Çok ince çizgiye sahip bu konu. Artık devir kötü, dikkatli olmak gerekiyor. Eskiden yolda teyzeler amcalar bizleri sever, şeker ve çikolata bile verirdi. O zamanlar böyle değildik demek ki. Ama şimdi sapkınlık diz boyu. Ama uzaktan sevme olayı gözümde çok itici gözüktü tavır. Bazen markette bebeklerle göz göze geldiğimde bazısı gülümsüyor bende el sallıyorum, dönüp gitsem ben, dönüp gitse öbürü o çocuk zamanla güler yüzlü olmayı unutacak. Ama hijyen dahil çoğu sebepten ötürü çocuklara tensel temasla sevmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çocukları izinsiz öpmeyin
- Konu Sahibi Began
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek çocuk endişelerim ilgi kuruntular
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 36
- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 36
- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
Kesinlikle fotograf çekmek ya da dokunarak sevmek konusunda abartmiyorsunuz kabul. Yabancı birinin öpmek istemesi de bana çok anlamsız geliyor. Fakat birinin gulumseyerek ya da el sallayarak sevmenin cocuklariniza hic bir zarari olmaz. Yabanci insanlarla iletisimi de ogrenmeli cocuklar tabi ki sınırını koymak sizin elinizde.
- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
yav uzaktan sevin geçin, ne diye mikrobunu bulaştırmaya meraklısın ki el kadar çocuğa
daha bu mevzular yokken genç kız halimle düşünüp sokaktayken dokunmazdım çocuklara
şimdi eve gelip elimi yıkamadan evdeki kuşun parmağıma gelmesine bile izin vermiyorum
bi lokma hayvan, bi mikrop kapıp hastalanır diye
ne bu dokunma manyaklığı allasen vıcık vıcık
daha bu mevzular yokken genç kız halimle düşünüp sokaktayken dokunmazdım çocuklara
şimdi eve gelip elimi yıkamadan evdeki kuşun parmağıma gelmesine bile izin vermiyorum
bi lokma hayvan, bi mikrop kapıp hastalanır diye
ne bu dokunma manyaklığı allasen vıcık vıcık
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
muge anli izlemiyorum ben daha cok hastaalik vs durumlarindan cekiniyorum. 4 aylik bir de 20 aylik bbeklerim var. kizim 1 yasina gelen kadar babasi ve ben haric kimseye opturmedim. ama bir arkadadim var deli gibi Opuyor kizimi kendi KIZI da var. ozellikle yanindayken kiza gidiyorum kolundan azcik opebilir miyim diye soruyorum. hani anlasin diye ama hayir nato kafa nato mermer bir de cocuk hemsiresi. ay aklima geldi cildirdim yine. oglumu da Opuyor oyle ,sapur supur Opuyor ya. esim bile sanki bir hastalik bulastirmak ister gibi Opuyor diyor ki esim gamsizdir.
yine bir komsum vardi daha gecen dudagi ucukluyken optu.
beni opme yazili bluz alayim.bari...
yine bir komsum vardi daha gecen dudagi ucukluyken optu.
beni opme yazili bluz alayim.bari...
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
Dokunabilir miyim diye izin isteyenlere nasıl cevap veriyorsunuz peki ? Bugün yaşlı bir teyze kızım arabasında uyurken dokunabilir miyim dedi hiç istemeyerek de olsa peki dedim hafifçe bacağını okşadı . Dokunmayın diyemezdim sanırım ama hiç hoşlanmadım
diyin ya diyin. dokunmasa ölcek mi ya
dokunmazsanız sevinirim çok hassas falan uydurun bişiler
bacağına dokundu da noldu yani başı göğe mi erdi ben de bunu anlamıyorum
- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Abartmiyorsun cok normal.
Cocugun gelisimi icin de kendi bedenine olan saygisi icinde.
Cocuklar iyi sevmek ' kotu sevmek kavramini ogretmeliyiz esasen.
Kendi yegenlerimi bile izinsiz opmem ben.
Cocugun bedenine saygi duymasini ona herkesin dokunamayacagini her isteyenn opemeyecegni ogretmenn en temel yolu bu sanirim. Izin almak..
Cocugun gelisimi icin de kendi bedenine olan saygisi icinde.
Cocuklar iyi sevmek ' kotu sevmek kavramini ogretmeliyiz esasen.
Kendi yegenlerimi bile izinsiz opmem ben.
