Herkese teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Tohumlu kalemde karar kıldım.
Diğer fikirleride aklımda tutucam inşallah onlarida gerçekleştirebilmek için firsatlarim olsun.
Ayiptir söylemesi Bunu yaptım mont ihtiyacı karşıladım.Ve bir ="damdan, post: 58512752, member: 370851"]İnternetten aldım ben
Tohumlu kalem yazın birçok site var
Ben yılbaşı yoğunluğunda sipariş ettim yazılı olunca üç günde gönderilir yazıyor ama ben cuma sabah siparişi verdim akşama kargoya verildi mesajı geldi pazartesi elimdeydi
Ne de ne eksik geldi ne de baskısı vs kötü olanı vardı hepsi çok güzeldi
ay şimdi inceledim.çok güzel şeylermiş bunlar.keşke,20 gün önce doğan torunum da haberim olsaydı da bunlardan yaptırsaydık,saçma sapan şeyler yerine.gerçi bu fikrimi de beğenmezdi ya gelinim,nihayetinde kaynanayım.ne anlarım bu işlerden
ay şimdi inceledim.çok güzel şeylermiş bunlar.keşke,20 gün önce doğan torunum da haberim olsaydı da bunlardan yaptırsaydık,saçma sapan şeyler yerine.gerçi bu fikrimi de beğenmezdi ya gelinim,nihayetinde kaynanayım.ne anlarım bu işlerden
46 kişi olunca öneriler sınırlı olacaktır.
Ben kızımın kız arkadaşlarına neon renkli,sedef renkli ve flamingo desenli kalemler almıştım.Erkek arkadaşlarına da doodle desenli. F.Cast.. marka. Bayılmışlardı. 4’lü olarak satılıyor. 4-5 tl arası bir fiyat. Büyük bir hediye isterseniz olmaz tabii.