Kesinlikle katılıyorum. Ben burda konu açmıştım eltim çocuğumu benden izin almadan çocuk öpülmesini sevmiyor dediğim halde şap diye öpüyor, sinir oluyorum diye konu açmıştım, burda herkes üzerime saldırdı öpsün ne varmış öyle dediler. Sigara kokulu öpemez asla istemiyorum işte. 1 buçuk yaşında oğlu var, karnı burnunda hamile, sanki hiç çocuk görmemiş gibi 2 yaşındaki oğlumu şap diye öptü kaç kez eltim, bende bıktım ya. Rahat bırakın şu çocukları ya, kendi çocuklarınızı sevin öpün.Ben yabancıların kızımı öpmesine kesinlikle karşıyım artık bize yaklaşan bir yabancı gördüm mü baştan peşin peşin sakın öpmeyin diyorum (elin adamı kadını ya da elin kızı oğlu bir daha nerde göreceğiz kırılırsa kırılsın umrumda değil)
Hele bir mekana gittiğimizde garson Ya da kasiyer Ya da Ne bileyim bir çalışan öperse filan dünyanın lafını ediyorum Zaten öpmeden önce genelde elimle müdahale ediyorum ben başarıyorum Da babamın kucağındaysa filan o hayır diyemiyor o zaman babamı da garsonu Da bir güzel haşlıyorum resmen
Çünkü artık bıktım çünkü gelen geçen çocuğumu elliyor bir yerde rahatça oturamıyoruz çocuğu ağlatıyorlar sizi anlıyorum çünkü gelem geçen o kadar çok kişi çocuğa dokunuyor ua da öpmeye kalkıyor Ki artık bıkıyorsun
Kucağına alma diyorum alıyor yahu yerinde uslu uslu oturan çocuğu alma kucağına ben bilmiyor muyum kucakta gezdirmeyi ?
Ya da yemek yiyor çocuk dokunmasana bir rahat ver yahu
Şu bebeklere ve çocuklara bir rahat verin
Ayrıca fotoğraf çekmek ne münasebet ? Olmaz öyle şey ben sıkıştım mı avukatım bak iş çıkarma bana derim insanlara
Kesinlikle katılıyorum. Ben burda konu açmıştım eltim çocuğumu benden izin almadan çocuk öpülmesini sevmiyor dediğim halde şap diye öpüyor, sinir oluyorum diye konu açmıştım, burda herkes üzerime saldırdı öpsün ne varmış öyle dediler. Sigara kokulu öpemez asla istemiyorum işte. 1 buçuk yaşında oğlu var, karnı burnunda hamile, sanki hiç çocuk görmemiş gibi 2 yaşındaki oğlumu şap diye öptü kaç kez eltim, bende bıktım ya. Rahat bırakın şu çocukları ya, kendi çocuklarınızı sevin öpün.
Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
konu başlığında neyden rahatsız olduğum yazıyor.Öpulmesi beni de rahatsiz eder.izin vermem de zaten kizim da sevmez.ama ona gulumseyen el sallayan insanlardan neden rahatsiz olayim cocuk bu abartmissiniz biraz evet
aynen durum bu.Ben izin isteseler dahi müsaade etmem ki gerçi izin alan Yok genelde birden gelip şap diye öptükleri için biz de artık bir yabancının yaklaşmasından korkuyoruz belki sadece gülümseyip iki güzel söz edip geçecek ama öpecek diye korkuyoruz
Akrabalarımın çocuğu Da dahil kimsenin bebeğini çocuğunu öpmedim öpmem niye öpeyim düşünüyorum düşünüyorum bir mantık bulamıyorum
Kendi çocuğumu Da çölde su bulmuş gibi şapur şupur öperim mesela
Bir de düşünüyorum düşünüyorum mama sandalyesinde oturan çocuğu neden kucağına birden alır bir insan anlamıyorum
Ya da benim kucağımdan direkt almaya kalkar sebebi ney Ya da ne cesaret anlamıyorum ne sen beni tanıyorsun Ne ben seni sonuçta
Kesinlikle ben dokunmakarına öpmelerine karşiyim cok tepki alıyorum ama kımın normak oldugunu bilemiyoruz ortam cok kötü..iyi niyetli mi değil mi belli değil..selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.
insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.
tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.
ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.
bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.
abartıyor muyum, ne yapayım?
Sevgisiz yetişmiyorlar aslında güvensiz yetişiyorlar 4 yasındakı cocugu kaçiran komşusu tecavüz edip öldürüyor.bebeğe bile göz dikiyorlar sonradan neden öptürmüyoruz...keşke eskisi gibi olsa insanlıkta bizde o iyi niyetimizle cocuklarınızı öpmelerine izin versek.orta yaşlı bir adam kızıma yaklasıp sevdiğinde cok rahatsız oluyorum çünkü ona ne gözle baktıgını bilmiyorum..bu şartlarda varsız sevgisiz büyüsünlerNe yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.
insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.
tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.
ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.
bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.
abartıyor muyum, ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?