Cocugun bedenine saygi duymasini ona herkesin dokunamayacagini her isteyenn opemeyecegni ogretmenn en temel yolu bu sanirim. Izin almak..
- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Çok komik ya ne kadar abartıyolar.Bu insanlardaki egoyu anlamıyorum.öyle bi konusuyolarki sadece siz doğurmuşsunuz ve sizin çocuğunuz çok sevimli .... o.zman herkes buraya konu açsın
Dünyanın en güzel çocuğu benimki herkes sevmek istiyor deliriyor millet çocuğumu gördüğünde yapışıyorlar hemen ne de olsa ben doğurdum vs. Ben böyleyim böyle düşünüyorum milleti çocuğuma dokunmaktan nasıl kurtarabilirim? Var mı onerinizYazmaya başladılar benim çocuğumu böyle seviyorlar söyle seviyorlar diyenler.
- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
diyin ya diyin. dokunmasa ölcek mi ya
dokunmazsanız sevinirim çok hassas falan uydurun bişiler
bacağına dokundu da noldu yani başı göğe mi erdi ben de bunu anlamıyorum
Zaten uyuyordu bebişim uyurken dokunmak istemesi ayrı bir olay. Acemiyim henüz 3 aydır anneyim. Bundan sonra söyleyeceğim içime dert oldu
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
Dünyanın en güzel çocuğu benimki herkes sevmek istiyor deliriyor millet çocuğumu gördüğünde yapışıyorlar hemen ne de olsa ben doğurdum vs. Ben böyleyim böyle düşünüyorum milleti çocuğuma dokunmaktan nasıl kurtarabilirim? Var mı oneriniz
levye taşı bacım
e dünyada bu kadar çok çocuk varsa niye bu insanlar sokakta her gördüğü çocuğa daha önce hiç çocuk görmemiş gibi illa dokunmak istiyorlar? biri de bunu açıklasın lütfen
- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
zaten doğrusu o.
çocuğun kendisinden izin almaları çocuğun kendine saygısını, özgüvenini artırır ancak bana bile soran yok ki çocuğa sorsun, en azından nezaketen.
Ben yabancı çocuklarla etkileşime girerim genelde. Gülümsüyorsa gülümserim. Laf atarım, beğendiğim birşeyi varsa iltifat ederim. Ne biliyim oğlan çocukları tek başlarına casusculuk oynar genelde etrafta başka çocuk, tablet vs. yoksa, göz göze gelirsek 'ah vuruldum' diye oyununa katılıveririm. Öğrenci olunca çantamda renkli kalem, kağıt oluyor hep, huysuzlanan bir çocuk görürsem veririm birşeyler çizsin oyalansın diye. Elektriğimiz de tuttuysa otobüste, kafede ilk kez denk geldiğim bir çocuk yarım saat içinde 'sen bizim ev nerede biliyor musun' diyip kendince adres tarifine başlayabiliyor ya da 'hadi sarışalım' diye gelip kucağıma oturabiliyor ve ben annesinden izin almamış oluyorum.
Şimdiye kadar hiç ters bir bakış, tepki vs. Almadım ebeveynlerden ama bazen öyle yorumlar okuyorum ki burada birgün eskaza sapık diye yaftalanacağım diye korkmaya başladım. Mesela geçen başka bir konuda saçma sapan bir korku hikayesi vardı işte adamın biri otobüste ayaktaki annenin bebeğini kucağına almayı teklif ediyor, bebek adamın kucağında çok ağlıyor, bebeğin taytını delip parmağıyla iğfal etmiş çocuğu. Birsürü anne gerçekliğine inandı olayın hatta biri 'düzgün bir insanın çocuğu kucağına almayı teklif dahi etmeyeceğini direk yer vereceğini' iddia etti. Halbuki hayatında birkez çocuk bezi takmış bir insan, o bezleri parmakla delmenin de, üstünden bebeğin hissedeceği şekilde dokunmanın da mümkün olmadığını bilir ama annelik hormonları işte.
Ben sizinki de hormonlarda karışık bir paranoya diye düşünmüştüm konunun ayrıntılarını okumadan, ama durup dururken bir yabancının çocuğunun fotoğraflarını çekmesi ya da şapşup öpmesi rahatsız edici hakikaten. Yetişkin ya da çocuk birinin fotoğrafını izinsiz çekmek direk illegal bir eylem hatta.
- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
levye taşı bacım
e dünyada bu kadar çok çocuk varsa niye bu insanlar sokakta her gördüğü çocuğa daha önce hiç çocuk görmemiş gibi illa dokunmak istiyorlar? biri de bunu açıklasın lütfen
Teyzemiz açıklamasını yaptı aslinda. Torunu uzaktaymis kamerayla görüyormuş da bebe görünce dayanamiyormus :)
- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
Artik pedofili medyada, sigara/alkol yasaklamasindan sonra gozumuze gozumuze sokulan ve neredeyse normallestirilecek kivama getirilen bir sey..
Gecenlerde kizimla pastanede kasada odeme yaparken az ote de ayyas tipli oturan bir adam kizima gulumsedi. Kizim adamin yanina gitti ve ben hemen yanima cagirdim. Bir daha adam gulup elinde tespihle k7zimi oynatmaya basladi. Bir sinirlendim adama tepkimi gostermek icin kizimi bi hamleyle cektim. Dokunmasini istemedim. Kendime kizdim bu kadar abartmamaliyim diye ama... Gun gectikce duyduklarimiz insanin psikolojisini ve savunma mekanizmasini bir hayli degistiriyor. Artik dar kiyafetler giydirmeyecegim ve baldirlari gozukmeyecek elbiseler giydirecegim. Kizim diye soylemiyorum ama cok gosterisli tombalak tosbagam benim. Cok dikkat cekiyor. Goren herkes "Maasallah" demeden gecmiyor. Hanimlar cocuklarinizi kiskanin. Cok kotu bir devirdeyiz. Rabbim firsat yaratmasin Rabbim butun ummeti Muhammed-i korusun.. Ya Rabbi cocuklarimiz sana emanet.. Namusumuzla huzuruna varmayi nasip et. Namus herşeydir.
Gecenlerde kizimla pastanede kasada odeme yaparken az ote de ayyas tipli oturan bir adam kizima gulumsedi. Kizim adamin yanina gitti ve ben hemen yanima cagirdim. Bir daha adam gulup elinde tespihle k7zimi oynatmaya basladi. Bir sinirlendim adama tepkimi gostermek icin kizimi bi hamleyle cektim. Dokunmasini istemedim. Kendime kizdim bu kadar abartmamaliyim diye ama... Gun gectikce duyduklarimiz insanin psikolojisini ve savunma mekanizmasini bir hayli degistiriyor. Artik dar kiyafetler giydirmeyecegim ve baldirlari gozukmeyecek elbiseler giydirecegim. Kizim diye soylemiyorum ama cok gosterisli tombalak tosbagam benim. Cok dikkat cekiyor. Goren herkes "Maasallah" demeden gecmiyor. Hanimlar cocuklarinizi kiskanin. Cok kotu bir devirdeyiz. Rabbim firsat yaratmasin Rabbim butun ummeti Muhammed-i korusun.. Ya Rabbi cocuklarimiz sana emanet.. Namusumuzla huzuruna varmayi nasip et. Namus herşeydir.
- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
Abartmıyorsun çocuklar öpülmez! Hasta mı pis mi belli olmayan sokakta gezen herkesin gelip çocuğu şapır şupur öpmesine ben de karşıyım. Nasıl yetişkin yabancıyı öpmüyorsak çocuklar da bir bireydir ve öpülmez
Nerdeee çocukları birey olarak görebilen insanlar ahh ahh
- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
Maasallah sen de cok guzelsinYanınızda sevilebilir ama uzaktan. Öpmek, dokunmak. Kötü yanı. Düşünsenize tanımadığınız biri size gelip ne şekersin sen deyip yanaginizdan öpüyor
- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
İnsandan insana değişir. Ben kendi kanımdan olmayan çocukları öperken 2 kez düşünürüm çünkü karşı taraf anne - baba olarak rahatsız olabilir. Bazen uzaktan severken bile öyle bir bakıyorlar ki sanki çocuklarını yiyeceğimi falan düşünüyorlar sanıyorum. Evet günümüz çocukları daha çok korumayı öğütler gibi işliyor ancak çok çok aşırı sahiplenmek de asosyal ve içedönük çocuklar yaratıyor. Kaldı ki pedofili en çok aile içinde ya da tanınmış kişilerden kaynaklanıyor bu araştırma konumdu ordan gayet hakimim.
Siz karşı tarafa “ben çocuğumu öptürmekten hoşlanmıyorum” dersiniz. Karşı taraf da ısrarcı olmaz herhalde.
Siz karşı tarafa “ben çocuğumu öptürmekten hoşlanmıyorum” dersiniz. Karşı taraf da ısrarcı olmaz herhalde.