- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Yani toplu yaşanan binalarda bunlar olağan şeyler, alışamıyorsa müstakil eve çıksın komsun canım.Komşum 2 senedir alışamadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani toplu yaşanan binalarda bunlar olağan şeyler, alışamıyorsa müstakil eve çıksın komsun canım.Komşum 2 senedir alışamadı.
Önerilere bakılırsa çocuklular çıkmalıymış ozaman küçük çocuklular olarak biz de çocuksuzları ya da çocuğu büyük olanları en üst katta oturmaya davet edelimYani toplu yaşanan binalarda bunlar olağan şeyler, alışamıyorsa müstakil eve çıksın komsun canım.
Büyük ana okuluna gidiyor.sizin bir suçunuz yok, çocuklarınız okula gidiyor mu
çocuklar biblo gibi bir yere koyunca durmuyor
benim 1 tane olmasında rağmen koltuk tepelerinden aşağı inmiyor
komşunuzun eşi normal bir işte çalışıyor olsaydı hiç sorun olmazdı
yani sorun komşunuzun işinin normal çalışma saatlerinde olmaması
bunu güzel bir dille komşunuza anlatırsanız, sorunun onlardan kaynaklandığını söylerseniz, bu durumu da onlar çözsün
yatak odalarını mı değiştirirler ne yaparlar kendileri bilir,
size de 3 çocukla kolay gelsin :)
Eşim ikna olsa ben çıkacağım. En azından dur sus demekten kurtulurum.Yani toplu yaşanan binalarda bunlar olağan şeyler, alışamıyorsa müstakil eve çıksın komsun canım.
Yani.Önerilere bakılırsa çocuklular çıkmalıymış ozaman küçük çocuklular olarak biz de çocuksuzları ya da çocuğu büyük olanları en üst katta oturmaya davet edelim
Bir de değil bence, zemin kat olmalı.Benim cevremde 2 3 cocuklular genelde 1.kat aliyorlar ve ya kiraliyorlar ozellikle buna dikkat ediliyor cok mantikli cocuk bunlar durduramazsin illaki gurultu olur
Geçici birşey o devamlı gürültüyü yaşayan bilir.Adam kendi çaba harcayacak önce. Paşazade kulak tıkacı sevmiyormuş. Bütün şehre “şşş sessiz” diyemeyiz.
Benim üst katımda 3 haftadır tadilat var. Evde durulmuyor, bebeğim var. Ne yapayım, çıkıp demirleri sessiz kesin mi diyeyim?
Zemin katın rutubeti de çocukları fena etkiliyor ama onu napalım? Tek tarafın fedakarlığıyla olacak şey değil.Bir de değil bence, zemin kat olmalı.
Ben 1 sene ev aradım, zemin kat istediğim gibi ev bulana kadar, bu tarz şeyler yaşamamak için.
Kalıcı gürültüyü de yaşadım. Önceki evimde komşumun çocuğu engelliydi. Bedeni yetişkin ama aklı 5 yaşında. Ne yapsın bağlasın mı çocuğu?Geçici birşey o devamlı gürültüyü yaşayan bilir.
Bizde öyle bir sorun yok şükür, her zemin kat rutubetli mi bilmiyorum..Zemin katın rutubeti de çocukları fena etkiliyor ama onu napalım? Tek tarafın fedakarlığıyla olacak şey değil.
İmkanınız varsa hiç durmayın gerçekten büyük rahatlık.Eşim ikna olsa ben çıkacağım. En azından dur sus demekten kurtulurum.
Valla hayatım ben öyle önerilerde bulunan arkadaşlarımızı bir de ilerde çocukları olduğunda görmek isterimÖnerilere bakılırsa çocuklular çıkmalıymış ozaman küçük çocuklular olarak biz de çocuksuzları ya da çocuğu büyük olanları en üst katta oturmaya davet edelim
tabiki uyusun ama normal saatlerdeBüyük ana okuluna gidiyor.
Diğerleri evde.
Ben de aynılarını söyledim ama dinlemiyor kadın. Kocası uyusun yeter ki.
Sizin cıkmanızı gerektirecek bir durum söz konusu degil ki ama. Siz normal hayatı olan insanlarsınız gece uyuyup gündüz uyumayan. Çok rahatsız oluyorlarsa onlar çıkacak. Siz çıktıktan sonra yine çocuklu bir aile gelebilir ayrıca. İsi kolay degil gece calısmak cok zor tabi ki ama sizin de elinizden bu kadarı gelir. O zaman onlar çıkacaği ev icin detaylı arama yapacak altında üstünde çocuklu daire tercih etmeyecek.Eşim ikna olsa ben çıkacağım. En azından dur sus demekten kurtulurum.
