Dokunabilir miyim diye izin isteyenlere nasıl cevap veriyorsunuz peki ? Bugün yaşlı bir teyze kızım arabasında uyurken dokunabilir miyim dedi hiç istemeyerek de olsa peki dedim hafifçe bacağını okşadı . Dokunmayın diyemezdim sanırım ama hiç hoşlanmadım
Çok komik ya ne kadar abartıyolar.Bu insanlardaki egoyu anlamıyorum.öyle bi konusuyolarki sadece siz doğurmuşsunuz ve sizin çocuğunuz çok sevimli .... o.zman herkes buraya konu açsın
Dünyanın en güzel çocuğu benimki herkes sevmek istiyor deliriyor millet çocuğumu gördüğünde yapışıyorlar hemen ne de olsa ben doğurdum vs. Ben böyleyim böyle düşünüyorum milleti çocuğuma dokunmaktan nasıl kurtarabilirim? Var mı onerinizYazmaya başladılar benim çocuğumu böyle seviyorlar söyle seviyorlar diyenler.
diyin ya diyin. dokunmasa ölcek mi ya
dokunmazsanız sevinirim çok hassas falan uydurun bişiler
bacağına dokundu da noldu yani başı göğe mi erdi ben de bunu anlamıyorum
Dünyanın en güzel çocuğu benimki herkes sevmek istiyor deliriyor millet çocuğumu gördüğünde yapışıyorlar hemen ne de olsa ben doğurdum vs. Ben böyleyim böyle düşünüyorum milleti çocuğuma dokunmaktan nasıl kurtarabilirim? Var mı oneriniz
zaten doğrusu o.
çocuğun kendisinden izin almaları çocuğun kendine saygısını, özgüvenini artırır ancak bana bile soran yok ki çocuğa sorsun, en azından nezaketen.
levye taşı bacım
e dünyada bu kadar çok çocuk varsa niye bu insanlar sokakta her gördüğü çocuğa daha önce hiç çocuk görmemiş gibi illa dokunmak istiyorlar? biri de bunu açıklasın lütfen
Abartmıyorsun çocuklar öpülmez! Hasta mı pis mi belli olmayan sokakta gezen herkesin gelip çocuğu şapır şupur öpmesine ben de karşıyım. Nasıl yetişkin yabancıyı öpmüyorsak çocuklar da bir bireydir ve öpülmez
Maasallah sen de cok guzelsinYanınızda sevilebilir ama uzaktan. Öpmek, dokunmak. Kötü yanı. Düşünsenize tanımadığınız biri size gelip ne şekersin sen deyip yanaginizdan öpüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?