oğlumla mutfaktayız... '' anneciğim, ocağa yaklaşma yağ kızgın'' .............. birkaçgün sonrasında yine mutfaktayız.. elimde çiçekyağı şişesi; oğlumdan bir soru '' anne, yağ mutlu?????????''...............
işle uğraştığım bir sırada, bebeğim ağlamaya başladı. 3,5 yaşında olan kızımla aramızda geçen kısa konuşma...
"Kardeşinin emziğini takar mısın..."
"Vermicem, ben bebek doğurmadım bi kere..."
Babasıyla 21 eylül diyaloğu...
"Sen nerelisin kızım?"
"Bilmiyorum."
"Annen Samsunlu, ben Iğdırlıyım."
"Hayıııııır...Sen Beşiktaşlısın."
"Ama bu nasıl okunuyor bilmiyorum, susarak okuyacağım."
Dışarda çay içiyorduk.Kızım:
"Anne üşüyor musun?" Ben: " İçim yanıyor kızım." Kızımdan gelen ve eşime kahkaha attıran cevap: "Duygulanma da çayını iç."
masallah cok tatli ve akilli
Süpermiş
Ben dalmış televizyona bakarken, kızım odama girmiş, misafirler için olan seccadelerden birini almış. " Ne yapıyorsun öyle." dedim. " Senin için dua edeceğim." dedi. :44:
48 gunluk bebegim nerdeyse bilinçli bı sekilde kayuuuuu diye çizgi film kahramanı na sesleniyor surekli
=))hehehee
çok güldüm,maşallah =))
kuzenimle şöyle bi muhabbetimiz geçmişti,yaş 3ken
duvarlar ne renk abla?
mavi bitanem
neden mavi??
..........
söylesene abla duvarlar neden mavi?
çünkü amcanlar mavi renge boyamışlar
neden??
çünkü maviyi seviyolarmış
neden maviyi seviyolarmış??
bilmiyorum
maviye niye mavi diyolar?
ismi öyle çocuk!
kim koymuş??
niye niye diye diye yiyolar insanın ömrünü=)
bi kere de daha 2buçuk yaşında,arka koltukta benim kucağımda dışarıyı seyrediyo.
yandan bi araba geçti,büyük bi aşkla 'aaa mersedese baaaakk' dedi.Babamın söylediğine göre gerçekten de mersedesmiş geçen araba =))
48 günlük bebeğin bilinçli bir şekilde kayu diye çizgi film karakterine seslenmesi imkansız birşey.Bbekler 12- 13 ay arası ilk bilinçli kelimeleri söylemeye başlar.6-10 ay arası çıkardıkları hece tekrarından oluşan seslerde bilinçli söylenen kelimelr değildir.De-de ba-ba gibi henüz bilinçsiz söylenen hece tekrarlarıdır.Sizin bebeğiniz henüz duyduğunu taklit edecek aydada değil.Size öyle gelmiştir.
48 günlük bebeğin bilinçli bir şekilde kayu diye çizgi film karakterine seslenmesi imkansız birşey.Bbekler 12- 13 ay arası ilk bilinçli kelimeleri söylemeye başlar.6-10 ay arası çıkardıkları hece tekrarından oluşan seslerde bilinçli söylenen kelimelr değildir.De-de ba-ba gibi henüz bilinçsiz söylenen hece tekrarlarıdır.Sizin bebeğiniz henüz duyduğunu taklit edecek aydada değil.Size öyle gelmiştir.
bu topic çok iyi olmuş yaa güleriz bol bol
eşimle konuşuyoruz
eşim-)canım bozuk paran varmı
ben-)var
oğlum-)anneee çalışan para nasıl olur
allah allaaahh cok tesekkur ederim bi doktoru böyle aydınlattıgınız için gercekten anlamamıstım.bebegım nutuk atıyo aanıyodum bende..ben hep beraber gülelim diye yazmıstım ama...neyse...bol tebessümlü günler dilerim...gülmek güzeldir...
Geyik bölümünde olsaydı, gülerdim söylediğinize, güzel espriymiş.Ama inanın hiç aklıma gelmedi böyle bir niyetle yazmış olabileceğiniz.Dalga geçtiğinizi düşünmüştüm
sezeryanla doğum yaptım. bebeğim 3 haftalık. hamileyken komşunun 3 yaşındaki kızı zülale karnımı sevdirirdim. içerde bebek var diye. zülal dün bebeği görmeye geldi. bizi görünce ilk tepkisi:
"aaa içerde bir tane daha mı vaaar?"
not: içerisi benim koca göbeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?