- 23 Ağustos 2012
- 50.123
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.929
- 898
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Ben beğenmedim fikrinizi. Gençlerin yaşam tecrübesi az. Ben onlara çocuk emanet etmezdim. Çocukların annesinden rica etmeye devam edin veya samimi bir komşunuz varsa ondan rica edin. Hergün olmuyor Nasıl olsa. Bir iki sene sonra da yalnız da kalabilirler. Öğrenci olacaksa da bir akrabanız tanıdığınız biri olsun. Yani ben şahsen çocuklarımı tanımadığım biri ile bırakacağıma annemi çağırırım Nutella yemelerine razı olurum. Siz biraz fazla kendi rahatınızı düşünüyorsunuz gibi geldi bana. O da sizin anneniz. Neden o kadar ısrarla hayatınızın dışında tutmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Benim eski işimin de yurt içi yurt dışı seyahati, akşam ve hafta sonu mesaileri fazlaydı (kamu) ama yine de çocuklu kadınlara inisiyatif tanınıyordu. Günübirlik yakın yerlere gidiyorlardı mesela erken dönecek şekilde. Böyle bir durum sizde de var mı?Herkes gidiyor illere. Kadın-erkek, çocuklu-çocuksuz ayrımı yok.
Benim eski işimin de yurt içi yurt dışı seyahati, akşam ve hafta sonu mesaileri fazlaydı (kamu) ama yine de çocuklu kadınlara inisiyatif tanınıyordu. Günübirlik yakın yerlere gidiyorlardı mesela erken dönecek şekilde. Böyle bir durum sizde de var mı?
Onun dışında saatlerini baştan konuştuğunuz biriyle anlaşabilirsiniz. Sanırım Eskişehir yolu civarındasınız çok öğrenci olur oralarda. Saat konusunda pek sıkıntı yaşayamazsınız ya bir sürü öğrenci part time çalışıyor sonuçta.
Evinizde yabancı birine güvenebiliyorsanız siz bilirsiniz.Üniversiteye giden gençlerden bahsediyoruz, yaşam tecrübesi derken kapıyı açıp, tehlikede olmadıklarından emin olması benim için yeterli.
Arkadaşlarının annelerinin de kendi hayatları ve kendi programları var. 1-2 saat geç çıkmalarda kullanabilirim ama gece kalma işi olmaz. Üstelik 1 değil, 2 çocuk var.
Ben sadece 1 örnek verdim, nutella örneği. Ama başka yaşadıklarımız da var, benim çocuk yetiştirirken asla evimde olmasını istemediğim şeyler. Hepsini tek tek yazamıyorum, ama sadece benim rahatım değil, çocuklarımın yetişmesi ile de ilgili.
Evinizde yabancı birine güvenebiliyorsanız siz bilirsiniz.
neden ısrarla olumsuz örnek veriyorsun.Evinizde yabancı birine güvenebiliyorsanız siz bilirsiniz.
Bu üniversite öğrencisini tanımak için o kadar Zaman harcamayı düşünüyorsanız olur tabii.Yani tanıdığımız kişilerin de tanışmadan önce yabancı olduklarını düşünüyorum ben.
Eşim de yabancı idi, tanıştık, sevdik, güvendik, evlendik.
Ankara'da olsam inanın şu dakika kapınızı çalardım. Öyle de güzel ilgilenirim. Ama eğer yolunuz gezmeye İstanbul'a düşerse çocuklarınızla, onlarla seve seve burada ilgilenirim :)Yani tanıdığımız kişilerin de tanışmadan önce yabancı olduklarını düşünüyorum ben.
Eşim de yabancı idi, tanıştık, sevdik, güvendik, evlendik.
sizi tanımıyorum.Evinizde yabancı birine güvenebiliyorsanız siz bilirsiniz.
Ankara'da olsam inanın şu dakika kapınızı çalardım. Öyle de güzel ilgilenirim. Ama eğer yolunuz gezmeye İstanbul'a düşerse çocuklarınızla, onlarla seve seve burada ilgilenirim :)
Annesi dururken azıcık sıkıntıya katlanıp gözü arkada olmaz diye düşünüyorum. Hem o kadına da bir iyilik yapmış olur. Kadın gelmek İstiyormuş. Öz annesini çağırmaması garip geldi bana. Hiç birimizin annesi mükemmel değil. Elimizden geleni yapmalıyız.neden ısrarla olumsuz örnek veriyorsun.
imkanları kısıtlı bu annenin.
o da bir çare arıyor.
tek başına hem çalışıp hem iki çocuğuna bakıyor.
çocuklarının güvenliğini heralde senden daha fazla düşünüp dert ediyordur değil mi.
size göre "azıcık" sıkıntı olan şey ,kendisi için büyük bir sorun demek ki.çocukların yetiştirilmesinden bahsediyoruz neticede....Annesi dururken azıcık sıkıntıya katlanıp gözü arkada olmaz diye düşünüyorum. Hem o kadına da bir iyilik yapmış olur. Kadın gelmek İstiyormuş. Öz annesini çağırmaması garip geldi bana. Hiç birimizin annesi mükemmel değil. Elimizden geleni yapmalıyız.
annemi çağırmalımıyım diye sormamış farkındaysan.Annesi dururken azıcık sıkıntıya katlanıp gözü arkada olmaz diye düşünüyorum. Hem o kadına da bir iyilik yapmış olur. Kadın gelmek İstiyormuş. Öz annesini çağırmaması garip geldi bana. Hiç birimizin annesi mükemmel değil. Elimizden geleni yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?