Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soruya cevap vermedin? Senin kızın yapınca nolacak demiş, dövseler demiş?????

konu sahibi arkadaşım iyi niyetle soruyorum çocuğun kızına böyle kötü bir niyetle yaklaştığına emin misin ?

Bak aradan saatler geçmiş hala içindeki öfke nefret dinmiyor birazcık düşün bakalım belki de sen abartıyor olabilir misin yaşadığın zor süreç yüzünden

Siz
Siz kim oluyorsunuz da elalemin çocuğunu dövüyorsunuz?kendinize gelin!!!Asıl polise şikayet edilmesi gereken kişi sizsiniz.Annesi iyi sabırlı davranmış ben olsam karşılıksız bırakmazdım.
Çocuğa gelecek olursak, yaptığı tasvip edilemez ama o da çocuk nihayetinde güzelce uyarabilirdiniz ve bir daha eve almazdım olur biterdi dövmek de nedir.Bir de polise şikayet edecekmiş gelirler alırlar atarlar hapse merak etmeyin tövbe yarabbim

Son düzenleme:
Birsey soracagim Hani yazmışsın ya kızımın pantolunu yarıya indirilmisti diye o an odaya girdiğinde çocuk neredeydi kızına yakinmiydi

Düşünüyorum da 5 tane yigenim var en büyüğü 8 yaşında en küçüğü 3 beşi de oyuna daldiklari zaman bazen pantolunun kemeri gevsiyor aşağı iniyor hafif veya lastiği gevsemis oluyor ya da çok hoplayip ziplamaktan aşağı inmiş oluyor ve hemen seslenip üstünü duzeltiyoruz.
böyle birşey olmuş olamaz mı ?

Bu kadar kişi yaptığının yanlış oldugunu söylüyoruz hala anlamıyorsun kızlar bence daha fazla uzatmayalim anlamıyor çünkü şanslı kadın aslında çocuğun annesi sesini çıkarmamış ben olsam inanın yolardm o kim ki çocuğuma dokunsun ! Neyse anlamayana zorla biseyler anlatmaya çalışmak zor ben sustum

Anne olarak konuşuyorum, evet o ilk an bir şok, el ayak titremesi geçirebilirim, ama anne olunca soğuk kanlı davranmak zorunda olduğunu anlıyorsun, çünkü birşeyi yaparken başka birşeyi yıkmak daha büyük sorunlara yol açıyor. Sonra o 7 yaşındaki çocukla konuşurdum uzun uzun. Benim çocuğum senin çocuğun diye düşünürsek hiçbir yere varamayız.

Ben de çocukken istismara uğramış bir kadınım. Bakın hayatımda ilk defa bunu paylaşıyorum. Muhakkak travma olarak hayatımın bir alanına etki ediyordur, farkında değilimdir. Özellikle çocukların istismar haberlerine denk gelmemek için çabalarım. Kaldıramıyorum, alt üst oluyorum çünkü. Fakat 7 yaşındaki çocuğu da dövmem.
Çocukken yaşanan cinsel veya fiziksel istismarlar/şiddet nelere yol açabiliyor biliyor musunuz? Mesela pedofile yol açabilir.
Yaşadığı travma bireyde kendi isteği ile seks işçiliği yapma arzusu uyandırabilir.
Liste böyle uzar gider.
İki çocuk için de yaşanan çok zor bir durum. Fakat burada suçlu kişi çocuk değil. Suçlu ortamda bulunan yetişkin. İlk olayın ardından, olaya doğru müdahale etmeyip ertesi gün yine çocukları bir araya getirip, yanlarından ayrılan yetişkin suçludur.

Bu kadar soğuk kanlı davranabileceğinize zerre ihtimal vermiyorum. Az önce ölüsü çıkar diyen siz bu kadar nazik konuşmaya mı döndünüz birden?
Annesi oralı olmuyor gibiydi çünkü sinirlendikce öyle konuştum. Ofkelendim . Normal birşey gibi davranicakti. Bakın kibar saygılı ve nasıl konusmam gerektiğini bilen biriyimdir. Ama karşımdaki insana göre öfkemi kontrol edemediğim de oluyor.

