Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aaa salginından demek benim oğlanınkide , perşembe günü uyandi bir gözü hafif çapak tutmuştu böyle akma da vardı sanki hafif hemen bebek şampuanı ile yikadim artmadı, düzeldi çok sukur
Aaa salginından demek benim oğlanınkide , perşembe günü uyandi bir gözü hafif çapak tutmuştu böyle akma da vardı sanki hafif hemen bebek şampuanı ile yikadim artmadı, düzeldi çok sukur
Merhaba hanımlar kızım 4,5 yaşında kaç gündür hafif bi soğuk algınlığı geçiriyordu derken gözler de aniden çapaklanma.basladi ve çok ağırlaşti doktor hiç bir tedavi uygulamadi mahrumiyet bolgesindeyiz.sizin çocuklarda böyle bı durum oldumu olduysa nasıl bı tedavi yolu izlediniz
Grip sonrası 2,5 yasindaki kizimda oldu tamamen gozleri kapanmisti, sonra arkasindan 4 aylik kizimda oldu ve acile goturdugumuzde 4 aylik bebegime bile damla verdiler 4 bucuk yasinda cocuga nasil vermemem demiş anlamadim. İki kere damlattik duzeldi resmen sarı mukus gibi geliyordu