çocukları izinsiz öpmeyin

Son derece haklısınız. Bu devirde kimin ne olduğu ne niyetle yaklaştığı belli değil. Insanlar bu hassasiyeti göstermiyor maalesef.

Türkiye'nin yozlaştığı falan yok, yurtdışında bi başkasının çocuğuna bakmak dahi suç sebebiyken, biz hala çocukları izinsiz pat diye öpen insanları dert ediyoruz... Geç bile vardı millet farkına.

Bana kalırsa rahatsız olduğunuzu insanlara bi şekilde belli edin, kimse kimsenin çocuğunu sevmesin.

Son derece haklisiniz 9 aylık bir bebeğim var abartmıyorum millet üstüne atlıyor markette rafa bakarken biri yapışıyor çocuğa. Alış-veriş bile yapamiyorum. Sürekli tetikteyim. Benim bebeğim de artık ilginin farkında ve kimse bakmazsa şimdi dikkat çekmeye çalışıyor ki bu çok sakıncalı bir durum bence. Çocuk ileride ilgi göremezse ilgi çekmek için çeşitli yollara gidecek gibi düşünüyorum. Ellemeden dokunmadan sevemez olmuş insanlar

Öpmem foto çekmem vs

Esasen öyle el sallamayı öpücük atmayı hatta gülümsemeyi de sevmem ama bazı çocuklar onlar size bakarken böyle bir şey yapmayınca bozuluyor

Ben de annesinin tepkisini bilemediğim işin kalakalıyorum

Foto olmaz öptürmeyin de ama etrafa el sallayan çocuğa hiç ilgi göstermeyin de diyemezsiniz ki

O kadarına bende karşıyım tabi ki. Bir teyzenin sevmesi,bir öğrencinin sevmesi bunlara tabi ki karşı olmam. Dediğiniz çok doğru put gibi bir çocuk yetiştirmeyi bende istemem.

uzaktan ilgiden rahatsız değilim.
yakın temastan ve izin almadan öpmeleri, fotoğraf çekmeleri rahatsız ediyor.

Bence abartmiyorsunuz ,haklısınız
3bebekle nasıl görünüyorsun
Ben ikisiyle dışarı çıkınca herkes vah vah yaşları çok yakın, bilerek mi yaptınız, çok zor , yazık diyenleri duydum bunada bu çözüm olsa keşke

Bence Korkmakda haklısın ben erkek çocuğum olduğu halde şimdiden düşünüyorum okula nasıl göndercem diye

Sizde haklısınız ama özellikle son zamanlarda artan (yada hep vardı, sessiz kaliniyordu) çocuk sapiklari yüzünden biz anneler bu hale geldik

Haklısin benimde üç kızım var ikisi büyük biri bebek

Gerci artık pis düşünceli yaratıklar için kız erkek farketmiyor

Cocuklarımı samimiyet ölcusu konusunda devamli uyariyorum bende korkuyorum

Fotoğraf çekmek de nedir ?! Bir insan nasıl kendinde bu hakkı görebilir ya ? Böyle bir durumla karşılaştığınızda siz de fotoğraf çekenlerin fotoğrafını çekin bence; belki yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunun farkında olurlar.

Ben de bu bakış açısını bildiğim için akrabalarım dahil kimsenin çocuğuna yaklaşmıyorum. Koruma içgüdüsü anlaşılır bir şey ama buldumcuk olmaya da gerek yok sanki.
Buldumcuğuz var mı?ellemeyin arkadaşım hic bir anne cocugunun minciklanip öpülmesinden hoslanmiyor kaziyin bunu beyinlerinizeee

aynen, ben uzaktan da ilgi göstermem.. ama nedense ilgi göstermeyince bozulan anne oluyor özellikle tanıdıksa.. o zaman uzaktan maşallah deyip geçiyorum..

ne öperim, ne öptürürüm.. mesele hastalık değil, hem çocuğun kendi alanını öğrenmesi hem de karşıdakinin duracağı yeri bilmesi açısından önemli.. karşılıklı eğitim yani bir nevi :) bunun için bu forumda bile abuk-sabuk tepkiler aldım ama açıkçası yurdum insanının beni nasıl etiketlediğinin bir önemi olmadığından bildiğim doğru üzerinden devam ediyorum.. birgün herkes benim gibi düşünecek, o zaman bir tik daha gelişeceğiz..

Siz de bu yorumla abartmissiniz. Tek cocugu olan sizsiniz sanki. Benim de kızım var da böyle bir tepki de ne yahu.
Bu zihniyet yüzünden bu sikintiyi cekiyoruz zaten çocugunu elletmeyen buldumcuk oluyor.Karsinizdaki de bir birey kücuk olmasi ona istediğinizi yapabileceginiz anlamina gelmiyor.Nasil ki hic tanimadigimiz birini yolda durup dururken sıkistirip öpmeye calismiyorsak çocuklar icinde aynisi gecerli anlatabiliyormuyum.Ayrica herkes kendi evladindan meshul siz bildiginiz gibi buyutmeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…