26 yasindayim aksine hala babamin gogsunden tepesinden inmem yanlis tespit :)) aksine sevgiyke buyumus bir cocugumUzaktan da olsa sevmekten vazgecerek cok iyi bir sey yapiyorsunuz. Kotu niyetiniz olmayabilir. Ama olabilir de. Tertemiz olabilirsiniz ama sigara kokan, dislerini fircalamayan tuvaletten sonra bile el yikamayan biri de olabilirsiniz. Biz bunu bilemeyiz.
Siz ailenizde hic sevgi gormediyseniz sokakta tanimadiginiz kisilerin sevgisine muhtactiniz sanirim, bilmiyorum. Ben de evladim da bu sekilde yetismedik akraba aile ve yakin arkadas cevresinde sevgiye bogulduk zaten.
Biri fotografini cekti izin almadan. Derhal sildirdim. Yani bir kere gordugun bir kere daha gormeyecegin bir bebek sana ne anlam ifade eder de foto saklarsin? Internette istemedigin kadar var zaten bebek fotografi.
Mesela kimsenin bebegi de bana boyle cazip gelmiyor. Tamam bebektir guzeldir allah bagislasin. Ama tanimadigin insanin bebegini sevip opesim de gelmez.
Sevgisizlik bence sizde. Bunu kotu niyetle yazmiyorum beni yanlis anlamayin. Aile ve yakin cevrede gideremediginiz sevme sevilme ihtiyacini sokakta tanimadiginiz kisilerle gidermeye calistiginiz icin bu size cok normal geliyor.
Mahallemde dedemmmm diye komsumuza kostugumu bilirim.bu dunyada kotu insanlar var ama iyi insanlarda var cocugumu da asla paranoyak gibi yetistiremem acikcssi.fazla muge izlememeniz ve bilip bilmeden tespittte bulunmamaniz dileklerimle