Çocuklarda yeni salgın göz çapaklanmasi

kubra44

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
14
4
34
Merhaba hanımlar kızım 4,5 yaşında kaç gündür hafif bi soğuk algınlığı geçiriyordu derken gözler de aniden çapaklanma.basladi ve çok ağırlaşti doktor hiç bir tedavi uygulamadi mahrumiyet bolgesindeyiz.sizin çocuklarda böyle bı durum oldumu olduysa nasıl bı tedavi yolu izlediniz

Geçmiş olsun üstte kalsın diye yazıyorum. Geçen sene ben ablam yeğenim kuzenlerin çocukları gözde çapaklanma yaşadık arkasından ağır bir grip atlattık. Ne garip ya

Çapaklanma için ilaç veriyor aslında doktorlar hemen geçiriyormuş

Sağolun öncelikle inanın evde denemediğim şey kalmadı yavrum sabah uyandiginda gozleri capaktan komple yapışmıştı 10 dk boyunca ılık suyla yıkadım öyle açıldı şuan uyumaya korkuyor tekrar yapişacak diye acile götürdük yeni toy doktorlar var burda bizi goz doktoruna yönlendirdi ama eşimin görevinden dolayı gidemiyoruz merkeze uzagiz pazartesiye kadar ilerlemesi için ne yapmalıyım bilemedim ..yaşı kucuk göz damlası veremem dedi ..ama gerçekten baya ağır bı durum sanırım covidle karışık bı salgın var ondan kaynaklı

Yenidoğan bebeğime netira kullandım iki kez. 4,5 yaş çocuğa olur mantıken. Ama eczacıya sorun en azından. Çaresiz olduğunuz için ilaç adı verdim banlanmayi göze alıp.
Hiç olmadı teramisin bile olur. Yazık çocuğa.
Çay demi de iyi geliyor. Oğlum çok çekti bilirim çok zor.

Göz yakmayan şampuanla yıkayın isterseniz. Bebek olsa anne sütü sıkın derdik de büyük. Eczacılara bir sorun belki bir ilaç önerirler. Allah şifa versin. Alerjik rinit ya da ona benzer bir şey olabilir. Alerji ilacı ve bir damlayla merhem veriyorlar normalde. Çocuk doktoru da verir bu ilacı. Aile hekimi de anlar aslinda.

En iyisi eczacıya gitmek ..peki ne kadar sürer bu çapaklanma ..siliyorum aradan 1 dk geçmiyor tekrar birikiyor silmekten gözleri mosmor oldu

En iyisi eczacıya gitmek ..peki ne kadar sürer bu çapaklanma ..siliyorum aradan 1 dk geçmiyor tekrar birikiyor silmekten gözleri m

Amin canim Alerjik değil bakteriyel bı durum bulaşici bide .. doktor sadece serum suyu ile.yikadi o kadar ..aile hekimine de gidecem yarın açıktır umarım

En iyisi eczacıya gitmek ..peki ne kadar sürer bu çapaklanma ..siliyorum aradan 1 dk geçmiyor tekrar birikiyor silmekten gözleri mosmor oldu
Oğlum doğar doğmaz başladı bir buçuk yaşına dek. Giz yaşı kanalı tıkanıklığı vardı. Masajla açtım. Sanırım sizinki enfeksiyon. Dediğim damla antibiyotik damla. Oglumunkini geçirmedi çünkü göz yaşı kanalı tikaliydi.

Sizede Çok geçmiş olsun Allah evlatlarımıza dermansız derrt vermesin olanada.sabir ve şifa versin inşallah.. evet bizimde enfeksiyon kaynaklı bi durum yarin ilk isim eczaneye gitmek olacak

Reactions: Kuf
Çay deneyin bir de o da iyi geliyor derler hiç denemedim ama

Amin canim Alerjik değil bakteriyel bı durum bulaşici bide .. doktor sadece serum suyu ile.yikadi o kadar ..aile hekimine de gidecem yarın açıktır umarım
Aile hekimliği cumartesi açık olmuyor ne yazık ki. Dalin vs gibi göz yakmayan şampuanla yıkayın. Çok uzun süre durmasin hemen durulayın. Başka da bir şey olmaz. Mecbur ilaç lazım.

Aile hekimliği cumartesi açık olmuyor ne yazık ki. Dalin vs gibi göz yakmayan şampuanla yıkayın. Çok uzun süre durmasin hemen durulayın. Başka da bir şey olmaz. Mecbur ilaç lazım.
Ahhhh evettt yarın kapali dalinlede deneyecem olmadi .

Merhaba.. kreşe falan gidiyor mu o dönemde çok oluyor malesef. Eczaneye soyleyin damla veriyorlar iki kullanımda hafilet. Simdilikte Dalinle yıkayın sabah akşam. Uykudan kalktıktan sonra zorlanabilir açmakta uyanmasına yakın ılık su ve pamukla hafif hafif silersiniz geçiyor yapışma. Geçmiş olsun

Ahhhh evettt yarın kapali dalinlede deneyecem olmadi .
Aman önce kendi gözünüzde deneyin. Sikayetvarda okumuştum Dalin yeni formülde çok çocuğun gözünü yakmış.

Sağolun Evet devlete ait anaokuluna gidiyor ..şuan kirpiklere zeytin yağı sürdüm çok yapışma olmasın diye uyuyor başında bekliyorum ..ılık bi duş aldirdim biraz rahatladı ama şuan gözler yapismis belli açmaya.calistim.açamadm

Korkmayın. Temiz tutun dediğim gibi. Eczaneye gitme imkanınız varsa danışın damla iyi gelir. Her sene yaşadık malesef kalabalık ortama bı anda girince oluyor boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…