Kimseyle dalga geçmem haddimi bilen bı ınsanım. Sadece sevincimi paylaşmak istemiştim. Kimse bı cümle fazla okudu doye gözlerini bozmaz.. Konu cok guzel heyecanla miniklerin kocaman laflarını okuyorum iyi aksamlar
zülal, 20 günlük oğlumu öğütlüyor
"sakın annenin memesini çok emme. hepsini bitirme. benim annemin sütü bitmiş. dişlerin bile yok. aç kalırsın"
Bayram gezmesinden gece yarısı döndük. Bebeğim iyice küçük, diğeri gün boyu yorulmamış, yormuş, belim ağrıyor, uykum var, dolayısıyla sinirliyim.Kızım kapıdan içeri girerken: "Ayakkabılarımı sen alır mısın anneciğim?" dedi tatlı tatlı. Normalde hep kendi alır. Benkızgın bir şekilde "Ayakkabını al." diye başlayan cümleleri sıraladım. Ağlamaya başlar başlamaz, ben de daha çok kızmaya başladım.O sırada: "Ama sen bana bir kez ayakkabını aldırmıştın." dediği anda... Doğruydu söylediği...Bende ne yorgunluk ne sinir....Odasına gittik. Özür diledim, özür diledim, özür diledim. Uyuyana kadar gönlünü yapmaya uğraştım. Küçücük bir çocuğa bu kadar mahçup olabileceğimi hiç düşünmezdim
Bir gün doktor dönüşü şu cümleyi kurdu: " Ben onları sevmiyorum, pislik dicem onlara..."
maşallahh yavrularınızaçok güldümm okurken benimde yiğenimle diyaloglarım meşhurdur geçtiğimiz haziranda babamı kaybettim ağlıyorumm 3 yasında bana niye ağlıyorsun ki amcam cennete gitti cennete giden için ağlanmaz demişti.. :))
başın sağolsun Allah sabır versin canım
Benim kızım daha 15 aylık cümle kurmaya başlamadı ama abimin oğluyla alakalı birşey yazıcam.
Babam 1 buçuk sene oldu rahmetli olalı.Cenaze eve getirildi,herkes ağlıyor,hepimiz başındayız abimin çocuğu da tabi.
Derken o cümleyi kurdu (babasına) ''Baba dedemin cep telefonu artık benim olabilir mi?''
maşallahh yavrularınızaçok güldümm okurken benimde yiğenimle diyaloglarım meşhurdur geçtiğimiz haziranda babamı kaybettim ağlıyorumm 3 yasında bana niye ağlıyorsun ki amcam cennete gitti cennete giden için ağlanmaz demişti.. :))
Benim kızım daha 15 aylık cümle kurmaya başlamadı ama abimin oğluyla alakalı birşey yazıcam.
Babam 1 buçuk sene oldu rahmetli olalı.Cenaze eve getirildi,herkes ağlıyor,hepimiz başındayız abimin çocuğu da tabi.
Derken o cümleyi kurdu (babasına) ''Baba dedemin cep telefonu artık benim olabilir mi?''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?