- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam kendi çaba harcayacak önce. Paşazade kulak tıkacı sevmiyormuş. Bütün şehre “şşş sessiz” diyemeyiz.Siz bilirsinuz kimin ne şartlarda çalıştığını iş bulup bulamadığını Allah bilir gündüz işi bulsa geceye gitmez zaten.. neyse iyi akşamlar
Komşuyuz birbirimizi idare edelim istedim ama olmadı.Bizde gurultuye cok duyarli bir aileyiz ama gunduz vakti yapilan hicbir gurultuye ses cikarmam
Hele cocuk varsa gunduz gurultu cok normaldir
Gece ayri bir mevzu , 9 dan sonra yapilan surekli gurultu olursa komsuyla papaz olurum ki olmuslugum var
Sadece adamin uyudugu odaya girmelerini engelleyin cocuklarinizin ama komsunuz haksiz altta kalmayin birsey derse
Bu mesajı kaydedin, 2 sene sonra acı bir gülümsemeyle bakarsınız. Hatta çok değil 3 hafta sonra gece çığlık kıyamet sebepsiz ağlayınca süpersonik sessizleştirme tekniği kullanırsınızBenim de üst komşum sizin gibi
Kulak tıkacı kullanıyorum
Şimdi Doğum iznindeyim ve sıkıntılı geçiyor 3 aydır
Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum
Gündüz uyuyayım desem kendi evimde bir gram uykum yok
Oyun sessiz de oynanır
Ya da düzenli ses olmak zorunda değil
Çocuktur bu yapacak diye birşeyde Yok
Buna katılmıyorum
Biz cocukkken hep komşular rahatsız olur mantıcında büyütüldük
Kapıyı yavaş kapa
Sandalyeyi çekme
TV sesini cok açma
Şimdilerde her ailede çocuk bu mantığını kavrayamıyorum
Herkes binbir zorlukla aldığı evinde sakinlik ister
Madem gürültü yapılacaksa
Müstakil eve çıkın
Ortak yaşam alanlarında düzenli gürültü hoş değil çünkü
Siz rahat edeceksiniz diye komşular mi rahatsız olacak
Arada olur ama düzenli ses rahatsız olani yıpratır
Polis çağır de bir dahakine. “Bu insanlar öğlenin 12’sinde ses yapıyorlar” desinler.Komşuyuz birbirimizi idare edelim istedim ama olmadı.
Burdan sonra hiiç anlayışlı olmayacağım.
Kusura ister baksın ister bakmasın.
Iyi de makul duzeyde ses cıkarıyor cocuklar diyor.. evi basina yıkmıyorlardır.Benim de üst komşum sizin gibi
Kulak tıkacı kullanıyorum
Şimdi Doğum iznindeyim ve sıkıntılı geçiyor 3 aydır
Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum
Gündüz uyuyayım desem kendi evimde bir gram uykum yok
Oyun sessiz de oynanır
Ya da düzenli ses olmak zorunda değil
Çocuktur bu yapacak diye birşeyde Yok
Buna katılmıyorum
Biz cocukkken hep komşular rahatsız olur mantıcında büyütüldük
Kapıyı yavaş kapa
Sandalyeyi çekme
TV sesini cok açma
Şimdilerde her ailede çocuk bu mantığını kavrayamıyorum
Herkes binbir zorlukla aldığı evinde sakinlik ister
Madem gürültü yapılacaksa
Müstakil eve çıkın
Ortak yaşam alanlarında düzenli gürültü hoş değil çünkü
Siz rahat edeceksiniz diye komşular mi rahatsız olacak
Arada olur ama düzenli ses rahatsız olani yıpratır
Eğer uzatırsa, laftan anlamazsa git şikayet et diyeceğim.Polis çağır de bir dahakine. “Bu insanlar öğlenin 12’sinde ses yapıyorlar” desinler.
Neden susturmuyorsunuz?Benim çocuklarım çok ses yapıyor ne yapıyorsam engel olamıyorum bazen. Alt kat komşum henüz hiç şikayet etmedi ama ederse de bişey diyemem kendisine haklı çünkü.
