• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukları izinsiz öpmeyin

Haaklisinizhele foto cekimine hic musade etmeyin ne alaka yahu
Bunun cocugu buyugu mu var? Kendi fotonuzu yabanci biri ceksin ister misiniz?

Hay allam ya su turk toplumu bebeleri ve cocuklari bi rahat birakamadi cidden

Abartmıyorsun. 3 Kızın var işin zor bu devirde kız çocuğu büyütmek çok zor Allah bahtlarını guzel yazsın :) gerçi kızı erkeği kalmadı devir çok kötü sen yine de izin verme çocuklar yanındayken başkalarının sevmesine falan

Evlilik programlarını suç reality programlarına çevirince iyice psikolojisi bozuldu milletin. Insanların size çocuğunuz evcil hayvanmışcasına 'sevebilir miyim?' Diye sorması bir tacizden korunma yöntemi değildir ki. Sorulması gereken kişi çocuk burada.
zaten doğrusu o.
çocuğun kendisinden izin almaları çocuğun kendine saygısını, özgüvenini artırır ancak bana bile soran yok ki çocuğa sorsun, en azından nezaketen.

Abartmıyorsun. 3 Kızın var işin zor bu devirde kız çocuğu büyütmek çok zor Allah bahtlarını guzel yazsın :) gerçi kızı erkeği kalmadı devir çok kötü sen yine de izin verme çocuklar yanındayken başkalarının sevmesine falan
izin alan yok ki.
bir anlık her şey.

zaten doğrusu o.
çocuğun kendisinden izin almaları çocuğun kendine saygısını, özgüvenini artırır ancak bana bile soran yok ki çocuğa sorsun, en azından nezaketen.

Cocuklari saten bu yolla kandiriyorlar " seker istermisin, gel sana köpegimi gösteriyim seversin.... vs
Ne lluyor sonra cocuk bunlarin tuzagina düsüyor.
Cocuk sevmek istiyorsa alsin birkac hediye cocuk esirgeme yurtlarina gitsin gönüllü birkac yardimda bulunsun. Ise yaramis olur !!!

Ben köpegime bile kimsenin yiyecek vermesini istemiyorken cocuguma birileri seker verecek öpecek :KK62:

Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..

Sokaktaki insanlarin sevip opmesiyle mi sevgiyle buyudunuz? Bence aile icerisinde yeterince sevgi verilirse cocuga, bunu disardan beklemez zaten.

Ayrica elin cocugunu niye seversiniz ki? Gercekten bir gram bile icimden gelmedi suana kadar baskasinin cocugunu sevmek. Sokakta gordugunuz yetiskin ama tatli guzel insanlari tutup sevip, opuyor musunuz? Cocuklarin ne farki var onlarda insan iste.

Hic elin cocugunu sevmedim simdiye kadar. Sevimli bulduklarimda cok nadirdir, o da bakip tatliymis diye icimden geciririm en fazla. Bence gereksiz seyler.

Türkiye’deki çocuk sevme şekli bir sürü ülkede pedofili olarak niteleniyor.Yurtdışında elin çocuğunun bi yanağını sıksınlar bi dokunsunlar bakalım neler geliyo başlarına.Ayrıca koca insanlar kendilerine yanaşan insanların bile niyetini anlayamıyolar artık ki bebeklerine ne niyetle yaklaşıldığını anlasınlar.

Ben de sizin gibi düşünüyorum ve bu fikrimi arkadaş ve aile ortamında bi iki kez dile getirdiğimde(hamile bile değilken) insanlar bana kendilerine sapık demişim gibi bön bön baktılar.

Hic abartmiyorsunuz,
Evimin dibindeki markete girmiyorum artik, calisan kizimin, kizima abartili sevgi ve ilgi gostermesinden asiri rahatsizim cunku.
Bebek de degil, 5.5 yasinda koca kiz, neden dokunmadan sevemiyorlar yani anlamiyorum.
Ben de bayilirim çocuklara ama hayatimda kimsenin cocuguna elimi surdugumu hatirlamam, en fazla kafasinin ustune dokunmusumdur. Ellemeden, opmeden sevgi gosterilmiyor mu?

