anneler merhaba ben 4 yillik evliyim 4. yilima yeni girdim. bi cocugum var 16 aylik 7 aylikta hamileyim plansiz bi hamilelik oldu bu ama yinede sukurler olsun rabbime ilki zaten cok zor olmustu tedavilerle sukur ikisine de. benim evliligim anne baba tartismalariyla basladi esim tarafindan annem kardesim aramiyosun ilgilenmiyosun gitmiyosun diye onlar sehir disinda yasiyorlar. ve senin annen yengen sunu yapti bunu yaptilarla baslayan bi evliligim var. bara giden gece 1 de 3 de 5 de gelen bi adam evde icki icen bi adam ilgisiz bi es var. ailemle sadece evine geldiginde gorusen bi adam ama onunkileri surekli arayip sormaliyim. gun icerisinde sadece cocuk sunu yapti mi bunu yedi mi iletisimi olan bi iliski bunun disinda bi sohbetimiz yok. nasilsin gunun nasi gecti diye soran bi adam yok. ben onceden calisiyorsum cocuk olunca ayrildim evdeyim ve esimin isi nedeniyle ailmeden uzak kimsemjn olmadigi ni yerde yasiyoruz. anlasamiyoruz konusamiyoruz ne zaman derdimi anlatmaya calissam dir dirci oluyorum. bosanmak istiyorum cesaret edemiyorum kalmak mi daha zor gitmek mi daha zor bilmiyorum. su var ki cocuklarim tartismalarin icinde sevgisiz bi ailede buyuyor. hangisi dogru biomiyorum anne baba ayri mutlu buyumek mi anne baba beraber tartismalarin icinde buyumek mi. en son adimim terapistten randevu almak oldu pazartesi gunune daha onceleride soyledim kabul etmedi. simdi ya terapiste gidelim ya da cozemiyorsak sorunlari bosanalim olcak. dogru mu yapiyorum bilmiyorum. benim durmumda olan anneler var mi?