sana çok dürüstçe bişey söyliyim mi?sen haksızsın ve bence fazlsaıyla alınganlık ediyorsun.bırak çocuğu nasıl sevmek istiyorsa sevsin.evet sen evlatlarını ayıramazsın çünkü annesin ama onu birini daha fazla seviyor diye suçlayamazsn.eşini de o büyüttü bunu untma.kendin söylüyorsun herşey önüme hazır geliyor diye bu kadın yarın öbür gün senin 2 tane yavruna bakacak yapma Allah aşkına.bu kadar nankör olma bence ayrı eve çıksan o çocukları hangi bakıcıya güvenip emanet edeceksin?bunları düşün ve sık dişini .kaldı ki anlattıklarına bakarsak bence sen kadının her hareketinden gıcıklanıyorsun çocukları sevmelerine bile karışıyorsun o da haklı olarak devam ediyor.biraz relax ol işleri oluruna bırak o kadın da çocuk büyüttü ve senin çocuklarına zarar vermeyecek bir insan bunu sakın unutma
Alinganliksa ins duzelirim. Ama evlat ayrimina karsiyim. Bu benimki, biri oyle tatli ki, kim aglio sari mi deyip sirtini dönüp gitmeler, esmer olan aglayinca nie aglatiyorsun demeler.. keske bana oyle gelse bu durum...
Kara_sari demesine o kdr içerlemiyorum artik. Lohusayken fena takilmistim bu duruma. Esmer olani vefat eden kaynima benzettigini dusunup deli olurdum.(15gunlukken) Neyse ki esime benzedigini soyleyince duruldum.okdr takmiyorum dert sahibi olmuyorum.
Bana hoş gelmiyor kara taşaklim, danam danam danamm diye cocuk sevmesi.. kulturel farklilik sanirim. Ama ben onun ogluna dana,keloglan,okuz vs diyor muyum ki? Belki bende oyle sevmek istiyorum esimi?
O yuzden bazi fikrinize katilmiyorum. Onun da saygi duymasi lazim.
Evet cocuga bakiyorlar,hakkini yiyemem. Ama benim hatrim icin de bakmiyorlar.zaten yillardir bugunu bekliyorlardi. Bir de daha once de dedigim gibi bize ev aldirtmayip kendilerine ev aldirttilar kaşla goz arasinda( arsa alalim yatirim amacli dediler,senesinde ustune 3katli ev yapmaya kalktilar_guya tek katli olcakti)maddi imkansizlik da beni zorluyor,elim kolum bagli. Dolayisiyla onlar denize karsi sifir evde otursun diye biz onlarin evinde kaliyoruz.kendi evimizi almamiza musade etmediler, bize ev yapiverin oglum dendi. Dolayisiyla param varken onlarin evin borcunu oduyorum, onlarin evinde kaliyorum ve dirdirini cekiyorum.
Bu durum elbet gecici, illaki benim de hatalarim vardir ama bunu guzelce soylemek de vardir degil mi? Ben tatli bi sekilde şakayla karisik, yari ciddi yada sert olarak diyebiliyorsam onun da derdini soylemesi gerek. Inadina yaparim,ederim,sen karisma oglum,sana mi sorcam oglum demek de niye???
Usutur komsuya gitmeyin anne dedigimden ben uyurken yine kendi bildigini okumak niye??
Onun yuzunden biz esimle tartisiyoruz ama, o da arada kaliyor. Ve halen orta yolunu bulamadik. Isim konusunu dert etmiyorum o kdr,desin. Ama 2 aylik cocugun adini bilmiyor daha, kara_sari iste bilmiyorum adini diyor. Bazen işine gelince de cok guzel soyluyor. Hatta esim de duydu,annem domuzluguna demiyor adlarini dedi!
Ben simdi ne diyeyim,kardeslerine bilmiyorum adlarini diyor.vefat eden kaynimin adı konsaydi unutur muydu acaba??