- Konu Sahibi Anlayann muczsx
Aynısından bizde de var. Çocuğum yürüyomuş bazen de koşuyomuş bunu dert etmişler. He bi de bizim kattan 2 kat alt dairenin banyosuna su akıyomuş bu nasıl oluyorsa bizim altımızdaki "hayır benim evden su akmaz" diyip topu bize attı. 5. Kattan 3. Kata su akıyomuş yani ama 4. Katı pas geçiyormuş nasıl olabilir.İyi günler herkese.Uzun zamandır buraya ugramiyordum ama bu kez benim bir derdim var.Derdim başlıktan da anlayacağınız üzere alt komşu.Bulundugum yer kendi evim ama iş dolayısıyla uzun süredir başka sehirdeydik buraya yeni taşındık sayılır 6 ay bile olmadı.Önceden burada sekiz ay kadar oturup başka şehre gitmiştik o zaman bir tane çocuğum vardı ve iki yaşında küçük bir kız çok da haşere değildir ama oyun oynardı yürüme arkadaşı vs kullanınca hemen alttaki yukarı çıkıp bir çocuğun var nasıl bu kadar ses yapabiliyor siniz diye uyarirdi.Neyse uzun süre sonra kiradan kurtulduk diye evimize geldik bu arada ikinci kızim oldu o da şimdi 2 yaşında.Geldigimizden beri sürekli yönetici vasıtasıyla veya eşiyle şikayet yolluyorlar kadın ve adam.Bir kez yolda karşılaştık.Sizden çok muzdaribiz çalışıyoruz dinlenmek istiyoruz akşamları çok ses oluyor dedi.Ancak ben çocuklarımı en gec 9 da yatırmış olurum kendim de ders çalışıyorum öyle akşam hele de gece çocuk dolanmaz bizim evde ortalıkta.Kadin da eve 6 da geliyor arada iki buçuk üç saat bir süre var biz sekiz buçukta uykuya hazırlık kısmına geçiyoruz ve çocuklarımin sesi oyun gülme sesi yani normal bir çocuğun yaşayacağı evre bunlar yaşları küçük engel olamıyorum daha fazla.Yurume sesimden bile rahatsız oluyor.Dun öğlen 11 de kapıya kızı geldi ben cocuklara çizgi film izletiyordum bir basketbol topu vurma sesi geliyor uyandım dedi sizden mi geliyor dedi.Ben de bakabilirsiniz içerde çizgi film izliyorlar bizden gelmiyor ve. Ben duydum dedim o takirtiyi.Ustten geliyordu ses.Oraya sorun isterseniz dedim.
Bunu dememle aşağıdan bir bağırış sesi geldi Yeter artık bıktık sizden olmaz olsun sizin gibi insanlar ne haktan anliyorsunuz ne insanlıktan yukarıdan falan gelmiyor sizden geliyor dedi ve insanlar komşularını nasıl öldürüyor anladım dedi.Daha bir sürü şey söyledi hatırlamıyorum öldürme sözünde kalakaldim.Beynimden aşağı kaynar su döküldü öyle şok oldum ki Bir bakar mısınız dedim dinlemeden anlamadan bağırmaya hakkınız yok benim uygun olmayan saatte hiç bir gürültüm olmadı akşam dokuzda yatar benim çocuklarım dedim bu kadarına dayanamiyorsaniz apartmanda oturmayın dedim.Haftasonu yasakları olduğunda evdeydik çocuklar sıkılıyor gürültü olmuş olabilir ama benim elimde olan bir şey değil bunlar 0-6yas grubu iki çocuk.O kadar tahammülsüz merhametsiz birisi ki.ne yapayım bilmiyorum dün bütün gün basım ağrıdı eşime söyledim zaten o da haberdar aşağıdan baş bas bağırıyor kadın daha yeni taşındım canıma yetti kadın.Evde sınav çalışıyorum atanacağım inşallah her şey yolunda gider de iki üç senelik de olsa kurtulurum bu psikolojik şiddetten.Yoneticiye söyledim konuşurum ben dedi ama ne yapmamı önerirsiniz çok moralim bozuk altı aydır huzurum yok çocuklara mecburen TV açıyorum hep?
Çocuğum 2.5 yaşında, öyle sürekli gürültü yapmaz zaten tüm gün kreşe gidiyor. Çocuğu diyo zapt edin tutun, otursun boyama yapsın.
bi gün gündüz ben evdeydim eşim yoktu alttaki amca geldi karşı daire tadilatta ama hesabı bana soruyo ustalar mı var sizde çok gürültü geliyor diyo öğlen saati. Ben de karşı daire o dedim. Ama gündüz kapımıza dayanan adamı duyunca ve gene çocuğu da şikayet etmelerine tahammül edemeyince Eşim en son çıldırdı artık. gitti kapılarına bundan sonra bu evde at koşturucam hadi bakalım gürültü asıl nasıl oluyomuş görün asla bi daha kapıma gelmeyin polis çağırın dedi.
Yarım saat bağırış çağırış kavga ettiler. Sonra şikayeti kesti aşağıdakiler.
Bana kalsa ben sesimi çıkaramaz huzursuz olurdum ama böyle insanlar nezaketten anlamıyor. Anlayışsız davranıyorlar, böyle kavga gürültü istiyorlar