• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarım ve alt kat komşu

Bizde gurultuye cok duyarli bir aileyiz ama gunduz vakti yapilan hicbir gurultuye ses cikarmam
Hele cocuk varsa gunduz gurultu cok normaldir
Gece ayri bir mevzu , 9 dan sonra yapilan surekli gurultu olursa komsuyla papaz olurum ki olmuslugum var
Sadece adamin uyudugu odaya girmelerini engelleyin cocuklarinizin ama komsunuz haksiz altta kalmayin birsey derse

Siz bilirsinuz kimin ne şartlarda çalıştığını iş bulup bulamadığını Allah bilir gündüz işi bulsa geceye gitmez zaten.. neyse iyi akşamlar
Adam kendi çaba harcayacak önce. Paşazade kulak tıkacı sevmiyormuş. Bütün şehre “şşş sessiz” diyemeyiz.

Benim üst katımda 3 haftadır tadilat var. Evde durulmuyor, bebeğim var. Ne yapayım, çıkıp demirleri sessiz kesin mi diyeyim?

Bizde gurultuye cok duyarli bir aileyiz ama gunduz vakti yapilan hicbir gurultuye ses cikarmam
Hele cocuk varsa gunduz gurultu cok normaldir
Gece ayri bir mevzu , 9 dan sonra yapilan surekli gurultu olursa komsuyla papaz olurum ki olmuslugum var
Sadece adamin uyudugu odaya girmelerini engelleyin cocuklarinizin ama komsunuz haksiz altta kalmayin birsey derse
Komşuyuz birbirimizi idare edelim istedim ama olmadı.
Burdan sonra hiiç anlayışlı olmayacağım.
Kusura ister baksın ister bakmasın.

Benim de üst komşum sizin gibi
Kulak tıkacı kullanıyorum
Şimdi Doğum iznindeyim ve sıkıntılı geçiyor 3 aydır
Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum
Gündüz uyuyayım desem kendi evimde bir gram uykum yok

Oyun sessiz de oynanır
Ya da düzenli ses olmak zorunda değil

Çocuktur bu yapacak diye birşeyde Yok
Buna katılmıyorum
Biz cocukkken hep komşular rahatsız olur mantıcında büyütüldük
Kapıyı yavaş kapa
Sandalyeyi çekme
TV sesini cok açma
Şimdilerde her ailede çocuk bu mantığını kavrayamıyorum
Herkes binbir zorlukla aldığı evinde sakinlik ister
Madem gürültü yapılacaksa
Müstakil eve çıkın
Ortak yaşam alanlarında düzenli gürültü hoş değil çünkü
Siz rahat edeceksiniz diye komşular mi rahatsız olacak
Arada olur ama düzenli ses rahatsız olani yıpratır
Bu mesajı kaydedin, 2 sene sonra acı bir gülümsemeyle bakarsınız. Hatta çok değil 3 hafta sonra gece çığlık kıyamet sebepsiz ağlayınca süpersonik sessizleştirme tekniği kullanırsınız :KK45:

Benim çocuklarım çok ses yapıyor ne yapıyorsam engel olamıyorum bazen. Alt kat komşum henüz hiç şikayet etmedi ama ederse de bişey diyemem kendisine haklı çünkü.

Benim de üst komşum sizin gibi
Kulak tıkacı kullanıyorum
Şimdi Doğum iznindeyim ve sıkıntılı geçiyor 3 aydır
Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum
Gündüz uyuyayım desem kendi evimde bir gram uykum yok

Oyun sessiz de oynanır
Ya da düzenli ses olmak zorunda değil

Çocuktur bu yapacak diye birşeyde Yok
Buna katılmıyorum
Biz cocukkken hep komşular rahatsız olur mantıcında büyütüldük
Kapıyı yavaş kapa
Sandalyeyi çekme
TV sesini cok açma
Şimdilerde her ailede çocuk bu mantığını kavrayamıyorum
Herkes binbir zorlukla aldığı evinde sakinlik ister
Madem gürültü yapılacaksa
Müstakil eve çıkın
Ortak yaşam alanlarında düzenli gürültü hoş değil çünkü
Siz rahat edeceksiniz diye komşular mi rahatsız olacak
Arada olur ama düzenli ses rahatsız olani yıpratır
Iyi de makul duzeyde ses cıkarıyor cocuklar diyor.. evi basina yıkmıyorlardır.
Eğer c9k rahatsız oluyorsa kendisi cikacak baska eve cunku gece gurultu yapan kendileri günduz uyuması gerekende kendileri yani dogaya aykırı davranan ve aslında gürultu yapilmamasi gereken saatte gurultu yapan onlar..
Gunduz sesi isigi kimse engelleyemez çok cok buyuk bir gurultu yapmadiklari surece sikayet bile etseler sonuc alamazlar ama konu sahibi gece sesten rahatsiz oluyorum cocuklarim uyaniyor dese işlem yapılır..

