• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukları izinsiz öpmeyin

Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
Bir evladiniz var mi?Yoksa bu gibi durumlara maruz kalan bir anneyi anlamaniz mümkün değil

Ben dar görüşlü bir insan değilim ama küçükken eniştem tarafından taciz edildim. Ben onun davranışını sevgi olarak algıladım uzun bir süre,her gördüğümde kucağına atlardım. Beni dudağımdan öper dururdu ama bildiğimiz iğrenç bir şekilde öperdi. Sonra ben ilkokula başladığımda da aynı durum oldu ama o zaman olayın farkına vardım. Ve bidaha da yakın durmadım ona karşı. Yani insanların niyeti iyi olmayabilir. Herkese karşı soğuk bir çocuk olsun da istemem ama mesafeli olması bence en doğrusu. Çok güler yüzlü olmak da başa bela inanın.
Cok iyi anliyorum seni o ayrimi yapamaman cok normal orada annen ailen girecekti devreye zaten.diyorum ya bir yasa kadar koruyabilirsiniz ama surekli insanlardan kacmakta ruhen cozum gibi gelmiyor bana.micmic opmekten bahsetniyorum bir avmde ayyy canimm ne tatlisin dedigimde bile annenin suratina bir sey oluyor.hayir sanirsin yedin.cok gulerim.guler yuzlu biriyim insanlar hemen laubalilesiyor ama oayrimi da yapabiliyorum misal.yasami fazla kasmamak gerektigini dusunuyorum.pedofili vakalarin coguna bakin ya cocugu sokaga salmislar ya dikkat etmemis anne baba.yani sizin gozetiminizde yasli bir teyzenin cocugu sevmesinde ben sahsen bir sakinca gormem.boyle buyudugum ve kotu bir olayla karsilasmadigim icindir belki ama inanin sarilirken put gibi duran ogrencilerim vardi ve ben eve gelip aglamistim bu cocuklar sevilmemis hic diye (dogu kokenli bir yerdi) butun kotuluklerin baslangici da tam olarak sevgiyi bilmemek anlamamak yanlis anlamak bence.

Valla kimse kusura bakmasin uzerine alınmasın ama yabanci biri kizima dokunamaz adami bakisimla doverim. Markette kadinin birini tersledim dokunmayin kizima diye bana neden ki hasta mi diye sordu
Hoşlanmıyorum dedim. Herkes kendi yegenini kardesini sevsin. Hatta kizima yabancilarla konusma sokakta elimi birakma diyorum. Kizimla ne zamn dışarı ciksak oda herkese el sallar gulucuk atar
Ama kimse dokunamaz ve resim çekemez yolarim valla.
hafta içi hergün kızımı anaokuluna götürüyorum. üç çocukla her insanla kavga etmek ya da uyarmak gibi bir seçeneğim yok maalesef.

Bir evladiniz var mi?Yoksa bu gibi durumlara maruz kalan bir anneyi anlamaniz mümkün değil
Egitimciyim 28 evladim var surekli evladiniz var mi sorusuna maruz kaliyorum birinin duygularini anlamak icin yasamis olmak şart mi ? Ayni seyi velilerimde yapiyor ve inanin cok komik.koruma ic gudunuzu anlayabiliyorum ama bu da benim haayat gorusum peki siz saygi duyabilir misiniz ?

Arkadaş herşeyi geçtim öpmekle hastalık bulaşır öpmeyinnnnn çocukları öpmeyin görünce agu gugu diyeceğine maşallah diyin sende dışarı çıktıklarında kızlara nazar duası oku:nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaş herşeyi geçtim öpmekle hastalık bulaşır öpmeyinnnnn çocukları öpmeyin görünce agu gugu diyeceğine maşallah diyin sende dışarı çıktıklarında kızlara nazar duası oku:nazar::nazar::nazar::nazar:

Belki haklisiniz ama bu olaylar yuzunden cocuklarda korkar oldu.
Oglum okul degisti bu sene okuluda tam cozemedim okulun ogrencilerinden birinin yanina yaklastim herkes bahcedeyken diger kapisini goremedim sorcaktim cocuk tedirgin oldu korkusunu ben hissettim

Hani yabanci biriyim ya belki cocukda ailesince ogutlenmistir bilmiyorum.
Haklida belki.
Ama birine bisi soramaz olduk.
Yanina yaklasmadim aramda mesafe birakarak okulun kapisinin ne yönde oldugunu sordum.
Cocuk cvp verdi fakat surekli sagina soluna bakti.

Uzuldum.

Yani cocugun korkusuna, bu hale getirilisimize, kötu kalpli insanlar yuzunden bizim gibi insanlardan dahi korkulmasina uzuldum.

Bende tabiki tembihliyorum cocuguma yabancilarla konusma cagirirsa gitme diye.

Ama kimseyede bisi soramaz olduk.
Tedirgin oluyorum ben bile sorarken zaten.

Umarim daha aydinlik gunler gelir gunesli gunler

sürekli okuyorum.

Egitimciyim 28 evladim var surekli evladiniz var mi sorusuna maruz kaliyorum birinin duygularini anlamak icin yasamis olmak şart mi ? Ayni seyi velilerimde yapiyor ve inanin cok komik.koruma ic gudunuzu anlayabiliyorum ama bu da benim haayat gorusum peki siz saygi duyabilir misiniz ?
her sözüne hak veriyorum.
7/24 korumaya gücümüz yetmez.
ancak yanlışı doğruyu, kendisini savunmayı öğretebilirim.
ancak en azından izin alsalar.
dün benim yaşımda bir adam eğildi kızıma agu gugu yapıyor.
kızımı kendime çevirdim, adam bana manyak dedi gitti. çocuklar olmasa o lafı yedirirdim de işte.

selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.

insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.

tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.

ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.

bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.

abartıyor muyum, ne yapayım?
Bende öpme konusundan muzdaribim. Kafaya takarsalar diye değil benim korkum. İstemiyorum çocuğumun yüzünde tükürük görmek. Sormadan gelip şap diye öpmelerinden nefret ediyorum.

Belki haklisiniz ama bu olaylar yuzunden cocuklarda korkar oldu.
Oglum okul degisti bu sene okuluda tam cozemedim okulun ogrencilerinden birinin yanina yaklastim herkes bahcedeyken diger kapisini goremedim sorcaktim cocuk tedirgin oldu korkusunu ben hissettim

Hani yabanci biriyim ya belki cocukda ailesince ogutlenmistir bilmiyorum.
Haklida belki.
Ama birine bisi soramaz olduk.
Yanina yaklasmadim aramda mesafe birakarak okulun kapisinin ne yönde oldugunu sordum.
Cocuk cvp verdi fakat surekli sagina soluna bakti.

Uzuldum.

Yani cocugun korkusuna, bu hale getirilisimize, kötu kalpli insanlar yuzunden bizim gibi insanlardan dahi korkulmasina uzuldum.

Bende tabiki tembihliyorum cocuguma yabancilarla konusma cagirirsa gitme diye.

Ama kimseyede bisi soramaz olduk.
Tedirgin oluyorum ben bile sorarken zaten.

Umarim daha aydinlik gunler gelir gunesli gunler
ben de çocuklara üzülüyorum ama kızlarımın bu kadar tedirgin yaşamasını da istemem.
aksine özgüveni yüksek, kendini savunabilir olsun isterim. o yüzden hepsini dövüş sanatlarına göndereceğim inşallah.

selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.

insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.

tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.

ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.

bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.

abartıyor muyum, ne yapayım?
Yabancı birinin tanımadığı çocukları öpmesi, konuşması benide rahatsız eder. Hatta kedim var, dışarı çıkabiliyor, onu bile sevmelerinden rahatsız oluyorum. iyi zannedip kötü birisine de yaklaşabilir. İnsanlardan uzak dursun istiyorum.

Çocuklar sevimli olunca etraftan ilgi çekebilir, bu o insanları sapık yapmaz tabiki, ama yinede çok laubalilik iyi değil. Çocuklarda hoşlanmaz zaten öpülmekten. Mesafe her zaman iyidir. Bizde yabancı çocukları sevmek çok doğal karşılanıyor. Çocukları seven bir toplumuz. Bazı ülkelerde anne babalar bile çocuklarına mesafeli oluyor. Biz türkler gibi havalara atıp tutarak çocuk sevmiyorlar.

Benim şimdiye kadar hiç başıma böyle birşey gelmedi. Senin çocuğunun resmini ne yapacak da çekiyor o baya enteresan geldi hele.

Benim başıma birkaç kez geldi, oglumun fotoğrafını çekenler hatta yüzdürürken yaptığı komik hareketlerden dolayı videoya alanlar oldu. Yani olamaz bir şey değil.

Konu sahibi ben de şu öpme mevzusundan çok muzdaribim. Hele öpen koca koca herifler olunca daha bi tiksiniyorum. Gelip lap diye öpüveriyorlar anlamıyorum bile. Bir arkadaşım kendi içtiği çaydan içirdi diye görüşmeyi kestim. Bu konuda çok duyarsız bir milletiz malesef.

Son düzenleme:
Opmek cok yanlis en fazla basini oksamisimdir bir cocugun oda cok nadir uzaktan severim gulumserim el sallarim vs izin alamdan opmek cok yanlis gercekten bide insan yabanci birinin cocugunu opmesinide pek istemez yani cok dogal opmeye kalkan foto cekmek isteyen olursa izin vermeyin cocuklarada bu tarz seyleri yabanci insanlarin yapmamasi gerektigini soyleyin gulumseyip el sallamalari cocukca seyler zaten onlara engel olmayin ama fiziksel temasdan kacinsinlar

Kesinlikle haklisiniz.
2 yasina girmek uzere oglum var. Sicakkanli ama neyse ki sarilmaktan opmekten hoasanmiyor uzaktan sirinlik yapiyor insanlara.

Izinsiz foto cekenler de oluyor. :bicak::bicak:
Sarisin mavi gozlu diye:duduk: en son birini fark ettim ve kavga ettim. Sanane benim cocugumun resminden. Guzel cocuk fotosu nette dolu var ne diye niye cekersin :deli:

Gereksiz insanlar. Cocuktan ziyade Turkiyedeki insanlar daha cok yoruyor ebeveynleri.

Hic abartmiyorsun hattayerinde olsam öpenleri fotograf cekenleri uyayirim bir daha yapmazinlar diye. Isterlerse tartisirimda cocuk benim degilmi !!

Burda Almanyada mesela firina gittik ekmek almaya satici ebeveyenlere soruyor seker verebilirmiyim diye. Kimse kimseninde cocugunun resmini cekemez öpemezde. Kiyameti kopartirim:sinirli:

Istemediniz bi harekette müdahelle edin ayip olur diye düsünmeyin.

Haberlerde neler görüyoruz Allah korusun.

Biraz sert bir durusum var ondan sebep çok yaklasamiyorlar. Ama her dışarı çıktığımda seven, konuşan oluyor muhakkak. Bir iki defa dışında opene rastlamadım. Küçük sehirdeyseniz belki onun samimiyeti vardır.

Evet ben de hiç hoşlanmıyorum opulmesinden.

Back