Kızım 5-6 aylıkken eşimin kucağında dısarıya dönük şekilde duruyordu,avm'de yürüyorduk,o an bir kız geldi karşıdan ,yüzünde full makyaj,ağır bir parfüm kokusu eşliğinde ,kızıma doğru yöneldi ve saniyeler içinde şap şup öptü gitti. Kız gidince biz eşimle birbirimize kimdi o diye sorduk,öyle bir geldi ki ben eşim tanıyor sandım,eşimde ben. Haliyle birşey diyemedik zira neye uğradığımızı şaşırmıştık. O gün sinir olmuştum. Ben 5 aydır makyaj yapmazken,parfüm sıkmazken kızıma zarar vermemek adına,elin kadını geldi şapur şupur öptü diye.
Kadın sapık mıydı,sanmıyorum,muhakkak art niyetlide değildi ama yaptığı doğru değildi ,çok zor olmamalı birazcık hassasiyet göstermek. Banada gülüyor el sallıyor,çocuklar,çokta tatlı hepsi ama uzaktan seviyorum. Asla dokunmam,bilemem belki ailesi hoşlanmaz,rahatsız olur. Yakin arkadaşlarımın bebeklerini bile ben öyle kadının bize yaptığı gibi şap şup yapışıp öpmem,dikkat ederim. Parfümüm rahatsız edebilir,makyajım bulaşır ,belki elim yüzüm kirlenmiştir,belki annesi rahatsız oluyor,hoşlanmıyor ne gerek var. Koklarım sözle severim içim gitsede öpmek için yapmam.
O kadından sonra uzaktan bize doğru gelen potansiyel sevici taradı gözlerim hep,potansiyeli görünce yolumu az değiştirmedim. Bir kez ikincisi tekrarlanmak üzereydi aynı durumun ve yine tanımadığım biriydi,kadın uzanınca kucağımda hemen ters tarafa döndüm. Masumane olabilir ama ben dikkat ediyorsam ,bir başkasının hakkı yok. Uzaktan sevsin,çocuğun yanağına şap şup yapışmaya gerek yok. Yapamıyorsa sevmesin.