Iyi de makul duzeyde ses cıkarıyor cocuklar diyor.. evi basina yıkmıyorlardır.
Eğer c9k rahatsız oluyorsa kendisi cikacak baska eve cunku gece gurultu yapan kendileri günduz uyuması gerekende kendileri yani dogaya aykırı davranan ve aslında gürultu yapilmamasi gereken saatte gurultu yapan onlar..
Gunduz sesi isigi kimse engelleyemez çok cok buyuk bir gurultu yapmadiklari surece sikayet bile etseler sonuc alamazlar ama konu sahibi gece sesten rahatsiz oluyorum cocuklarim uyaniyor dese işlem yapılır..
Gıcıklık yapıp gece ses yaptıklarında kapıya polis getirtmek lazım ama.

Neden susturmuyorsunuz?
Çok küçükler büyüğü 2 buçuk yaşında. Bazen gerçekten tükeniyorum. Sürekli ilgileniyorum oyun oynatıyorum ama nafile. Gündüzleri rahatsız etmemek için parka çıkarıyorum ama akşamları oyun oynarken mutlaka ses yapıyorlar. Buna bir çözüm yok maalesef.

Eğer uzatırsa, laftan anlamazsa git şikayet et diyeceğim.
Aynen ne yaapcaksin cocuklar tabi ki ses cikaracaklar benimde var bir tane oglum eminim asagiya ses gidiyordur cocuk bu bir kerede alt komsum cok ses var demedi allah razi olsun ki kendisi haftada 4 gun gece nobeti tutuyor.
Ust kat komsumunda cocugu var surekli sesler geliyor ama bir kezde gidip agzimi acmadim acmam da cocuk bu tabi ki oluyor zaman zaman ses.
Benimde gunduz uyumamak isteyip uyuyamadigim cok zor zamanlarim oldu ne yapayim simdi caddeye cikip trafigi mi durdurucam..dısarda oynayan cocuklara susun deyip bagirayim mi??

Çok küçükler büyüğü 2 buçuk yaşında. Bazen gerçekten tükeniyorum. Sürekli ilgileniyorum oyun oynatıyorum ama nafile. Gündüzleri rahatsız etmemek için parka çıkarıyorum ama akşamları oyun oynarken mutlaka ses yapıyorlar. Buna bir çözüm yok maalesef.
Maalesef öyle.
Çocuğu bırakın. Ev işi yaparken bile bir sürü ses çıkıyor.

Aynen ne yaapcaksin cocuklar tabi ki ses cikaracaklar benimde var bir tane oglum eminim asagiya ses gidiyordur cocuk bu bir kerede alt komsum cok ses var demedi allah razi olsun ki kendisi haftada 4 gun gece nobeti tutuyor.
Ust kat komsumunda cocugu var surekli sesler geliyor ama bir kezde gidip agzimi acmadim acmam da cocuk bu tabi ki oluyor zaman zaman ses.
Benimde gunduz uyumamak isteyip uyuyamadigim cok zor zamanlarim oldu ne yapayim simdi caddeye cikip trafigi mi durdurucam..dısarda oynayan cocuklara susun deyip bagirayim mi??
Yapacak birşey yok. İş saatleri bu şekildeyse etrafını kendine uydurmayı bekleyemez. Kulaklık takıp uyusun. İki küçük çocuğa gündüz vakti de dur yapma etme denilir mi yani.
Niyeti geçinmemek sanırım. Artık öyle düşünüyorum.
Kocasının rahatı için tüm dünya sessiz olmalı.

Maalesef öyle.
Çocuğu bırakın. Ev işi yaparken bile bir sürü ses çıkıyor.
Mesela benim üst kattakinin çocukları haftaiçi haftasonu hep 7 de kalkıyorlar sanki üstümüzde kazı çalışması yapılır gibi ses olur ben de ona hiç bişey demedim bu güne kadar. Çocuk olan her evde olabilecek şeyler bunlar. Kımse istemez ki çocukları insanları rahatsız etsin. Alıştım artık ben duymuyorum ;)

Mesela benim üst kattakinin çocukları haftaiçi haftasonu hep 7 de kalkıyorlar sanki üstümüzde kazı çalışması yapılır gibi ses olur ben de ona hiç bişey demedim bu güne kadar. Çocuk olan her evde olabilecek şeyler bunlar. Kımse istemez ki çocukları insanları rahatsız etsin. Alıştım artık ben duymuyorum ;)
Komşum 2 senedir alışamadı.

sizin bir suçunuz yok, çocuklarınız okula gidiyor mu
çocuklar biblo gibi bir yere koyunca durmuyor
benim 1 tane olmasında rağmen koltuk tepelerinden aşağı inmiyor
komşunuzun eşi normal bir işte çalışıyor olsaydı hiç sorun olmazdı
yani sorun komşunuzun işinin normal çalışma saatlerinde olmaması
bunu güzel bir dille komşunuza anlatırsanız, sorunun onlardan kaynaklandığını söylerseniz, bu durumu da onlar çözsün
yatak odalarını mı değiştirirler ne yaparlar kendileri bilir,
size de 3 çocukla kolay gelsin :)

Back