- 21 Eylül 2020
- 9
- -10
- 23
-
- Konu Sahibi Semanur Sahin
Atılan iftiraya hemen inanıp boşanma davası açan bir eşiniz varsa bırak boşansın. Sana güvenmemiş 7 yılı, çocuklarını bir çırpıda silmiş.Eşim bana atılan bir iftiraya inandı boşanma davası açtı iki küçük çocuklu yuvamız yıkıldı 7 yıldır evliydik çok mutluyduk ben boşanmak babasız büyütmek istemiyorum çocuklarımı ne yapmam gerekir eşim hiç bir şekilde bana inanmiyor..
Çocuklarımı düşünsüğüm için yoksa umrumda değilSize inanmayan adamı kendinize döndürmeyin lütfen. Biraz gururunuz olsun,onurunuz olsun.
Evet birisi esimi arayip benimle konustu iki yıl demis be instamdan aldigi fotograflari atmis esime benim attigimi düsünüyor esimdeNe iftirası ki ? Namusunuza mı laf ettiler açar mısınız konuyu
Tam anlayamadım. Sizin kendinizde olan fotoğraflar bir başkası tarafından eşinize gönderiliyor ve gönderen kişi bunu sizin ona mi gönderdiğinizi söylüyor?Evet birisi esimi arayip benimle konustu iki yıl demis be instamdan aldigi fotograflari atmis esime benim attigimi düsünüyor esimde
Evet ve benimle konustu iki yıl yalanini söylemis esim inandi ben öyle birseu yok yalam iftira diye anlatmaya calissamda anlamiyor sadece o arayan kisiye inaniyorTam anlayamadım. Sizin kendinizde olan fotoğraflar bir başkası tarafından eşinize gönderiliyor ve gönderen kişi bunu sizin ona mi gönderdiğinizi söylüyor?
Eğer siz kendinizi kanıtlamak istiyorsanız gidin karakola şikayetçi olun o hesap ile ilgili. Bana sorarsanız eşiniz ya kör cahil( o fotoğraflar eğer sizin Instagram hesabınızda varsa ve oradan alındıysa görmüyor mu?) ya da sizden boşanmak için bahane arıyor. Öyle bir adamı bırakın ne hali varsa görsün bence. Ekonomik özgürlüğünüz var mı?Evet ve benimle konustu iki yıl yalanini söylemis esim inandi ben öyle birseu yok yalam iftira diye anlatmaya calissamda anlamiyor sadece o arayan kisiye inaniyor
Ekonomi yönünden hic bir sıkıntım olmaz sadece babasız cpcuk büyütmek istemiyorumEğer siz kendinizi kanıtlamak istiyorsanız gidin karakola şikayetçi olun o hesap ile ilgili. Bana sorarsanız eşiniz ya kör cahil( o fotoğraflar eğer sizin Instagram hesabınızda varsa ve oradan alındıysa görmüyor mu?) ya da sizden boşanmak için bahane arıyor. Öyle bir adamı bırakın ne hali varsa görsün bence. Ekonomik özgürlüğünüz var mı?
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. İlla anne ve babasıyla aynı çatı altında büyüyen çocuk mutlu olacak diye bir kaide yok.Ekonomi yönünden hic bir sıkıntım olmaz sadece babasız cpcuk büyütmek istemiyorum
Ben öyle birseu olmadığını kanıtlayığ ispatlayacağımı söyledim öyle birşey olmadığını ispatlasan bile birkere bitti dediEğer siz kendinizi kanıtlamak istiyorsanız gidin karakola şikayetçi olun o hesap ile ilgili. Bana sorarsanız eşiniz ya kör cahil( o fotoğraflar eğer sizin Instagram hesabınızda varsa ve oradan alındıysa görmüyor mu?) ya da sizden boşanmak için bahane arıyor. Öyle bir adamı bırakın ne hali varsa görsün bence. Ekonomik özgürlüğünüz var mı?
Adam zaten boşanmaya yer arıyor baksana lafa. Arayan kişiyi bile kendi ayarlatmış olabilir size leke sürmek için. Çok mu kötücül düşündüm bilmiyorum ama eşiniz bana göre normal değil bu cümleden sonra.Ben öyle birseu olmadığını kanıtlayığ ispatlayacağımı söyledim öyle birşey olmadığını ispatlasan bile birkere bitti dedi
konu nedir özel degil ise ?Eşim bana atılan bir iftiraya inandı boşanma davası açtı iki küçük çocuklu yuvamız yıkıldı 7 yıldır evliydik çok mutluyduk ben boşanmak babasız büyütmek istemiyorum çocuklarımı ne yapmam gerekir eşim hiç bir şekilde bana inanmiyor..
Çocuklarınızı düşünüyorsunuz gibi geliyor ama öyle değil.Çocuklarımı düşünsüğüm için yoksa umrumda değil
Ben öyle birseu olmadığını kanıtlayığ ispatlayacağımı söyledim öyle birşey olmadığını ispatlasan bile birkere bitti dedi
kendinizi ıspatlamak için karakola gidin ve arayan numaranın seceresini bulun şikayet edin yüzleştir beni diyin... vs vs lakin eşiniz sanki bahaneye bakıyor gibiEşim bana atılan bir iftiraya inandı boşanma davası açtı iki küçük çocuklu yuvamız yıkıldı 7 yıldır evliydik çok mutluyduk ben boşanmak babasız büyütmek istemiyorum çocuklarımı ne yapmam gerekir eşim hiç bir şekilde bana inanmiyor..
Nasıl açtı davayı, neye ve hangi delillere dayanarak?Eşim bana atılan bir iftiraya inandı boşanma davası açtı iki küçük çocuklu yuvamız yıkıldı 7 yıldır evliydik çok mutluyduk ben boşanmak babasız büyütmek istemiyorum çocuklarımı ne yapmam gerekir eşim hiç bir şekilde bana inanmiyor..