çocukları izinsiz öpmeyin

Korkma tamam öpmicek sevmicek kimse çocuğunu. yalnız okuduğunu anlamaya çalışırsan eleştirilen şeyin ne olduğunu da anlarsın. Sinirlenmene de gerek kalmaz böyle.

Bİr anaokılı öğretmeni olarak sokaktaki çocuk neden öpülür anlamam.
Öpenler varsa anlatabilir mi bana?
Neden öpüyorsunuz? Boyunuz mu uzuyor mesela? Amacı nedir yani? Çocuğa ne katkısı var size ne katkısı var?

Ha bunu açıklayacak olan olursa bir zahmet sokakta gördüğü aşırı tatlı güzel ve yakışıklı yetişkinleri neden cuk diye öpmediğini de açıklasın.

Çocuk da bir bireydir çünkü

ikiz mi üçüz mü diye soruyorlar :)

Çok haklısınız ve abartmiyorsunuz... Benim de oğlumu çok seviyorlar dışarda benim de hoşuma gitmiyor ama ben bişey diyemiyorum da sonra icime dert oluyor acaba koruyamiyor muyum diye... Ve toplumumuzda bebeğe nasıl davranilmasi gerektiğini bilmeyen çok kişi var... Mesela bu sene pazardaydik eşim ve bebegimle bebegimde o dönem bahar alerjisi yeni çıkmıştı ,polen dönemi çok döküntü döktü... Adamın biri kekiğin çiçekli kısmını burnuna sürüp güldürmeye çalışıyor,kizamadigim için anca alerjisi var çekin lütfen onu dedim... İki gün boyunca dert oldu bana koruyamiyorum bebeğimi diye oturdum ağladım... Cidden toplumun çok bilinçlenmesi lazım...

Bu tarz siteleri bu yüzden seviyorum işte ya. Çevremde olmasa da benim gibi düşünen birilerinin olduğunu bilmek çok güzel bir şey. Normalde kime söylesem tuhafsın cevabını alıyorum da çünkü.

Ay ne münasebet? Bu şekilde çocuğunun fotoğrafını çekti diye dava açıp kazanan bir İngiliz aile duymuştum, yine aynı şekilde dokununca bile sert bir şekilde uyarırlar. Türkiye'de bunu söyleseniz yemedik çocuğunu, fanus yetiştir gibi zeytinyağı tepkileri almanız olası.

Haklısın ben de sinir oluyorum ben benim çocuğumu kimse öpsün istemiyorum.

Cok sukur bu konuda cok sansliyim. 3 yasinda oglum var asla ve asla hic kimseye sevdirmez kendini, dokundurtmaz. Yolda falan sevmek isteyene "olmaşşş"diyor.

Konus sahibi sizi hakli gordum. Bende cocuguma kimsenin dokunarak sevmesini istemem. Hele bide openler falan var. Iyyyyy...

Cocuklarinizi bu konuda sik sik uyarin bence.

bi kere bi bebeğin üstünde beni öpme yazan bi tişört görmüştüm çok hoşuma gitmişti, foto çektirenleri hiç anlamadım şahsen hiç öyle bi şey hissetmedim yolda gördüğüm çocuklara karşı, bence onlarında amacı instagrama falan atmaktır ama tabii her ne olursa olsun hoş değil

Çok haklısınız. Ki tanımadığımız biriyse önce annesinden izin alınmalı sonra çocuğa sorulmalı.

Az önce bizde dışardaydık oğlum koştururken ağzını masaya çarptı. Haliyle canı yandı ve ağladı. Arka masadan biri erkek adam ağlar mı ne ağlıyon bi şeyin yok dedi. Ay delirdim ben nefret ederim böyle şeylerden. Eşim tamam hayatım sakin ol cevap versen iyice sinirin bozulcak boş beleş tipler işte dedi sustum..

Yaaww canı yanınca üzülünce insan ağlar bunun kadını erkeği yok ki. Ben böyle saçmalıklardan uzak büyütmeye çalıştıkça dış kapının dış mandalına bak hele..

Zaten sinirim bozulmuştu üstüne bu konuyu görünce iyice dellendim.