Gıcıklık yapıp gece ses yaptıklarında kapıya polis getirtmek lazım ama.Iyi de makul duzeyde ses cıkarıyor cocuklar diyor.. evi basina yıkmıyorlardır.
Eğer c9k rahatsız oluyorsa kendisi cikacak baska eve cunku gece gurultu yapan kendileri günduz uyuması gerekende kendileri yani dogaya aykırı davranan ve aslında gürultu yapilmamasi gereken saatte gurultu yapan onlar..
Gunduz sesi isigi kimse engelleyemez çok cok buyuk bir gurultu yapmadiklari surece sikayet bile etseler sonuc alamazlar ama konu sahibi gece sesten rahatsiz oluyorum cocuklarim uyaniyor dese işlem yapılır..
Çok küçükler büyüğü 2 buçuk yaşında. Bazen gerçekten tükeniyorum. Sürekli ilgileniyorum oyun oynatıyorum ama nafile. Gündüzleri rahatsız etmemek için parka çıkarıyorum ama akşamları oyun oynarken mutlaka ses yapıyorlar. Buna bir çözüm yok maalesef.Neden susturmuyorsunuz?
Aynen ne yaapcaksin cocuklar tabi ki ses cikaracaklar benimde var bir tane oglum eminim asagiya ses gidiyordur cocuk bu bir kerede alt komsum cok ses var demedi allah razi olsun ki kendisi haftada 4 gun gece nobeti tutuyor.Eğer uzatırsa, laftan anlamazsa git şikayet et diyeceğim.
Aynısını diyecektim ,bebeği henüz 3 aylıkmışBu mesajı kaydedin, 2 sene sonra acı bir gülümsemeyle bakarsınız. Hatta çok değil 3 hafta sonra gece çığlık kıyamet sebepsiz ağlayınca süpersonik sessizleştirme tekniği kullanırsınız
Maalesef öyle.Çok küçükler büyüğü 2 buçuk yaşında. Bazen gerçekten tükeniyorum. Sürekli ilgileniyorum oyun oynatıyorum ama nafile. Gündüzleri rahatsız etmemek için parka çıkarıyorum ama akşamları oyun oynarken mutlaka ses yapıyorlar. Buna bir çözüm yok maalesef.
Aynen ne yaapcaksin cocuklar tabi ki ses cikaracaklar benimde var bir tane oglum eminim asagiya ses gidiyordur cocuk bu bir kerede alt komsum cok ses var demedi allah razi olsun ki kendisi haftada 4 gun gece nobeti tutuyor.
Ust kat komsumunda cocugu var surekli sesler geliyor ama bir kezde gidip agzimi acmadim acmam da cocuk bu tabi ki oluyor zaman zaman ses.
Benimde gunduz uyumamak isteyip uyuyamadigim cok zor zamanlarim oldu ne yapayim simdi caddeye cikip trafigi mi durdurucam..dısarda oynayan cocuklara susun deyip bagirayim mi??
Niyeti geçinmemek sanırım. Artık öyle düşünüyorum.Yapacak birşey yok. İş saatleri bu şekildeyse etrafını kendine uydurmayı bekleyemez. Kulaklık takıp uyusun. İki küçük çocuğa gündüz vakti de dur yapma etme denilir mi yani.
Mesela benim üst kattakinin çocukları haftaiçi haftasonu hep 7 de kalkıyorlar sanki üstümüzde kazı çalışması yapılır gibi ses olur ben de ona hiç bişey demedim bu güne kadar. Çocuk olan her evde olabilecek şeyler bunlar. Kımse istemez ki çocukları insanları rahatsız etsin. Alıştım artık ben duymuyorumMaalesef öyle.
Çocuğu bırakın. Ev işi yaparken bile bir sürü ses çıkıyor.
Komşum 2 senedir alışamadı.Mesela benim üst kattakinin çocukları haftaiçi haftasonu hep 7 de kalkıyorlar sanki üstümüzde kazı çalışması yapılır gibi ses olur ben de ona hiç bişey demedim bu güne kadar. Çocuk olan her evde olabilecek şeyler bunlar. Kımse istemez ki çocukları insanları rahatsız etsin. Alıştım artık ben duymuyorum