- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benlumiere
-
Soruya cevap vermedin? Senin kızın yapınca nolacak demiş, dövseler demiş?????Sizin daha çok ihtiyacınız var. Daha iyi anlıyorum.
Bilmediğiniz yasantimdan anlayamacaginiz şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Size örnek sunmak isterdim. Ama görüyorum ki duvara laf anlatılmiyor, deveye hendek atlatilmiyor.
Soruya cevap vermedin? Senin kızın yapınca nolacak demiş, dövseler demiş?????
Siz kim oluyorsunuz da elalemin çocuğunu dövüyorsunuz?kendinize gelin!!!Asıl polise şikayet edilmesi gereken kişi sizsiniz.Annesi iyi sabırlı davranmış ben olsam karşılıksız bırakmazdım.Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gözetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Sürekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım sürekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcü olduğumu merak edenler için belirteyim ; küçükken tacize uğradığım için bende paranoya oluştu.
Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Güzel vakit geçirdikleri için bende mutluydum tabi.
Ta ki bir buçuk iki hafta öncesine kadar. Kızım ve çocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı açtım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gördüm. Çocuğa çok kızdım bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyledim.
Bugün kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla çocuğu dövdüm. Evine gönderdim. Annesini aradım çağırdım. Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gördüğüm yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.
Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman açıktı dedim o aç dedi bana dedi. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.
Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik çocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa ölürüm diyordum ölüyorum sanki vücudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin
Birsey soracagim Hani yazmışsın ya kızımın pantolunu yarıya indirilmisti diye o an odaya girdiğinde çocuk neredeydi kızına yakinmiydiSizin daha çok ihtiyacınız var. Daha iyi anlıyorum.
Bilmediğiniz yasantimdan anlayamacaginiz şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Size örnek sunmak isterdim. Ama görüyorum ki duvara laf anlatılmiyor, deveye hendek atlatilmiyor.
Anne olarak konuşuyorum, evet o ilk an bir şok, el ayak titremesi geçirebilirim, ama anne olunca soğuk kanlı davranmak zorunda olduğunu anlıyorsun, çünkü birşeyi yaparken başka birşeyi yıkmak daha büyük sorunlara yol açıyor. Sonra o 7 yaşındaki çocukla konuşurdum uzun uzun. Benim çocuğum senin çocuğun diye düşünürsek hiçbir yere varamayız.valla hanımlar haklısınız konu sahibine kızmakta ama anne olmayan halimle düşünüyorum, kızımı komşu oğluyla öyle yakalıcam... gözüm dönerdi ve ben de çocuğa zarar verirdim o anlık sinirle, ne yalan söyleyeyim. hele de konu sahibi gibi geçmişinde travma olan birisi... o anda bir annenin soğukkanlılığını koruyabilmesi pek imkan dahilinde değil. bu kadar üstüne gitmeseniz mi?
erkek annesi olan komşunun da sülalesi rahatmış zaten. muhtemelen umursamıyolar belki çocuğun yanında ilişkiye bile giriyolardır. ben de yeni yeni öğreniyorum bunu, şu zamanda bile "nasılsa anlamaz" diyip kapı baca açık ilişkiye girenler varmış çocuğun uyanık olduğu zaman. çok kötü denk gelmiş her şey :/
Ben de çocukken istismara uğramış bir kadınım. Bakın hayatımda ilk defa bunu paylaşıyorum. Muhakkak travma olarak hayatımın bir alanına etki ediyordur, farkında değilimdir. Özellikle çocukların istismar haberlerine denk gelmemek için çabalarım. Kaldıramıyorum, alt üst oluyorum çünkü. Fakat 7 yaşındaki çocuğu da dövmem.valla hanımlar haklısınız konu sahibine kızmakta ama anne olmayan halimle düşünüyorum, kızımı komşu oğluyla öyle yakalıcam... gözüm dönerdi ve ben de çocuğa zarar verirdim o anlık sinirle, ne yalan söyleyeyim. hele de konu sahibi gibi geçmişinde travma olan birisi... o anda bir annenin soğukkanlılığını koruyabilmesi pek imkan dahilinde değil. bu kadar üstüne gitmeseniz mi?
erkek annesi olan komşunun da sülalesi rahatmış zaten. muhtemelen umursamıyolar belki çocuğun yanında ilişkiye bile giriyolardır. ben de yeni yeni öğreniyorum bunu, şu zamanda bile "nasılsa anlamaz" diyip kapı baca açık ilişkiye girenler varmış çocuğun uyanık olduğu zaman. çok kötü denk gelmiş her şey :/
Annesi oralı olmuyor gibiydi çünkü sinirlendikce öyle konuştum. Ofkelendim . Normal birşey gibi davranicakti. Bakın kibar saygılı ve nasıl konusmam gerektiğini bilen biriyimdir. Ama karşımdaki insana göre öfkemi kontrol edemediğim de oluyor.Bu kadar soğuk kanlı davranabileceğinize zerre ihtimal vermiyorum. Az önce ölüsü çıkar diyen siz bu kadar nazik konuşmaya mı döndünüz birden?
