52: Tabi eşimin biranda değişen yüz ifadeside cabası :1::1::52::52:

Son düzenleme:
Buarada konu sahibini tebrik ederim muhteşem bir konu açmış ve paylaşımlar süper :16: Rabbim bütün miniklerimize sağlıklı mutlu kocaman bir ömür nasip etsin :nazar:

Son düzenleme:
Süper ya hepsi ne kadar akıllıca cevaplar vermişler ne kadar meraklılar minik filazoflar :)) Bunları okuyunca bir an benimkide büyüsünde bunlara şait oluyum dediim :))

Kizlar bugün gülmekten kirildim resmen. Hemen sizede anlatayim aklimdayken :9::9::9:
Kizimla bugün kizma birader oynuyorduk. Oyunun ortasinda cadi kizim puuuuups yapti. (anladiniz siz onu ) :9::9::9: Sonrada demezmi eyvaaaaah abdest gitti :9::9::9:
Öldüm gülmekten simdiden abdesti ne bozar ögrenmis gülermisin aglarmisin derler ya o hesap oldu bizimkide :90::90::90::60::60::60:

o kadar tatlıydıki kızamadım bugün 2 yaşında kızım mutfağa girmiş tezgahtaki yumurtaları almış 7 tane yumurtayı halıya kırmış yanına bi girdim şok oldum tam kızcaktım anne bundada yok dedi ne yok dedim hiç civcik çıkmadı dedi civcikler nerde dedi bütün kızgınlığım gitti o an:1:

Back