Aynı dertten muzdaribim. Kimsenin çocuğunu öpmem ne izinli ne izinsiz. Masalh der geçerim. Esime de geçen söyledim parka götürecekti. Yabancılar sevmek isterse öpmek falan isterse sakin öptürme. Ne diyeceğim dedi esim. Dedim ki yabancı kavramını şimdiden ogretiyoruz uzaktan Sevin lütfen. Bunu diyemezsen eğer (malum.bizler de ayıp amca sevsin, teyze opsun ile büyüdük ) yüzünü as kimse yanına yaklaşmasın dedim.

Ayyy geçen gün minibüste giderken yanımda bir anne ve küçük kızo vardı sarışın tatlı bir şey. Diğer yanımda da başka bir kadın vardı. Çocuğun anasına sordu fotoğraf çekebilir miyim diye kadın da tabi olur dedi. Bu ne rahatlık yaşanan onca şeye rağmen yahu... bu ne cahillik... allahtan küçük kız kadın yanına yaklaşıp sarılınca ağlayıp ses çıkardı​

Öpülmesine karşı olmayı anlarım ama uzaktan sevmenin, gülümsemenin neresine sinir oluyorsunuz hanımlar yahu? Tek doğuran siz değilsiniz bir kendinize gelin allah aşkına. Şuana kadar gördüğüm bebeklerin de en fazla 2-3 tanesi tatlıdır ve sevmek içimden gelmiştir. Galiba hepiniz şirinlikten ölecek prens ve prensesler doğurmuşsunuz yoksa bu tepkilerin başka bir açıklaması olamaz.

Gayet haklı buldum bem sizi.
Benimde iki kızım var ve aynı tedirginliği yaşıyorum.

Hiçbirşey bizim çocuklugumuzda ki gibi kalmadı ne yazık ki.

Ben kendi cocugumu izinle opuyorum ki onune gelene kendini opturmesin diye.
Ama uzaktan sevme konusunda abartmissiniz.
Bnde sevimli buldugum cocuga goz kirparim kacamak el sallarim, bnm cocuguma da gulumseyenler oluyor,kotu niyet aramiyorum acikcasi.

Öpulmesi beni de rahatsiz eder.izin vermem de zaten kizim da sevmez.ama ona gulumseyen el sallayan insanlardan neden rahatsiz olayim cocuk bu abartmissiniz biraz evet

Bende bana gülümseyen veya el sallayan cocuk oldugunda gülümseyerek veya el sallayarak karsilik verenlerdenim. Sevgi dünyanin en güzel seyidir. Bence cocugum sevilmesin demek biraz fazla olabilir. Sevgisiz insan sonra yalniz ve mutsuz insan olabiliyor.
Ama size katildigim bir bölümde var. Bende cocuklarin tanimadiklari insanlar tarafindan öpülmesine ve hatta dokunulmasina karsiyim. Hele pedofil insanlarin oldugunu duydukca.

Çocuklar etrafa gülünce daha zorlasiyor sakınmak .Benim sultanım 7 aylık kasada sıra beklerken bi arkamı döndüm iki tane adam ağızlar kulaklarda bunu seviyorlar gülmüş belli adamlara Neyse adamlar dokunmuyor sıkıntı yok.Ama bazılar hiç müsade istemeden ici bici sevmeye başlıyor dokunma olayları keza insanın yüzüde tutmuyor bişey demeye ama ufak ufak alistiriyom kendimi sert oluyom :)

Ayy senin o dünyanın 8. Harikası kızını sevmese napıcak bu insanlar, tüh! Ülkecek çok üzgün durumdayız.

Herkes çocuğunu övmeye başlamış herkesin çocuğu kendine güzel biri demiş yok sarısın mavi gözlü diye dikkat çekiyo biri demiş yok fotoğraf çekmek istediler.napsin insanlar çocuklar el sallamış gülmüşler somurtsunlarmi ya ben bu insanları çocukları üzerinden yok benim çocuğum
Şöyle çok dikkat çekiyo yok böyle bazı anneler var toplumda çocukları sevilsin diye yapmadıkları yok tabi çocuklara lafım yok. Çocuklar zaten masum sevimli oluyolar.Benim lafım annelere yok benim çocuğum sarışın mavi gözlüde çok dikkat çekiyo yok ay herkesle kavga etmek istemiyorum.Farkindamisiniz konu sahibide o annelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…