Herkese merhaba..
Haftaya annemi kaybedeli bir sene olacak.Annem hediye alıp vermeyi çok severdi.
Bunun için bende senesinde oğlumun sınıf arkadaşlarına birşeyler yapmak istiyorum.
3.sinif öğrencileri 46 kişi mevcut.
Maddi açıdan fazla zorlanmayacak ama çocukları da sevindirecek ne alıp dağıtabilirim
Daha önce sene sonu karnelerinde top ,kızlara ip,ertesi senede topaç almıştım .
Şimdi aklıma birşey gelmedi sizlerden fikir almak istedim.
Hepsine farklı al öğretmenleri de okuyup değiştirmelerini sağlasınAslında kitap benim de aklıma geldi .Sevinirler mi bilmem.
Ben onların yaşında iken annem bana pollyanna kitabını hediye etmişti.
Pollyanna benim için gerçekten etkili olmuş bir kitap hepsine bunu mu alsam diye düşündüm olur mu ki?
Aaa nikahımda cam agacı hediye etmiştimBen yıl başında bizim sınıfa ve mahalle arkadaşlarına tohumlu kalem yaptırdım
Üstüne istediğinizi yazdırıyorsunuz
Kalem ve arkasında da tohum var
Benim hoşuma gidiyor böyle şeyler
Maliyetli de değil 50 tanesi 62,50 gibi bir fiyattı
Ayiptir söylemesi Bunu yaptım mont ihtiyacı karşıladım.Ve bir köyun aşevi içinde yardım yolladım.Koyun bir günlük yemek masrafını karşıladım.annenize allah rahmet etsin.mekanı cennet olsun.
yanlış anlamazsanız,bir önerim olacak.kitap kırtasiye çok güzel fikirler.ama "koy okulları yardım projesi "denilen bir oluşum var.instadan inceleyebilirsiniz.onların çok daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.bir çorap bir eldiven,ya da kitap gönderirseniz,çok mutlu edersiniz.
Acaba nereden temin edebilirim ve önümüzdeki carsambaya yetişir miBen yıl başında bizim sınıfa ve mahalle arkadaşlarına tohumlu kalem yaptırdım
Üstüne istediğinizi yazdırıyorsunuz
Kalem ve arkasında da tohum var
Benim hoşuma gidiyor böyle şeyler
Maliyetli de değil 50 tanesi 62,50 gibi bir fiyattı
İyi fikir aslında bir bebek mevludunde bize de hediye etmişlerdi.Aaa nikahımda cam agacı hediye etmiştim
Cocuklarla okulun bahcesine ekilebilir hatta bi öglen arasında
Annenize ithafen kücük bi orman olur ilerde :)
Yasak mı bilmiyorum ama ban yemeye değer instagramda ve link olarak fidaland diye bir sitesi vardı 5lira gibide bişeydiİyi fikir aslında bir bebek mevludunde bize de hediye etmişlerdi.
Acaba nereden temin edebilirim ve önümüzdeki carsambaya yetişir mi
Çok teşekkürlerYasak mı bilmiyorum ama ban yemeye değer instagramda ve link olarak fidaland diye bir sitesi vardı 5lira gibide bişeydi
Hemen bakıyorum çok teşekkürlerİnternetten aldım ben
Tohumlu kalem yazın birçok site var
Ben yılbaşı yoğunluğunda sipariş ettim yazılı olunca üç günde gönderilir yazıyor ama ben cuma sabah siparişi verdim akşama kargoya verildi mesajı geldi pazartesi elimdeydi
Ne de ne eksik geldi ne de baskısı vs kötü olanı vardı hepsi çok güzeldi
Herkese merhaba..
Haftaya annemi kaybedeli bir sene olacak.Annem hediye alıp vermeyi çok severdi.
Bunun için bende senesinde oğlumun sınıf arkadaşlarına birşeyler yapmak istiyorum.
3.sinif öğrencileri 46 kişi mevcut.
Maddi açıdan fazla zorlanmayacak ama çocukları da sevindirecek ne alıp dağıtabilirim
Daha önce sene sonu karnelerinde top ,kızlara ip,ertesi senede topaç almıştım .
Şimdi aklıma birşey gelmedi sizlerden fikir almak istedim.