Öylede bir yapacak ki! Hatta kenarda köşede sıkıştırıp öpmeye çalışacak. Onlar bunu oyun sanıyor masum dünyalarında. Gerçi cevap versede birşey çıkmaz ya.. Onca insan anlatmak için çırpındık, hala kendi sazında.Çocuk gelişiminden bihaber olduğu için kızının böyle bir şey yapma ihtimali olduğunu düşünmüyor, o yüzden cevap veremez.
Şimdi konuyu üstün körü anlattim dolayısıyla yarim oluyor. Çok uzun tutmak istememistim. Çocuğu salona götürdüm kızıma odada beklemesini söyledim ve çok sakindim. Çocuğun yanına gittim konuşmaya calistim sonra gelişti bazı seylerAnne olarak konuşuyorum, evet o ilk an bir şok, el ayak titremesi geçirebilirim, ama anne olunca soğuk kanlı davranmak zorunda olduğunu anlıyorsun, çünkü birşeyi yaparken başka birşeyi yıkmak daha büyük sorunlara yol açıyor. Sonra o 7 yaşındaki çocukla konuşurdum uzun uzun. Benim çocuğum senin çocuğun diye düşünürsek hiçbir yere varamayız.
Annesi oralı olmuyor gibiydi çünkü sinirlendikce öyle konuştum. Ofkelendim . Normal birşey gibi davranicakti. Bakın kibar saygılı ve nasıl konusmam gerektiğini bilen biriyimdir. Ama karşımdaki insana göre öfkemi kontrol edemediğim de oluyor.
Şükürler olsun Rabbime, iyiki sakinmişsin.Şimdi konuyu üstün körü anlattim dolayısıyla yarim oluyor. Çok uzun tutmak istememistim. Çocuğu salona götürdüm kızıma odada beklemesini söyledim ve çok sakindim. Çocuğun yanına gittim konuşmaya calistim sonra gelişti bazı seyler
Bence ortada bir bok yok o çocuk sizin gibi bir vicdansız yüzünden ileride psikolojik sorunlar yaşayacak. Kontrol ediyormuşmuş eee o zaman nasıl oldu bu olay siz bence direk kızınızın yarıya inik giysisini gördünüz kızınıza bence sormadınız bile ya kızınıza sorduğunuzda korkudan öyle dedi ya da siz bu travmanızla kesin o yaptı diye çocuğa giriştiniz. Çocuklarda yatağa yatmasının sebebini kendiniz verdiniz. Çocuğun odası yok dolabına yatağına özenmiş siz dediniz belli ki hoşuna gitmiş heveslenmiş uzanmış e diğeride daha 3 yaşında yanına uzanmış olay bu. Siz bence polise gidin sizi bir güzel kamu davası paklar. Ben olsam sen o cümleleri kurcan heee hem de çocuğumu dövcen o zaman görürdün dünya kaç bucakKanıt olmadığını ne biliyorsunuz. Bez taktığını nerden biliyorsunuz. Çocukları oynarken kontrol altında tutmak yanlış mı... Yani mantiksiz biri olsam sırf yorum yapmak için yirtindiginizi dusunucem. Sahi ne iğrenç bir tanım o. Yirtinmak...
Evet zarar vermem yanlıştı. Farkindayim zaten.
Öylede bir yapacak ki! Hatta kenarda köşede sıkıştırıp öpmeye çalışacak. Onlar bunu oyun sanıyor masum dünyalarında. Gerçi cevap versede birşey çıkmaz ya.. Onca insan anlatmak için çırpındık, hala kendi sazında.
Hadi canım.Şimdi konuyu üstün körü anlattim dolayısıyla yarim oluyor. Çok uzun tutmak istememistim. Çocuğu salona götürdüm kızıma odada beklemesini söyledim ve çok sakindim. Çocuğun yanına gittim konuşmaya calistim sonra gelişti bazı seyler
O akıl fikiri kendinize mi dileseniz acaba?
Şöyle sorayım. Kızınız cinselliğini keşfetme sürecine geldiğinde kendinden küçük bir erkek çocuğun donunu indirse pipisini görmek için (yapma ihtimali çok yüksek) çocuğun aklı evvel anası da bir güzel pataklasa pardon iki tokat çaksa kıymetli kızınıza nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?