Cocuklarda zeka testi

Kesinlilkle sdc istanbul da mumkun o da guvenilir olmaz siyaset olsun vs her gun drgsiiyor herkes taraf degistiriyir ne malum cocuklarimizi x örgutlrr gb harcamayacaklari herkes iicn ayni konu gecerli bu klinige gelirken bile supheliyim ihtiyacmz olmasa getrmem keske bastan getirmeseydm oyle kalsayfi diyorum dunya hali hc belli olmuyor allah korusun
Aynen artik kimseyle görüşemiyoruz bu korkulardan. En basit örneği apartmanda kadinlar cuma gunu kur-an okumasi yapıyolar ama ben gitmiyorum. Allah korusun yarin bisey olur evlerde toplantı yapıyorlardi derler diye. Kimseye güvenimiz kalmadi malesef. Simdi kac yasinda çocuğunuz bilmiyorum ama inşallah kritik zamani ergenliği filan güzelce atlatıp cok güzel yerlere gelir

Aynen artik kimseyle görüşemiyoruz bu korkulardan. En basit örneği apartmanda kadinlar cuma gunu kur-an okumasi yapıyolar ama ben gitmiyorum. Allah korusun yarin bisey olur evlerde toplantı yapıyorlardi derler diye. Kimseye güvenimiz kalmadi malesef. Simdi kac yasinda çocuğunuz bilmiyorum ama inşallah kritik zamani ergenliği filan güzelce atlatıp cok güzel yerlere gelir
Amiiinn cumlemizin ki ahir zamanda cocugu birakin insanin kendini bile yetstrmesi cok zor aynen bende gidemiyorum zikirlere falan allah hepimizin evladini korusun

Evet doktor koydu ztn ozel bi klinig3 gidiyor doktorlarmz cok ii size de tavsiye ederim normal oldugunu zekasindan hersyb ona sikici geldigini soyluyor 🤧 ayda 2 kez gidiyorz ustun zekali cocuklar yardm almadan olmuyor zaten
Beni bu biraz şaşırtıyor işte. Aşağı yukarı herkes aynı şeylerden bahsetmiş. Benim kızım henüz 5 buçuk yaşında olduğu için mi böyle değil acaba. İnşallah da olmaz ama çok aşırı sosyal. Tamam sıkılganlıkları var ama okulu çok seviyor mesela. Ama doktor kız ve erkeklerde etkinin farklı olduğundan da bahsetmişti ve kız olduğu için çok şanslısınız da demişti

Erkek cocuk evet zor rabbime sukur ama bilmiyorm kiza sozun geciyor nazla niyazla gel sacini yapalim gel bebek oynayalim desen yuzde 90i ikna oluyor oglan aksi 😁 smdi bi de buyuyunce nasil olacak rabbim iyilerle karsilastirsin insalah 🤲

Back
X