Arkadaslar bu gune kadar 15 yildir ben cocugum icin katlaniyorum zaten bu katlanma olayi daha oglum karnimdayken basladi ve dogdu 10 yasina geldi hala devam ediyor insanlari anlamak cok zor, onceleri cocuk yok diye kiziyor saniyordum cocuk yaptik bu sefer oglum karnimdayken sorunlar cikti sebebide benim dogumdan korkmam seni cekemem dedi bana, ama ben 15 yildir onu cekiyrum, tek sebebi oglum, ben mutlu buyuk bir ailede buyudum oglumda oyle buyusun istedim durdum, biiyorum kendimi kandirdim mutsuzum ama en azindan oglum mutlu onun gozleri guluyor dersleri basarili ama beni sorarsaniz benim hayat yasam ve eglenme yasam hatta beslenme uyku derslerim zayif yani yasamaya calisiyorum, ama kendimi motive etmek icin suslenip dolasiyorum kol kirilir yen icinde kalir, kan kussam kizilcik serbeti ictim diyenlerdenim belki bu kadarda enayilik diyeceksiniz ama bunlar gercek oglum icin kendimi feda ettim onu uzemedim, anlatmayi cok dusundum ama her seferinde anne neden dedikce sustum, ne olur anne babami cok seviyorum dedikce yuregim kanadi, o uzulmesin ben dayanabildigim kadar yola devam edecegim, ama nerede dayanma gucum biter onu bilemiyorum, ama bende mutlu olmak istiyorum