- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Bu zihniyet yüzünden bu sikintiyi cekiyoruz zaten çocugunu elletmeyen buldumcuk oluyor.Karsinizdaki de bir birey kücuk olmasi ona istediğinizi yapabileceginiz anlamina gelmiyor.Nasil ki hic tanimadigimiz birini yolda durup dururken sıkistirip öpmeye calismiyorsak çocuklar icinde aynisi gecerli anlatabiliyormuyum.Ayrica herkes kendi evladindan meshul siz bildiginiz gibi buyutmeye devam edin
ikiz mi üçüz mü diye soruyorlar :)Bence abartmiyorsunuz ,haklısınız
3bebekle nasıl görünüyorsun
Ben ikisiyle dışarı çıkınca herkes vah vah yaşları çok yakın, bilerek mi yaptınız, çok zor , yazık diyenleri duydum bunada bu çözüm olsa keşke
Çok haklısınız ve abartmiyorsunuz... Benim de oğlumu çok seviyorlar dışarda benim de hoşuma gitmiyor ama ben bişey diyemiyorum da sonra icime dert oluyor acaba koruyamiyor muyum diye... Ve toplumumuzda bebeğe nasıl davranilmasi gerektiğini bilmeyen çok kişi var... Mesela bu sene pazardaydik eşim ve bebegimle bebegimde o dönem bahar alerjisi yeni çıkmıştı ,polen dönemi çok döküntü döktü... Adamın biri kekiğin çiçekli kısmını burnuna sürüp güldürmeye çalışıyor,kizamadigim için anca alerjisi var çekin lütfen onu dedim... İki gün boyunca dert oldu bana koruyamiyorum bebeğimi diye oturdum ağladım... Cidden toplumun çok bilinçlenmesi lazım...selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.
insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.
tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.
ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.
bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.
abartıyor muyum, ne yapayım?
Haklısın ben de sinir oluyorum ben benim çocuğumu kimse öpsün istemiyorum.selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.
insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.
tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.
ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.
bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.
abartıyor muyum, ne yapayım?
Valla kimse kusura bakmasin uzerine alınmasın ama yabanci biri kizima dokunamaz adami bakisimla doverim. Markette kadinin birini tersledim dokunmayin kizima diye bana neden ki hasta mi diye sordu
Hoşlanmıyorum dedim. Herkes kendi yegenini kardesini sevsin. Hatta kizima yabancilarla konusma sokakta elimi birakma diyorum. Kizimla ne zamn dışarı ciksak oda herkese el sallar gulucuk atar
Ama kimse dokunamaz ve resim çekemez yolarim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?