Çocuklara hediye..

Bence en güzeli kitap

Yenilecek içilecek bir şey almayın da ne alırsanız alın bence.

Ayiptir söylemesi Bunu yaptım mont ihtiyacı karşıladım.Ve bir ="damdan, post: 58512752, member: 370851"]İnternetten aldım ben

Tohumlu kalem yazın birçok site var

Ben yılbaşı yoğunluğunda sipariş ettim yazılı olunca üç günde gönderilir yazıyor ama ben cuma sabah siparişi verdim akşama kargoya verildi mesajı geldi pazartesi elimdeydi

Ne de ne eksik geldi ne de baskısı vs kötü olanı vardı hepsi çok güzeldi

ay şimdi inceledim.çok güzel şeylermiş bunlar.keşke,20 gün önce doğan torunum da haberim olsaydı da bunlardan yaptırsaydık,saçma sapan şeyler yerine.gerçi bu fikrimi de beğenmezdi ya gelinim,nihayetinde kaynanayım.ne anlarım bu işlerden:sus:

ay şimdi inceledim.çok güzel şeylermiş bunlar.keşke,20 gün önce doğan torunum da haberim olsaydı da bunlardan yaptırsaydık,saçma sapan şeyler yerine.gerçi bu fikrimi de beğenmezdi ya gelinim,nihayetinde kaynanayım.ne anlarım bu işlerden:sus:

konu sahibesi affına sığınarak,

hunter abla çok sevindim gözünüz aydın. Allah analı babalı babaanneli büyütsün:)

Ben yıl başında bizim sınıfa ve mahalle arkadaşlarına tohumlu kalem yaptırdım

Üstüne istediğinizi yazdırıyorsunuz

Kalem ve arkasında da tohum var

Benim hoşuma gidiyor böyle şeyler

Maliyetli de değil 50 tanesi 62,50 gibi bir fiyattı

bende bunu önerecektim böyle seyler benimde cok hosuma gidiyor :)

46 kişi olunca öneriler sınırlı olacaktır.
Ben kızımın kız arkadaşlarına neon renkli,sedef renkli ve flamingo desenli kalemler almıştım.Erkek arkadaşlarına da doodle desenli. F.Cast.. marka. Bayılmışlardı. 4’lü olarak satılıyor. 4-5 tl arası bir fiyat. Büyük bir hediye isterseniz olmaz tabii.

X