Komşu da bazen tavana vuruyor. Ben de bazen parkeye mi vursam?İstedikleri hiç mantıklı değil. Pek çok evde gece uyunur, gündüz çalışılır. Siz değil başka biri olsa da aynı sıkıntıyı yaşayacaklardı. Küçücük çocukları da sürekli süs, oynama, ses yapma diye kontrol edemezsiniz. En mantıklısı onların taşınması. Baktınız iyice bunalıyorlar çirkefe bağlayın siz de.
Benim de psikopat bir alt komşum var. Evde sürekli kavga kıyamet. Çocukları yetişkin ama televizyon sesi, kavga gürültü sesi eksik olmuyor. Biz odaları onlarla aynı şekilde kullanmıyoruz. Böyle olunca da abartılı olmadığı sürece iki dairenin sesi birbirine pek denk gelmez. Kızım 2 yaşındaydı ağlama başlayınca aşağıdan duvar yumruklamaya başladılar. Bir de ineğe bağırır gibi "hooo hooo" diyorlar. Hadi tatsızlık olmasın dedik ses etmedik. Ki bu dönem işim sebebiyle haftanın yarısı da şehir dışındayız. En son biz şehir dışından döndük, yarim saat geçmeden kapıda polis. Evde tadilat yapılıp yapılmadığını sordular. Tikirtilarimiz illa ki gitmiştir ama gürültü asla yapmadık. Bu bende son damla oldu artık. Bir-kac gün sonra yatıyorum, gecenin bi yarısı bunların sesine uyandım. Aldım terliği elime hem parkelere vuruyorum hem de ağzıma ne gelirse sayıyorum. Bu son oldu işte. Ondan sonra da her gürültü sesi geldiğinde indirdim tepelerine. Bir daha gıkları çıkmadı bana. Ha sorsanız hala evlerinde kavga kıyamet ses geliyor ama bana bulaşmadıkça ben de sorun etmiyorum. Yani iyilik olsun, sorun yaşamayalım dedikçe tepenize çıkarlar.
Kulak tıkacı taksa sorun kalmayacak ama takmıyor.tabiki uyusun ama normal saatlerde
tabi bu devirde iş bulmak da zor ama
siz kendinizi fazla üzmeyin, yapacak birşey yok hem normal yaşam standartlarına uymayan onlar hemde sorun çıkaran onlar
İnşallah en kısa zamanda taşınırlar. Ramazan'da duam bu.Sizin cıkmanızı gerektirecek bir durum söz konusu degil ki ama. Siz normal hayatı olan insanlarsınız gece uyuyup gündüz uyumayan. Çok rahatsız oluyorlarsa onlar çıkacak. Siz çıktıktan sonra yine çocuklu bir aile gelebilir ayrıca. İsi kolay degil gece calısmak cok zor tabi ki ama sizin de elinizden bu kadarı gelir. O zaman onlar çıkacaği ev icin detaylı arama yapacak altında üstünde çocuklu daire tercih etmeyecek.
Sessiz olanlardan alsın hediye etsin sanaKulak tıkacı taksa sorun kalmayacak ama takmıyor.
Sahi aklıma geldi. Geçen gün 14-15 gibi evi süpürüyordum. Balkondan diyor ki süpürgen çok ses yapıyor sürterken.
Ne yapayım havluya mı sarayım dedim.
Hık mık etti girdi içeri.
Vurun bence. Normalde asla böyle bir şeyi tasvip etmem, yapmam da ama laftan anlamıyorsa ve kendi dili buysa siz de aynı şekilde karşılık verin. St katta olan sizsiniz sonuçta. Annemlerin alt komşusu polisti. Bir gün çalışır bir gün dinlenirdi. Onun dinlendiği günlerde annem süpürge bile tutmazdı inanın. Bir annem bir de babam ne gürültü yapacak zaten. Yeğenler gittiğinde de çocukları uyarırdı ses yapmasınlar diye. Ya da bahçeye indirir orada oynatırdı. Ama komsumuzla aramız çok iyiydi. Can yoldaşı gibi olmuşlardı ve onlar da hiç gürültü yapmazdı. Her şey karsilikliydi yani. Sizde böyle bir durum yok. Aynı benim alt komşum gibi "istediğim sesi çıkarayım herkes beni çeksin ama ben kimseyi cekmeyim" mantığı olmaz.Komşu da bazen tavana vuruyor. Ben de bazen parkeye mi vursam?