Çocuk gelişiminden bihaber olduğu için kızının böyle bir şey yapma ihtimali olduğunu düşünmüyor, o yüzden cevap veremez.
Öylede bir yapacak ki! Hatta kenarda köşede sıkıştırıp öpmeye çalışacak. Onlar bunu oyun sanıyor masum dünyalarında. Gerçi cevap versede birşey çıkmaz ya.. Onca insan anlatmak için çırpındık, hala kendi sazında.

Şimdi konuyu üstün körü anlattim dolayısıyla yarim oluyor. Çok uzun tutmak istememistim. Çocuğu salona götürdüm kızıma odada beklemesini söyledim ve çok sakindim. Çocuğun yanına gittim konuşmaya calistim sonra gelişti bazı seyler

Çünkü normal bişey. Benim kapıma gelseniz böyle böyle diye. Tamam ben konuşurum der gönderirim sizi. Ne yapacaz yedi yaşındaki çocuğa, falakaya mı yatıracaz? Konuşup anlatacaz olacak bitecek.

Şükürler olsun Rabbime, iyiki sakinmişsin.

Bence ortada bir bok yok o çocuk sizin gibi bir vicdansız yüzünden ileride psikolojik sorunlar yaşayacak. Kontrol ediyormuşmuş eee o zaman nasıl oldu bu olay siz bence direk kızınızın yarıya inik giysisini gördünüz kızınıza bence sormadınız bile ya kızınıza sorduğunuzda korkudan öyle dedi ya da siz bu travmanızla kesin o yaptı diye çocuğa giriştiniz. Çocuklarda yatağa yatmasının sebebini kendiniz verdiniz. Çocuğun odası yok dolabına yatağına özenmiş siz dediniz belli ki hoşuna gitmiş heveslenmiş uzanmış e diğeride daha 3 yaşında yanına uzanmış olay bu. Siz bence polise gidin sizi bir güzel kamu davası paklar. Ben olsam sen o cümleleri kurcan heee hem de çocuğumu dövcen o zaman görürdün dünya kaç bucak

25-30 sene önce ben sıkıştırıyordum erkek çocukları dudaktan öpüşelim mi diye. Bir komşu oğlu benden 1 yaş küçüktü canına okurdum oğlanın Hala söyler ne çektim senden diye.
Evcilik oynarlar yanyana yatağa uzanırlar, pipileri kukuları merak ederler, bakarlar, hatta kız çocukları özellikle masturbasyon bile yapar. Normal gelişim süreçleri bunlar. Ama konu sahibine anlatmak mümkün değil.

Sizin çocuğunuzun 3 yaşında olması, 7 yaşındaki çocuğu yetişkin kılmıyor.

7 yaşındaki de en az sizinki kadar çocuk.
Bir kere o an ne yaşandığından emin değilsiniz. Çocuğu neye dayanarak suçladınız?

Hadi yaşadıklarınız ağır bastı çocuğun açtığına kanaat getirdiniz, çocuğun bunu cinsel dürtülerle yaptığına nasıl inandınız?

Hadi extra empati kurdum buna da inandınız. Hangi hak ve cüretle o an güvenliğini sağlamak zorunda olduğunuz ( ebeveynsiz kabul ediyorsanız buna mecbursunuz) çocuğu dövdünüz/ 2 tokat ya da 1 mi demeliyim attınız? Evden ölüsü çıkar nedir?

Hadi canım.
Hani o hırsla dövmüştünüz?
Nasıl salona götürdüm kızıma bekle dedim çocuğun yanına gittim çok sakindim onunla konuştum sonra dövdüme dönüştü olay?
Aklanma peşindesiniz hala.

Tabiki doğru değil anlamamakta ısrar ediyorsunuz kapasite mi yetersiz. Evet öyle.

Şöyle söyleyeyim. Bu durumla karşılaşıp karşılamadığımı bilmediginiz halde , karsilasmamis yasamamısım gibi çok saçma ve basit , sırf saldırı amacıyla yapılmış boş bir yorum okuyorum. Kızıma bu konuyla ilgili takip ettiğim okudugum kaynaklarla bilgi vermeye çalışıyorum. Merak ettiğinde sorduğunda cevaplıyor, uyarıyorum. Anlamıyorsunuz anlamak istemiyorsunuz. Israr ediyorsunuz. Daha ne kadar yazacagim. Neyi cozemiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…