• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarımızın Hoş Cümleleri...

bnm ablam ferihayı izlerken yiğite (ablamın oglu 3 yasında) demişki bak oglum ne kadar yakışıklı adam (ferihanın askı emir için) demiş bu kendini parçalamış hayır o yakışıklı degil bnm babam yakısıklı diye birde eliyle babasının duvardaki resmini gösteriyomuşş :))))))

Kimseyle dalga geçmem haddimi bilen bı ınsanım. Sadece sevincimi paylaşmak istemiştim. Kimse bı cümle fazla okudu doye gözlerini bozmaz.. Konu cok guzel heyecanla miniklerin kocaman laflarını okuyorum iyi aksamlar

İnşallah senin bebeğin de büyür ve bir gün buraya, yüzünde tebessümle, onun cümlelerini yazarsın...
Kolaylıklar ve mutluluklar dilerim...

komşu kızı zülal: "sizde bulmaca var mı, ben ona BAKMAYI çok seviyorum"(3 yaşında)
ben: "yok tatlım"
"ama orada çok gazete var. baksan?"
"bir tane vardı ama üstünde meyve soydum ıslandı, attım"
"niye attın? kururdu ya..."

zülal, 20 günlük oğlumu öğütlüyor

"sakın annenin memesini çok emme. hepsini bitirme. benim annemin sütü bitmiş. dişlerin bile yok. aç kalırsın"

eltim:hadi bakalım yatma vakti herkes yatağa
o sırada herkes yatar fakat su içmek için mutfağa
giden kaynımın sesini duyan 2 yaşındaki oğlu
bir hışımla yataktan kalkıp soluğu mutfakta alır
elini beline koyarak:
babaaaaaa eee eee dıbbı eee eeee der
dıbbı=yap:1:

Bayram gezmesinden gece yarısı döndük. Bebeğim iyice küçük, diğeri gün boyu yorulmamış, yormuş, belim ağrıyor, uykum var, dolayısıyla sinirliyim.Kızım kapıdan içeri girerken: "Ayakkabılarımı sen alır mısın anneciğim?" dedi tatlı tatlı. Normalde hep kendi alır. Benkızgın bir şekilde "Ayakkabını al." diye başlayan cümleleri sıraladım. Ağlamaya başlar başlamaz, ben de daha çok kızmaya başladım.O sırada: "Ama sen bana bir kez ayakkabını aldırmıştın." dediği anda... Doğruydu söylediği...Bende ne yorgunluk ne sinir....Odasına gittik. Özür diledim, özür diledim, özür diledim. Uyuyana kadar gönlünü yapmaya uğraştım. Küçücük bir çocuğa bu kadar mahçup olabileceğimi hiç düşünmezdim :50:

Bir gün doktor dönüşü şu cümleyi kurdu: " Ben onları sevmiyorum, pislik dicem onlara..."

maşallahh yavrularınıza :nazar: çok güldümm okurken benimde yiğenimle diyaloglarım meşhurdur geçtiğimiz haziranda babamı kaybettim ağlıyorumm 3 yasında bana niye ağlıyorsun ki amcam cennete gitti cennete giden için ağlanmaz demişti.. :))

kızlar yaa oğlum büyüdü düşünüyorum daha neler söylüyodu diye aklıma gelmiyo geldikçe yazarım
hadi ama biraz hareketlensin burası siz de yazın bişeyler de gülelim hep birlikte:1:

maşallahh yavrularınıza :nazar: çok güldümm okurken benimde yiğenimle diyaloglarım meşhurdur geçtiğimiz haziranda babamı kaybettim ağlıyorumm 3 yasında bana niye ağlıyorsun ki amcam cennete gitti cennete giden için ağlanmaz demişti.. :))

başın sağolsun Allah sabır versin canım:31:

birgün bulaşıkları makineye dizerken o zamanlar 1,5 yaşında olan oğlum
üst rafta bardakları kurcalamakla meşgul tabii işi iyice azıtınca
hafiften elinin üstüne vurup:
aaaaaa çabuk çek elini
oğlum biraz hüzünlü,biraz sinirli:
dedepçiş,taabiiçiş
(edepsiz,terbiyesiz):1:

Benim kızım daha 15 aylık cümle kurmaya başlamadı ama abimin oğluyla alakalı birşey yazıcam.
Babam 1 buçuk sene oldu rahmetli olalı.Cenaze eve getirildi,herkes ağlıyor,hepimiz başındayız abimin çocuğu da tabi.
Derken o cümleyi kurdu (babasına) ''Baba dedemin cep telefonu artık benim olabilir mi?''

Son düzenleme:
Benim kızım daha 15 aylık cümle kurmaya başlamadı ama abimin oğluyla alakalı birşey yazıcam.
Babam 1 buçuk sene oldu rahmetli olalı.Cenaze eve getirildi,herkes ağlıyor,hepimiz başındayız abimin çocuğu da tabi.
Derken o cümleyi kurdu (babasına) ''Baba dedemin cep telefonu artık benim olabilir mi?''

Allah rahmet eylesin canımm yaa çocuklar birr alem zaten benim yiğenimde cenazede yaramazlık yapıyordu kızınca da ohhhhhh senin baban çamur olduu diyorduu gülermisin ağlarmısınnn :)

görümcem benden nefret eder...:D
bi de oğlu var bunun 3 yaşında....
bigün düğüne gidiyoruz....
çocuk "bende denizle evlenceeeemmm" diye söze başlayıca...
anasını sinir krizine sokuyo...

3,5 yaşındaki oğlum ananesinde benim lise arkadaşlarımla çekilmiş bir resmimi buluyor. Gözümün içine baka baka ''Anne, senin kocan nerede burada?'' oppss demiştim. Koca lafını nereden öğrendin? Kıskanmayı nereden bildin annem, babam gülmekten yerlere yıkılmıştık.

Başınız sağolsun... Bu konuda, bundan daha güzel bir teselli düşünemiyorum Nazar

öncelikle başınız sağolsun... Böyle birşey söylemek nerden aklına gelmiş, şok oldum :9:

benim oğlum 2 buçuk yaşında ve her gelen misafire bebek annede değil,benim karnımda diyo.bilmeyen bile hamile olduğumu öğrenmiş oluyo.

konu güzel gerçekten benım oglumda 20 aylık henüz 2-3 kelıme soyluyor komık durumlarımız oluyor bızımde ama tam anlamıyla konusmaya baslarsa bende yazarım buraya ınsallah:1:

Back