Aşırı rahat bir anneyim hiç sakinmam çocuğumu kendini deneyerek öğreniyor herşeyi ammaaaa

Dışarı çıkınca koruma kalkanına alıyorum ,çoğu kişiyle tartismisligim olmuştur hala da olur opmeyin sevmeyin kardeşim bu kadar basit

Sonra iyi ki bir çocuğun var ,gormemisin çocuğu olmuş demeler

Evet bir çocuğum var ve evet daha önce çocuk görmedim ilk kez yaptım çünkü diyip vedalasiyoruz insanlarla :)

Ha bir de çikolata ve şeker ikram edenlere ayri bir gicikligim var

Egitimciyim 28 evladim var surekli evladiniz var mi sorusuna maruz kaliyorum birinin duygularini anlamak icin yasamis olmak şart mi ? Ayni seyi velilerimde yapiyor ve inanin cok komik.koruma ic gudunuzu anlayabiliyorum ama bu da benim haayat gorusum peki siz saygi duyabilir misiniz ?
Yani simdi eğitimci olmanizla annelik duygusunu bir mi tutuyorsunuz?Dediğim gibi anlayamazsiniz sizde bizlerin düşüncesine saygi duyun.Herkes çocuğunu bildiği gibi yetiştirsin siz onun bunun,kim olduğu belli olmayan tiplerin çocuğunuzu minciklamasina izin verirsiniz olur biter

Aşırı rahat bir anneyim hiç sakinmam çocuğumu kendini deneyerek öğreniyor herşeyi ammaaaa

Dışarı çıkınca koruma kalkanına alıyorum ,çoğu kişiyle tartismisligim olmuştur hala da olur opmeyin sevmeyin kardeşim bu kadar basit

Sonra iyi ki bir çocuğun var ,gormemisin çocuğu olmuş demeler

Evet bir çocuğum var ve evet daha önce çocuk görmedim ilk kez yaptım çünkü diyip vedalasiyoruz insanlarla :)

Ha bir de çikolata ve şeker ikram edenlere ayri bir gicikligim var
tek çocuk kolaydı.
şimdi 3 çocuk.
birine su içirirken diğerini gelip öpüyor o anda.
bir de neredeyse her gün denk geliyor.
sadece yerel halkın huyu desem değil. üniversite öğrencileri de öyle.
abartıp okulu bırakıp çocuk mu doğursam diyenler var.

tek çocuk kolaydı.
şimdi 3 çocuk.
birine su içirirken diğerini gelip öpüyor o anda.
bir de neredeyse her gün denk geliyor.
sadece yerel halkın huyu desem değil. üniversite öğrencileri de öyle.
abartıp okulu bırakıp çocuk mu doğursam diyenler var.

Valla kavga et gerekirse ya da çocuklara şöyle sirinlik yapmasinlar :)

Çok ama çok haklisiniz bu konu kesinliklem daha çok konuşulmali ve insanlar artik bilinclenmeli.Kizimla ne zaman disari ciksak abartmiyorum en az 10 kisi ellemek istiyor yada elliyor.Çok ilginc gercekten tramvayda gidiyoruz yanimizdaki insan hemen gülumseyerek yanaşiyor tamam buraya kadar hersey normal eger sizde gulumserseniz yandiniz bu cocugumu minciklamana izin veriyorum demek çünkü.Yahu sen niye benim cocugumu gidikliyorsun,o elini nerelere sürdün kim bilir yavrumun pamuk yanaklarina dokunuyorsun.Ya gecen avm de asansore biniyoruz inen kadin kucagimdaki yavrumu şak diye öptü yürudü gitti.Ha birde bizi ailelerimiz sakinmadi sevgiyle büyüdük diyenler var evet belki sana denk gelmedi ama bu tacizciler pedofililer hep vardi ama bu konular konuşulmuyordu,sen sansliymissinki rastlamamissin.Ben bu konudan o kadar muzdaribim ki yakinda cocugun boynuna ellemeyin diye tabela asicam o kadar:KK70:

kızlarınıza öğretin onlar desin hayır öpme hayır foto çekme desinler çocukla kavga da edemezler sonuçta

Valla kavga et gerekirse ya da çocuklara şöyle sirinlik yapmasinlar :)
millet laf anlamıyor ki birine surat astım manyak dedi :)

biraz laftan anlayacak yaşa gelseler çocuklar, öğreteceğim

Back