- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten doğrusu o.Evlilik programlarını suç reality programlarına çevirince iyice psikolojisi bozuldu milletin. Insanların size çocuğunuz evcil hayvanmışcasına 'sevebilir miyim?' Diye sorması bir tacizden korunma yöntemi değildir ki. Sorulması gereken kişi çocuk burada.
izin alan yok ki.Abartmıyorsun. 3 Kızın var işin zor bu devirde kız çocuğu büyütmek çok zor Allah bahtlarını guzel yazsın :) gerçi kızı erkeği kalmadı devir çok kötü sen yine de izin verme çocuklar yanındayken başkalarının sevmesine falan
Demek ki çok tatlı Çocuklarınız var ilgi çekiyorlar ama gerçekten insanların tavırları sinir bozucuizin alan yok ki.
bir anlık her şey.
zaten doğrusu o.
çocuğun kendisinden izin almaları çocuğun kendine saygısını, özgüvenini artırır ancak bana bile soran yok ki çocuğa sorsun, en azından nezaketen.
Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
Yani simdi eğitimci olmanizla annelik duygusunu bir mi tutuyorsunuz?Dediğim gibi anlayamazsiniz sizde bizlerin düşüncesine saygi duyun.Herkes çocuğunu bildiği gibi yetiştirsin siz onun bunun,kim olduğu belli olmayan tiplerin çocuğunuzu minciklamasina izin verirsiniz olur biterEgitimciyim 28 evladim var surekli evladiniz var mi sorusuna maruz kaliyorum birinin duygularini anlamak icin yasamis olmak şart mi ? Ayni seyi velilerimde yapiyor ve inanin cok komik.koruma ic gudunuzu anlayabiliyorum ama bu da benim haayat gorusum peki siz saygi duyabilir misiniz ?
tek çocuk kolaydı.Aşırı rahat bir anneyim hiç sakinmam çocuğumu kendini deneyerek öğreniyor herşeyi ammaaaa
Dışarı çıkınca koruma kalkanına alıyorum ,çoğu kişiyle tartismisligim olmuştur hala da olur opmeyin sevmeyin kardeşim bu kadar basit
Sonra iyi ki bir çocuğun var ,gormemisin çocuğu olmuş demeler
Evet bir çocuğum var ve evet daha önce çocuk görmedim ilk kez yaptım çünkü diyip vedalasiyoruz insanlarla :)
Ha bir de çikolata ve şeker ikram edenlere ayri bir gicikligim var
tek çocuk kolaydı.
şimdi 3 çocuk.
birine su içirirken diğerini gelip öpüyor o anda.
bir de neredeyse her gün denk geliyor.
sadece yerel halkın huyu desem değil. üniversite öğrencileri de öyle.
abartıp okulu bırakıp çocuk mu doğursam diyenler var.
millet laf anlamıyor ki birine surat astım manyak dedi :)Valla kavga et gerekirse ya da çocuklara şöyle sirinlik yapmasinlar :)